- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben herşeyi yaptırmıyorum ya hoşuma gitmiyo yapışı süpürgeyi mesela çok sallayarak yapıyo hoşuma gitmiyo toz aldırıyom yer sildiriyom daha iyi yapıyo onları
sorma valla zaten eşimin trigliseridi yüksek yağlı şeyler yememesi lazım farkında ama pekte takmıyo.zaten yaz gelsin diye bekliyorum hergün sebze yapıcam taze fasulye,bezelye,barbunya,bamya deli olcak ama alışcak başka çare yok hahahaa
benim ki sağolsun düzgün yapıyor. koltukları falan çekiyor.süpürürken
Benimkide iyi bu konuda süpürmeyide seviyor sende şanslısın bak ne güzel yapıyor
Dikkat etmesi lazım yediklerine,benimkide sevmezdi bir iki tek çeşit sebze yemeği yaptım bunumu yiycez dedi beğenmiyosan kendine başka bişey yap dedim tamam yiycem dedi mecbur yedi et yapıyorum yinede ama çok değil salata yemeyede alıştırdım onun sağlığı için o sağlıklı olsunki benim huzurum olsun
benimki çok karışıyo yemek yaparken bişi yapmaya karar veriyorum onu yapma bunu yap diyo hadi diyorum isteiği olsun istediğini yapıyorm ama artık yavaştan başlıcam
aynen benden iyi yapıyor. akşam için tüm işler ona kalacak eminim sıkılacakama napıyım. ikimzde çalışıyruz
canım alıştır benim eşimde brokoli falan asla yemezdi şimdi mecbur yiyor.hatta hoşuna da gidiyor hep onların istediği olmaz
Elbette yardımcı olması gerekir iki kişi çalışınca böyle oluyor daha iyi iş paylaşımı olmalı yoksa kalkamazsın işlerin altından sanada yazık hem temizlik hem ütü hem yemek çamaşır derken of ofBu akşam bizimde evrak toplama işimiz var boş odamızda 3 koli banka ekstreleri alınan eşyaların fişleri faturalar full koliye attık hep ne zamandır batıyor geçen bi faturasını sordu dedim git bak ordan ama bulamadımki diyor tabi bulamazsın bu akşam dosyalıycaz hepsini aslında bırakmazdım bu şekilde ama baktım başta ben dosyalıyorum o koliye atıyo aynısını bende yaptım yardım etmedi diye bu akşam ikimizde cezamızı çekicez
benimki çok karışıyo yemek yaparken bişi yapmaya karar veriyorum onu yapma bunu yap diyo hadi diyorum isteiği olsun istediğini yapıyorm ama artık yavaştan başlıcam
Elbette yardımcı olması gerekir iki kişi çalışınca böyle oluyor daha iyi iş paylaşımı olmalı yoksa kalkamazsın işlerin altından sanada yazık hem temizlik hem ütü hem yemek çamaşır derken of ofBu akşam bizimde evrak toplama işimiz var boş odamızda 3 koli banka ekstreleri alınan eşyaların fişleri faturalar full koliye attık hep ne zamandır batıyor geçen bi faturasını sordu dedim git bak ordan ama bulamadımki diyor tabi bulamazsın bu akşam dosyalıycaz hepsini aslında bırakmazdım bu şekilde ama baktım başta ben dosyalıyorum o koliye atıyo aynısını bende yaptım yardım etmedi diye bu akşam ikimizde cezamızı çekicez
bizimkini eşim yapıyor ben sevmem öyle şeyleri ya. tek tek elektrik su igdaşl falan tek tek dosyalara koyuyor.
kredi borcumuz içinde ayrı bi dosyaıs var
yardım etmeleri lazım kesinlikle
Ben seviyorum dosyalamayı başta yaptım bütün eve ne aldıysak dosyaladım sonra o yapmayınca bırakmıştım bende ama düzene girmek lazım mecbur yapılıcak,
Klasörlere birde sırtlık yapmıştım dosyanın içinde ne olduğu ve tarihleri vardı,şirkettede uyguluyorum bunu
Ne güzel düzenli olmak birinin yapması lazım.
3 koli mi anamm muhasebe bürosumu yaptınız kız evi
AYNEN canım birisi bunu tek yapmalı devamlı
bizim sadece faturalar bide garanti belgesi olan ürünler işteee
Bizim bir ayıklamamız lazım ekstreler ve kredi kartı siliplerini birde çeyizlerimin fişleri var porselendi çatal kaşıktı falan bişey olursa diye tutuyordum bunlar çok yer tutuyor büyük bir temizlik olucak bakalım,
İşte bizimde sadece bunlar olmalı ama kredi kartı slipleri ekstreler market fişleri falan girince karıştı hep bu akşam tertemiz dosyalanmış olucak hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?