• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hımm suyu bilmiyordum bak he :ssz: ona da dikkat ediyim o zaman
ovulasyon için son 3 ayın adet gününü bi kenara yaz istersen dr soruyor çünkü
yumurta çatlamasını falan hesaplıyor galiba bu arada daha önce gittiğin dr gideceksin herhalde

Bol bol su iç canım,yazdım tarihleri telefonda ajanda'ya hep kaydederim zaten şifreli:1:
Daha önceki doktoruma gidemiycem 2 hafta fullmuş randevu alamadım eşim seçti hastaneyi orası iyidir dedi bakalım görücez:34:

önce sana ve ocwnayn için dua edelim
jelonunda öyle aman aman acil istediği yok çünkü :1:
Rabbim önce ikinize nasip etsin ama inanın bu ayda olmaz ise bi dahaki aya hamile olursunuz.
kimi görsem 3*4 ay sonrasında oluyor çünkü :ssz: :49::49::49:

Evet önce çok isteyenlerin olsun :49:
Acil değil 3 ay sonra olur 5 ay sonra olur bakalım hayırlısıyla olsunda sağlıcakla gelsin bebişler:emir_bebek:

Selam kızlar, speddy geçmiş doğum günün kutlu olsun. Kızlar evle uğraşmaktan nete giremiyorum :) Ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum ve inanın çok keyifli. Uykumu alıyorum kafam rahat. Tek derdim akşama ne yemek yapacağım. Eşim bile diyor yüzün başka gülüyor diye :)) Bu arada bu gün görümcem geliyor manisadan. Bir kaç saat sonra burada olur. Birde bana beni çok mutlu edecek bir süpriz yapacakmış kayınvalidemle heyecanla onu bekliyorum :))) Benden bu kadar sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım. Var mı kayda değer bir şeyler :34:

Bol bol su iç canım,yazdım tarihleri telefonda ajanda'ya hep kaydederim zaten şifreli:1:
Daha önceki doktoruma gidemiycem 2 hafta fullmuş randevu alamadım eşim seçti hastaneyi orası iyidir dedi bakalım görücez:34:

benim dr randevusunu da hemen yaz unutma :9::9::9:
hamilelikten sonra istediğin bi dr ile devam edersin benimde şimdiilik kafamda bi yer yok.
kayınvalideme yakın bi hastane var belki orada muayene olabilirim :1:

Evet önce çok isteyenlerin olsun :49:
Acil değil 3 ay sonra olur 5 ay sonra olur bakalım hayırlısıyla olsunda sağlıcakla gelsin bebişler:emir_bebek:

aynen canım acelesi yok 5 ay daha benim olmasın :3::3:

gittim canım bnm yumurtalıklarda pco var dr.6ay bi denememi söyledi eğer kendiliğinden olmazsa tedavi olucam.

ne kadar oldu peki 6 ayda olur canım merak etme olmasa da artık tıp süper kısa çözümlerle hallediyorlar :7:

Selam kızlar, speddy geçmiş doğum günün kutlu olsun. Kızlar evle uğraşmaktan nete giremiyorum :) Ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum ve inanın çok keyifli. Uykumu alıyorum kafam rahat. Tek derdim akşama ne yemek yapacağım. Eşim bile diyor yüzün başka gülüyor diye :)) Bu arada bu gün görümcem geliyor manisadan. Bir kaç saat sonra burada olur. Birde bana beni çok mutlu edecek bir süpriz yapacakmış kayınvalidemle heyecanla onu bekliyorum :))) Benden bu kadar sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım. Var mı kayda değer bir şeyler :34:

sağolasın canım ev hanımlığını bende çok istiyorum ama şuanda cesaret edemiyorum. ancak doğumdan sonra işte :9:

Selam kızlar işi bıraktım sonunda. Son kez buradan yazıyorum. Şok oldular ama anlatamam. Birazdan evime gideceğim eşim biraz dinlen evde diyor. Öpüldünüz evden yazarım akşama :32:

Hayırlı olsun canım...
Emınım cok rahatlamıssındır, gergın bı ortamdan sonra ısten cıkmak ınsana muthıs bır haz verıyor bızzat yasadım...

Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.

Canım cok gecmıs olsun sımdı nasıl baban...
Unıversıteye gıdıyordum bı haftalıgına gelmıstım... Bı aksam amcamlara gıttık, sohbet muhabbet hersey yolunda, babam bırden bır fenalastı nasıl ama, ıkı buklum oldu adam hemen acıle goturduk yatırdılar, tahlıller yapıldı, hemen anlayamadılar aynı gece 5 hastane gezmısızdır, en son gıttık bır yere yatırdılar, hem tas dusuruyormus kı her sene olur hem fıtık varmıs hem de apandıst hepsı aynı anda nuksedınce mahfoldu canım babam, pislik adı doktora hala hakkımı helal etmıyorum, acıl amelıyat dedı rıskı varmı dedık, gayet rahat bı sekılde var, işler yolunda gıtmezse ölür dedi, dedem kalp hastası adam düştü kaldı annem fenalastı ben doktora saldırdım resmen sen ınsanmısın ole mı denır dıye... Of o gunlere gıttım resmen... ısını duzgun yapmayan ınsanlardan nefret edıyorum...

İlk kez mı dusuyor daha once dusurmusmuydu canım? Sureklı bı geyırtı mıde bulanması yanması ıstahsızlık hallerı var mı?
Rabbım en tezınden sıfa versın cok yorucu bır surec tas dusurmek hem kendımden hem aılemdekı erkeklerden bılıyorum ben de kalmısım onlara cekmısım :(

Kızlar dün akşam yemek yaparken ne oldu anlatıcaktım size unuttum. Balık kızartıyodum eşim daha gelmemişti. Mutfak balkon kapısınıda açtım koku gitsin diye mutfağın kapısını kapadım. bikaç bulaşık vardı onları yıkıyodum elimde sol tarafımda bi kıpırtı gördüm. dünde bütün gün arkadaşlar 3 harflilerden filan bahsettiler korkuyorum çok. Bi baktım kocaman şişman bi kedi balkkondan içeri girmiş arkamdan geçmiş farketmemişim ocağın yanına gelmiş koklanıyo. Nasıl çığlık attım aklım gitti. elimde köpüklü bardağı filan fırlatmışım. kovdum kediyi iyiki üstüme filan atlamadı çünkü mutfağın kapısı kapalı çıkıcak yeri bulamayıp telaşla saldırabilirdi. Çıktı gitti balkondan tekrar ama çok korktum ya. Demekki yazın ben kapıyı açık bırakamıycam ya giriverise ewe. Halımı sermemiştim yıkadıktan sonra Allahtan yerleri silmem daha kolay oldu.

Cok gecmıs olsun okurken gerıldım valla, ben cok korkarım kedıden, pit bulu koy onume oynarım ama yavru kedıye bıle dokunanam...

Ahsencım o kadar kısıyı agırlamıssın helal canım, ustelık yenı yenı de seyler denemıssın masallah...
Ben hıc mısafır agırlamadım ya evımıze kımsecıkler gelmedı daha gurbette olunca :(

Landfloves, sofraya bıttım canım harıka gozukuyor hersey... Tam benlık valla... Pc ın de gelmıs oh canın sıkılmaz artık, evde olunca net olmadan olmuyor... Bıtkılerın de harıka gozukuyor bu arada...

Speddy gecmıs doğum gunun kutlu olsun arkadasım, resımlerı goremedım ama emınım mukemmeldır, esıne masallah...

Kızlar ben de bebek ıstıyorum bu ılk ayımız... Doktora gıtmıstım devlet hastanesıne montumu bıle cıkarmadan gerı geldım. Ayın 17 sı gıbı memlekete gıdıyoruz 2 haftalıgına, orda gıdecem detaylı olarak doktora...

Psikolojık mı bılmıyorum ama sabahları kahvaltı edemıyorum cok mıdem bulanıyor, sureklı uykum var, doyamıyorum uykuya, hep yorgunum, gecen hafta falan spor yapıyordum bu hafta bırden bıcak gıbı kestım sankı bebek varsa tutunamıycakmıs gıbı geldı bırden...
Öyle ıste Rabbım hepımıze hayırlı zamanda versın evlatlarımızı...

Sofısım hosgeldın canım ne guzel moral depolamıssın, epey bı goturur ınsallah bu senı...
Bızde 4-5 gun sonra gıdıyoruz ınsallah...

Bu arada sınavlarımı atlattım 8 dersım var 3 tanesı kotunun ıyısı dıgerlerınden yırttım gıbı, cok gıcık su acıkoğretım ya, evden oyle kendı basına, son senem ınsallah bıter bu sene...

Offf cenem dustu resmen, esımı gonderdım hemen pc basına geldım, onun da calısma saatlerı bu hafta bı degısıktı hep evdeydı gunduz o yuzden gıremedım yazamadım bugun sabahtan gıdınce hemen geldım...

Herkes yapmıs ben de yapayım su brownı kurabıyeyı esım ıns begenır kakaolu seylerler arası hıc yok ama yesın yapacam o kadar :)

Günaydın kızlarrrrr
Dün öğlen evden çıkığ arkadaşımla buluştuk. Süleymaniye camiine uğradık ama sultan süleyman hürrem vs mezarlarının olduğu yer kapalıydı giremedik bizde camiide dua falan ettik. Sonrasında tam karşısındaki yerde döner yedik ben ömrümde böyle güzl döner yemedim yaaaa yolunuz düşerse mulak uğrayın. Sonra yürüyerek tahtakaleye indik orda şarkhan diye bir yer varmış ilk kez gördüm ve duydum, aman Allahımmmm nasıl güzl şeyler var anlatamam yaa istanbulda görülmesi farz olan yerlerden diyebilirim şiddetle tavsiye ederim. Evime çok güzl şeyler aldım hemde çok çok uygun fiyata, ordan yürüyerek mahmutpaşaya indik gezdik falan yürüyerek evimize geldik. Yaklaşık 5 km kadar yürüdük akşam pestilim çıkmış vaziyetteydim. Bu akşamada misafirlerim var yemeğe, düşünüyorum ne yapsam acaba...

günaydın hanımlaaaarrr..

herkese güzel haftasonları.

aydasum hoşgeldin canım sınavlarının iyi geçmesine sevindim biran önce bitirirsin inş. canım

vafim bende öğleden sonra gideceğim işe evimde keyif yapmayı acayip özledim

siyahdeniz ne güzel gezmişsiniz öyle özledim ki istanbulu

bu arada bizde bebişi ramazandan sonra düşünüyoruz bakalım hayırlısı.rabbim bütün bebiş isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş.

2 haftadır neredeyse hergün misafir ağırladım ama bahar temizliğimi yaptığım için evim tertemiz ve içim çok rahat bi sürü de pasta kurabiye var hadi çıkın çıkın gelin oturup laflayalım :32:

Günaydın şekerler bende çalışıyorm bugün.hava da yağmurlu kendimi mutlu etmek için hızlı parçalar dinliyorum :32::32:

günaydın hanımlaaaarrr..

aydasum hoşgeldin canım sınavlarının iyi geçmesine sevindim biran önce bitirirsin inş. canım

bu arada bizde bebişi ramazandan sonra düşünüyoruz bakalım hayırlısı.rabbim bütün bebiş isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş.

2 haftadır neredeyse hergün misafir ağırladım ama bahar temizliğimi yaptığım için evim tertemiz ve içim çok rahat bi sürü de pasta kurabiye var hadi çıkın çıkın gelin oturup laflayalım :32:

ahh canım gelebilsek keşkee

Son düzenleme:
Günaydın şekerler bende çalışıyorm bugün.hava da yağmurlu kendimi mutlu etmek için hızlı parçalar dinliyorum :32::32:

neyse işimiz olsun da çalışalım çok şükür

antalyada da hava kapalı böyle günlerde perdeleri açıp evde keyip yapmak çok güzel oluyor

ya evet antalyada hava bikaç gundur çok guzeldır hatta baya sıcaktı nolduysa son 3 gunde oldu nisan yağmurlarıyla bitse :) ne giycegmi şaştım

günaydın hanımlaaaarrr..

ne güzel olurdu canım, ev keyfi yapmayı çok özledim.. Benimde 3 haftadır, haftasonları hep misafirim vardı, bu haftasonu yok, ben gezicem bu hafta :23:

Dün akşam işten 1 saat erken çıktım, eşiminde maçı vardı o gelene kadar evimin temizliğini bitirdim, kafam çok rahat :24:

Back