benim pasta şarkım kenan doğuludan gelinimdi. giriş mmüziğim rumeli hisarının yapılışı diye bi parça var çok güzel oydu. ilk dansımız zuhal olcay- pervane istanbuldakinde yalın- meleklerin sözü var. bizim parçamızdı bu zaten. ama istanbuldaki salon ve orkestra iğrençti sesler hep yankı yaptı. burdaki düğünde takı takılırken misafirler sıkılmasın diye 70-80 ler pop şarkıları ayarlayıp verdim. bi baktım ki çalmıyolar. kardeşimi gönderdim. sonradan çaldılar 2 şarkı filan..
selamlarrr
evimin işlerini yaptım kahvaltımı yaptım bir yandan bana herşey yakışırı izleyip biryandanda sizi takip ediyorum. nasılsınız bakalımm? bebiş planları yapılmaya başlanmış, dün akşam eşimde ne zaman olsun düşünmeye başlayalım falan diyince şok oldum. 2-3 sene sonra falan diyorduk, beklemediğim bir anda duyunca heyecanlandım
bende şu an aynı durumdayım :))) önümde laptop karşımda kanal d bana herşey yakışır
selamlarrr
evimin işlerini yaptım kahvaltımı yaptım bir yandan bana herşey yakışırı izleyip biryandanda sizi takip ediyorum. nasılsınız bakalımm? bebiş planları yapılmaya başlanmış, dün akşam eşimde ne zaman olsun düşünmeye başlayalım falan diyince şok oldum. 2-3 sene sonra falan diyorduk, beklemediğim bir anda duyunca heyecanlandım
kızlar selam :)
ne kadar yabancı gelin var ben hiç birini tanımıyorum :) gelmeyeli baya değişmiş topikcik
ohh valla ya ewinizin keyfini çıkartın ne güzell..
ewet yengemde o programda izlemi landflovescım. Sende bizimle paylaş böyle güzel tarifleri malum biz işyerindeyiz sizin gibi keyif çatamıyoruz kii
Landfloves ve siyah deniz nispetmi yapıyosunuz kızlar ama ya haksızlıkkk
Biz çalışıyoruz biz ezikmiyizSiz evde keyiftesiniz bizim yerimizede yapın mümkünse hafta içi evimiz öyle bekliyor biziii
yok jeloo nispet değiluzun çalışma yıllarından sonra ev hanımlığı çok zevkli.
canım mutfağım programında yapılan bütün yemeklerin tarifleri int sitelerinde de var, ordan bakabilirsiniz.
Mutfağım / Program / Kanal D
Biz çalışıyoruz biz ezikmiyizSiz evde keyiftesiniz bizim yerimizede yapın mümkünse hafta içi evimiz öyle bekliyor biziii
Anladım benEv hanımlığı kulağa çok hoş geliyor Sırf dinlenmek için valla neyse biraz daha dinlenin sonra sıkılıcaksınız zaten
yok canım ne nisbeti :) valla nisbet yapmaya kalksak anlatacak çok şey var da neyse moralinizi bozmayalımdimi siyahdenizciiiim
saol canım bakıyorum hemen..
yalan dünyayı izliyosun heralde dimi??Ezikmiyim lan ben yolda görsen ezik dermisin bayılıyorum o kadına, nurhayata, boraya, selahattine ve tabiki orçunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?