aynen canım malesef çok karışıkbazen diyorum amele olsam akşam eve giderim ayaklarımı uzatırım ve tüm yorgnunluğum geçer ama benim öyle bir şansım yok
bizimde belli değil gruplandırma olacak ama çalışmaya hiç niyetim de yok :2:
Aynen katılıyorum sana sorumluluk yok iş yetişmese sana gelmezler üstüne giderlerNeyse sağlık olsun canım
Yaa bende istemiyorum gelmeyi içeriyi yokladım bengelmeyiz diyolar
İnşallah sizede tatil olur ay herkese tatil olsun
hanzade ve daphne girmiyo dimi 2 gündür. semerta zaten çoktandır gelmiyo. nerdeki hatunlarımız
hanzade perşembe günü ameliyat olucaktı
ya canım işallah zor bi aşama değildir şu blo işi de halledebilirim. özendim baya.
günaydın kızlarrr
nasılsınız keyifler iyidir inş.. benim bu aralar netimde problem var arada bi giriyorum ama yazamadan gidiveriyor netim
ben ders çalışıyorum... ne kadar artık bıkkınlık gelsede şu kpss ye hazırlanma işinden bi umut bu senede hazırlanıcam... dün eşimin öğrenim kredisinin peşinat kısmını yatırdık geri kalanını 18 ay takside böldürdük onu ödedikten sonra benimkinide ödiyecez 8800 tl... şu devlete borçlarımızı hayırlısıyla bitirebilseydik. insanın zoruna gidiyor atanamadımda dünyanın parasını ödeyeceğimneyse sağlık olsun... dün o işimizi hallettikten sonra eşimle deli gibi gezdik. ankara o kadar sıcaktı ki bunaldık en son kendimizi göksu parkına attık bayağı oturduk yemek yedik sonra çay keyfi yaptık kalkmamıza yakın arkadaşımla eşi geldiler onlarla takıldık birazda sonra evlere dağıldık haftayada piknik programı yaptık:) eve geldim ki ayak parmağım su toplamış babetim vuruyodu spor ayakkabı haricinde tüm yazlık ayakkabılar ayağımı vuruyo nedense...
bu arada bi geçmişe göz atıyım kim ne yapmış bakayım hele bi
aynen canım bide şimdi 3 kişi olduk bana bağlı 2 kişi oldu bide onlrın kontrolleri daha da yoruyor
inşallah gelmeyiz de evde yatarız kocam benim kesin tatil
sofişcim taksit yapamaları iyi olmuş. işallah sende iyi bi yere atanırsında zorluk çekmeden ödersiniz kredileri.
benim 23 nisan tatil. biletleri aldık cuma akşamı istanbula yolculuk var. p.tesi akşam geri dönücez. haremi arayıp dönüş biletini ayırttık. eşim nişanlıyken benim yanıma çok geliyodu ordaki adamlarla sohbeti kurmuştu. dün isim soyisim söyleyince aa şu bizim kerimmisin demişler hatırlamışlar. 4 aydır gitmiyoduk halbuki.
Off sorumluluk almak böyle birşey işte
Gelmeyelim ne olur yaa yatıp dinlenelim evlerdee
malesef zor canım napalım ama Allah kuvvet versin
inşallah canım ya gelmeyiz..
Ama bizde çocuğuz 23 Nisan gösterilerini izlemeye gidicez belkii
dün onu da dedim müdüre
abi ben belki olmamış çocuğumun gösterisine gidicem dedim
Süper yaaElbette şimdiden alıştırma yapmak lazım amaa
ama yemediler işte. dün konuştuğumuz gibi olursa ben çalışmıyorum ama tabi bakalım
düğün pasta şarkımızı dinliyorum koptum kalktıp oynucam he.
bim bam bom çatlayın dostlar benim de artık sevgilim var :)
canım ben evi yerleştirmeye geldiğimizde bizimde lavabodan koku geliyodu iğrenç ben burda yaşamam bu ne felan demiştimGünaydın kızlarrr... Ya tuvalet,banyodaki havalandırma penceresinden bizim ewe çok kötü koku geliyo off napmam lazım. Sabah mdem bulandı, apartmandakilerin tuvalet kokusumudur nedir anlamadım. lavabolardanda koku çıkıyo. hergün silip temizliyorum klozeimde koku giderici filan var ama engel olmuyo
Haha alemsin speedyÇok hoş bir şarkı ama ya yıllar geçse silinmez
canım ben evi yerleştirmeye geldiğimizde bizimde lavabodan koku geliyodu iğrenç ben burda yaşamam bu ne felan demiştimeşimde ben döndükten sonra lavabo açıcı dökmüş giderine bi kaç kez yapmış bunu düğünden sonra geldiğimizde kokudan eser yoktu sende bi denesen umarım işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?