2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım tesekkur ederım ınsallah bıtsın bu yıl...

Tatlım ne ıs yapıyorsun, epey mısafır agırlıyorsun masallah dıyım calısma saatlerın esnek galıba demı?
Rabbım sıze de hayırlı zamanda nasıl etsın bebegı ınsallah arkadasım...

neyse işimiz olsun da çalışalım çok şükür

antalyada da hava kapalı böyle günlerde perdeleri açıp evde keyip yapmak çok güzel oluyor

Evet canım çok şükür işimiz var Allah yıkluğunu aratmasın kimseye..
bende çok severim kapalı havada perdeleri açıp dışarı izlemeyi helede usuldan yağmu yağar elinde sıcak çay güzel bi müzikk ohh keyfe bakk

Vafı, cıtlenbık
Nasılsınız kızlar gorusmeyelı...

Yorgun penguen sonunda ben de meshur borownını yaptım fırında suan... Pişince resmını koyayım

ya evet antalyada hava bikaç gundur çok guzeldır hatta baya sıcaktı nolduysa son 3 gunde oldu nisan yağmurlarıyla bitse :) ne giycegmi şaştım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir antalyalı gelin daha bulduk galiba çok güzel

ooh maşallah ellerine sağlık uzun süre kirlenmesin tozlanmasın inş bizde hava açık olursa piknik yapalım diyoruz arkadaşlarla

canım ben dini eğitmenlik yapıyorum fahri olarak yaptığım için çalışma saatlerim çok rahat 4-5 saat günlük bu arada antalyaya geldiğinde landflovesle resminizi gördüm kıskandım keşke bana da buyurup gelseydin tanışmayı çok isterim arkadaşım

Vafı, cıtlenbık

Yorgun penguen sonunda ben de meshur borownını yaptım fırında suan... Pişince resmını koyayım

iyiimm çok şükür canım napalım uğraşıp duruyoruz sen de iyisin bebiş isteğinize de sevindm çok

Vafı, cıtlenbık

iyi canım, keyfim yerinde, temizliğimide bitirdim kafamda rahat, haftasonu gezip,dinlenip keyif yapıcam

Sen nasılsın canım, hergün bloguna bakıyorum, yeni tariflerimiz nerde

aydasummm çok sevindm bebiş belirtilerine hadi inşşş senden gelir ilk bebiş haberimiz

İnsallah canım, sen de cok ıstıyorsun Rabbım tez zamanda nasıp etsın ınsallah, bu saat oldu daha kahvaltı yapamadım kı ben esımle sabah 6 da kahvaltı yapan bır tıpım... Bılmıyorum belkı de pskılojık, ay sonu bellı olacak artık

Ay ne kadar guzel harıka bır ısın varmıs canım ya
Canım senle tanısmayı ben de cok ısterım ınan kı, ogun oyle anı oldu kı oteldeydık zaten landflovese soyledım hemen gelıyorum dedı sağolsun canım benım, esım hep otelde oldugundan dısarı cıkmaya vakıt kalmadı hıc...
Olur da bır kez daha gelırsek ınsallah goruselım arkadasım...

iyiimm çok şükür canım napalım uğraşıp duruyoruz sen de iyisin bebiş isteğinize de sevindm çok

iyi canım, keyfim yerinde, temizliğimide bitirdim kafamda rahat, haftasonu gezip,dinlenip keyif yapıcam

Sen nasılsın canım, hergün bloguna bakıyorum, yeni tariflerimiz nerde

Oh yap vallaha ınsan kendıne zaman ayırınca kafası da rahatlıyor...
Benım cok ısım var bugun ya kım yapcak hıc bılmıyom

Sorma ya blogumun boynu bukuk oldu teyzesı bu sınavlar mahvettı benı, sımdı de bırıktırdım tarıflerımı esım yarın gececı oturup epey bır tarıf ekleyecem ınsallah yarın...

çok şükür mesleğimden çok menunum canım sende eğitimciydin demi?

tekrar gelmek nasip olursa antalyaya mutlaka beklerim canım

merhabalar, bugün hava ne güzel böyle yaaa, güneş yok, gece yağmur yağmış mis gibi bir hava var, açtım pencerelerimi evim havalanıyor.

aydasucum sinavlarının iyi geçmesine çok sevindim, artık sınav stresini atlattığına göre gelirsin buraya dimi?

o gün biz aydasuyla göynükte buluştuk :) vakitleri olupta antalyaya gelseydi çağırırdık zaten senide, gel ben götüreyim sizi şehir içine dedim ama eşinin toplantıları vardı. inşallah tekrar gelirler o zaman görüşürüz bol bol.. hem yeni evlilik bitti, eşini otelde bırakır sen bizle takılırsın

Yok canım ben tıbbı sekreterım fakat evlendıgımden berı meslegımı ıcra edemıyorum bu gıdısle bundan sonra da ev hanımı olarak kalıcam buyuk ıhtımalle
Insallah canım kısmet olsun goruselım ınsallah...

Canımmm nasılsın ozledım valla senı kuzum ya, evet canım burdayım artık, 4 gun sonra memlekete gıdıcez 2 hafta yokum net buldugum yerde gırcem ama...

Sen nasıl oldun kızarıklıklar ne alemde

Canımmm nasılsın ozledım valla senı kuzum ya, evet canım burdayım artık, 4 gun sonra memlekete gıdıcez 2 hafta yokum net buldugum yerde gırcem ama...

Sen nasıl oldun kızarıklıklar ne alemde

canım kızarıklıklarım geçti çok şükür. işi bıraktıktan sonra sönmeye başladılar, şimdi sırtım, kollarım, bacaklarım tamamen geçti biraz göbeğimin üst kısımlarında izler var, inşallah onlarda tamemn geçer.

oooh memleketinde bol bol hasret gider ailenle. boşver neti falan, biz bekleriz seni

Demı, o bıraz da ıkıncı balayı gıbıydı antalyaya doyamadık zaten, kayınvaldem oyle dıyor gobegınızı oraya mı attınız dıye

ooo kızlar neler kaynatmışsınız öyle . sabahtan bakındım bi kimse yoktu ev işlerimi hallediyim dedim bende geldim yine yoksunuz

eşimi işe postaladım geldim:) tabiki de bu saatte kimsecikler yok...

aydasum ben geldim sen gidiyon demek. git oh stres at bi güzel valla çok iyi geliyo... sınavlarının bitmesine sevindim 3 ders bişey değil onuda halledersin bişeycik olmaz:) ay acaba bebiş mi var? yorgunluk, uyku hali felan belirtileri hadi bakalım müjdeli haberlerini bekliyoruz:)) bizde karar verdik yazı beklemicez reglim bitsin denemelere başlıcaz çok heyecanlıyım

kızlar biliyor musunuz 3 hafta önce babaannem ölmüştü bugünde dedem öldü hala inanamıyorum çok garip bi durumdayım...

cnm başınız sağolsun ikisi birliktedir şimdi, yalnız kalmadılar böle düşün..bnde hep çiftlerin birlikte ölmelerini isterim.bnm dedem öleli yıl oldu anneannem sağ ama onu çok özlüyo ve yalnızlıktan çok şikayetçi..Allah günahlarını affetsin hepsinin inş.

kızlaarr bnm de yanıma annemler geldiiiiiiiiiii 7ay oldu evleneli ve ilk gelişleri çk sevindim bi de anneannemi getirdiler, nasıl mutlu olmuş dua ede ede bi hal oldu cnmbnm, dün sbh kahvaltıya geldiler bgn akşam dönecekler ama olsun şimdi herkes uyuyo bnde kocişi işe yolladım kahvaltı yaptırıp :) sizinle de hemen paylaşiimm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…