2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aynen katılıyorum sana sorumluluk yok iş yetişmese sana gelmezler üstüne giderlerNeyse sağlık olsun canım

Yaa bende istemiyorum gelmeyi içeriyi yokladım ben gelmeyiz diyolar
İnşallah sizede tatil olur ay herkese tatil olsun

aynen canım bide şimdi 3 kişi olduk bana bağlı 2 kişi oldu bide onlrın kontrolleri daha da yoruyor

inşallah gelmeyiz de evde yatarız kocam benim kesin tatil

Allah ödeme kolaylığı versin canını sıkma hallolur herşey,güzel birgün geçirmişsiniz daha ilk giyiyorsanda vurmuş olabilir

sofişcim taksit yapamaları iyi olmuş. işallah sende iyi bi yere atanırsında zorluk çekmeden ödersiniz kredileri.

benim 23 nisan tatil. biletleri aldık cuma akşamı istanbula yolculuk var. p.tesi akşam geri dönücez. haremi arayıp dönüş biletini ayırttık. eşim nişanlıyken benim yanıma çok geliyodu ordaki adamlarla sohbeti kurmuştu. dün isim soyisim söyleyince aa şu bizim kerimmisin demişler hatırlamışlar. 4 aydır gitmiyoduk halbuki.

oooo İstanbul yolcusu kalmasın Pazartesi dönüyosunuz iyi gezin İstanbulu bir daha ne zaman gelirsiniz belli olmaz

Kızlar bizde Cuma akşamı sinemadayız ne zamandır beklediği bir film vardı eşimin Battleship Transformes tarzı bir film Perşembe bu bölgede bilet satışa açılsın diye bekliyoruz tavsiye ederim fragman'ı güzel

Kızlar bizde Cuma akşamı sinemadayız ne zamandır beklediği bir film vardı eşimin Battleship Transformes tarzı bir film Perşembe bu bölgede bilet satışa açılsın diye bekliyoruz tavsiye ederim fragman'ı güzel

Süper yaa Elbette şimdiden alıştırma yapmak lazım amaa

ama yemediler işte. dün konuştuğumuz gibi olursa ben çalışmıyorum ama tabi bakalım

düğün pasta şarkımızı dinliyorum koptum kalktıp oynucam he.

bim bam bom çatlayın dostlar benim de artık sevgilim var :)

Son düzenleme:
canım ben evi yerleştirmeye geldiğimizde bizimde lavabodan koku geliyodu iğrenç ben burda yaşamam bu ne felan demiştim eşimde ben döndükten sonra lavabo açıcı dökmüş giderine bi kaç kez yapmış bunu düğünden sonra geldiğimizde kokudan eser yoktu sende bi denesen umarım işe yarar...

Haha alemsin speedy Çok hoş bir şarkı ama ya yıllar geçse silinmez

KESİNLikle canım öyle çok severim 45'lik şarkıları

nişan şarkımızda senden başkaydı. zaten bu bimbam şarkısı çalmaya başladı herkes söylemeye başladı herkesin bildiği şarkı kaç ay şarkılarımı seçmek için uğraştım he anlamlı olsun diye

döküyorum sofişim. Zamanı geldi yine dökücem galiba. Bugün çıkışta hava yağmazsa markete uğrayıp alayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…