• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaarr günaydınn
çok mutluyumm bugünn :32::32::32::32: benim süprizz yapamayan kocacımm dün gece tam 12 de süprizz yaptı bana :52::52::52::52: tam yatağımıza yattık ben bi lavobaya gideyim diye kalktı kapıyı kapattı 5 dk sonra bi geldi elinde mumlu fişekli pasta iyiki doğdun aşkım diye içeri girdi ben şok oldum sonra arkasından hediyesini verdi çok mutlu oldumm :16::16::16::16: canım benmm yaa :16::16::16:

Canım benim doğumgünün kutlu olsun :54: Sevdiklerinle birlikte hep bugün ki gibi mutlu ol..

Yoksa ziyaretçiler eşlerimiz mi,bende spedynin doğumgünü anlattım eşime, msj alındı dedi :9:

BU HABER benim için kötü oldu kırmızı etin hiç bir türlüsünü yiyemiyorum :26:
neyse dr gittiğimde bakalım bana neler söyleyecek inşallah 2 ay içinde hemen hamile kalırsın canım.
bi arkadaşım dr gittiğinde 6 ay boyunca ilaç kullanmak zorunda olduğunu söylemişti. ondan sonra çalışmalara başlarsınız demişti.
neyseki sizin için öyle bişey dememiş:1:

Kırmızı et demedi zaten canım,tavuk balık gibi beyaz et kırmızı et çok fazla önermem dedi,zaten mercimek yiyip yemediğimi sordu fazlaca tükettiğimi söyledim sebzedede anlaştık fakat et kısmında mecbursun dedi ilaçla etin yeri doldurulmaz besinin kendisini yemek varken vitamin desteği önermem dedi,
Yok çok şükür bir sorun yok gayet iyiymiş herşey sadece enfeksiyon için ilaçları kullanıcam ve başlıycaz
Bakalım sen bir git doktora neler diycek ama eminimki iyi şeyler söyler genel olarak ama et için sanada aynılarını söylüycektir:1:

Kızlar cumartesi doktora gidiceğimi söylemiştim,gittik eşimle genel muayne oldum smear testi yapıldı ultrasonda baktı doktor sürpriz bişey varmı diye ben yok dedim ama yinede emin olalım dedi sürpriz yokmuş demiştim:1: Yumurtalıkları falan gösterdi bişeye benzetemedim ama olsun gördüm enfeksiyon var dedi ama önemsenicek bişey değil bazı ilaçlar yazıcam kullanman için dedi,ultrason bitti hemşirelere boyumu kilomu almalarını söyledi çok tatlı iki hemşiresi vardı,sonra doktorun yanına geri döndük eşimle biraz sohbet etmişler ben gelene kadar beslenmemi sordu gayet uygun beslendiğimi yanlız daha fazla yeşillik yememi tavsiye etti,folik asit falan yazıcakmısınız dedim hayır gerekli görmüyorum zaten gerekli yeşilliklerden vitaminlerini alıyorsun gereksiz ilaç yüklemesi yapmıyalım sana dedi,1 saate yakın tuttu bizi çok hoş sohbet gayet bilinçli bir doktor,verdiği ilaçların kullanımı bittiğinde bize 2 ay deneme süresi verdi bir bakalım dedi gebelik hemen öyle oluşucak bişey değil dedi sağlıklı ve planlı gebelik düşündüğümüz içinde bilinçli insanlara bayılıyorum dedi,herşeyi tek tek izah etti hamileliğin ilk evrelerinden bahsetti her söylenene kulak asmamamızı ve gördüğü kadarı ile stresli bir çift değilmişiz,stres panik kuruntu takıntı olmuycak hayatınızda ne olursa olsun kafanızda olmadı olmuycakmı acaba diye düşünmeyin kendinizi rahat bırakın görev olarak görüp birlikte olmayın dedi,2 ay deneme süresinde gebelik oluşmaz ise tekrar gelin bir bakalım dedi, doktoru çok sevdik biz:1:

böyle ilgili bi dr.a düşmek gerçekten büyük şans canım çok sevindim inş.kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize :49:

kızlar günaydınnn
chiitlenbik, doğum günün kutlu olsun canım eşin ne güzel süpriz yapmış öyle:16:
jeloo1981, doktor kontrolünün iyi geçmesine sevindim bir problemde yokmuş ohh artık heycanla bizde bekliyoruz :32:

eşimde sabah uyandı çok güzel rüya gördüm dedi, hayırdır dedim. 2 tane erkek bebek doğurmuşum ohh dedim maşallah sıralamışım demek diye dalga geçtim. geçen günde teyzem görmüş rüyasında hamile olduğumu, pek umutlu değilim kasmıyorum diyorum ama böyle şeylerle karşılaşıncada umutlanıyorum:31::1:

Canım benim kasmak yok stres yok düşüncelerde çok fazla bebek olmuycak o kendiliğinden gelirmiş böyle olursa:1:Gayet sakin günlük hayatımızı yaşamamız gerekliymiş birazda ilişkinize romantiklik katın dedi :1: Sende böyle yap

Kırmızı et demedi zaten canım,tavuk balık gibi beyaz et kırmızı et çok fazla önermem dedi,zaten mercimek yiyip yemediğimi sordu fazlaca tükettiğimi söyledim sebzedede anlaştık fakat et kısmında mecbursun dedi ilaçla etin yeri doldurulmaz besinin kendisini yemek varken vitamin desteği önermem dedi,
Yok çok şükür bir sorun yok gayet iyiymiş herşey sadece enfeksiyon için ilaçları kullanıcam ve başlıycaz
Bakalım sen bir git doktora neler diycek ama eminimki iyi şeyler söyler genel olarak ama et için sanada aynılarını söylüycektir:1:

kırmızı et için baskı yapmıyorlar ise ben tavuk yiyorum balıkta yerim :1: o zaman sıkıntı yok :52::52:
çok sevindim :9:

Canım benim kasmak yok stres yok düşüncelerde çok fazla bebek olmuycak o kendiliğinden gelirmiş böyle olursa:1:Gayet sakin günlük hayatımızı yaşamamız gerekliymiş birazda ilişkinize romantiklik katın dedi :1: Sende böyle yap

wuuuu bizden romantiği yok :82: tamamdır o zman :32:

c.tesi eşim işe gitmedi bütün gün ewde beraberdik. Sabah geç kalktık güzel bi kahvaltı yaptık keyifli keyifli. Film izledik yedik içtik, yayıldık. Oturma odasındaki köşe koltuğu yatak yaptık bütün gün yattık ooh çok güzeldi :16: Ben avatarı izlememiştim daha onu izledik. 7de maç izlemeye gitti ama yağıstan maç iptal olmuş geri geldi. Kardeşim geldi akşam kumpir yaptık yedik. Bi film daha izledik. Sohbet muhabbet güzeldi. pazar günüde yine hepberaber güzel bi kahvaltı yaptık. gezmeye gittik annemlerle. Hiçbi iş yapmadım bu h.sonu. Sadece çamaşır ütü ve lavabo temizliği o kadar.

kızlar biliyor musunuz 3 hafta önce babaannem ölmüştü bugünde dedem öldü hala inanamıyorum çok garip bi durumdayım...

başın sağolsuın canım, Allah babaanneninde dedeninde mekanını cennet etsin, nur içinde yatsınlar. dün bizimde bi yakınımız vefat etti, çok yaşlıydı zaten 93 yaşındaydı, elden ayaktan düşmeden ölmek isterdi hep dua ederdi, istediği gibi olduğu için çok üzülmedik. namaz kılarken secdede ölmüş, evdeydi biz gittiğimizde bende baktım yüzüne hani derler ya nur inmiş diye, aynen öyleydi. Nur içinde yatsın.

chitlenbikciim doğum günün kutlu olsun, eşinin süpriz yapmış olmasına da çok sevindim, eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu yıllar dilerim.

c.tesi eşim işe gitmedi bütün gün ewde beraberdik. Sabah geç kalktık güzel bi kahvaltı yaptık keyifli keyifli. Film izledik yedik içtik, yayıldık. Oturma odasındaki köşe koltuğu yatak yaptık bütün gün yattık ooh çok güzeldi :16: Ben avatarı izlememiştim daha onu izledik. 7de maç izlemeye gitti ama yağıstan maç iptal olmuş geri geldi. Kardeşim geldi akşam kumpir yaptık yedik. Bi film daha izledik. Sohbet muhabbet güzeldi. pazar günüde yine hepberaber güzel bi kahvaltı yaptık. gezmeye gittik annemlerle. Hiçbi iş yapmadım bu h.sonu. Sadece çamaşır ütü ve lavabo temizliği o kadar.

Oh ne güzel keyif yapmışsın bu haftasonu birazda haftasonları keyif yapmak lazım genel temizlik yapmışsın zaten boşver gerisini bu çok iyi gelmiştir sana:34:

başın sağolsuın canım, Allah babaanneninde dedeninde mekanını cennet etsin, nur içinde yatsınlar. dün bizimde bi yakınımız vefat etti, çok yaşlıydı zaten 93 yaşındaydı, elden ayaktan düşmeden ölmek isterdi hep dua ederdi, istediği gibi olduğu için çok üzülmedik. namaz kılarken secdede ölmüş, evdeydi biz gittiğimizde bende baktım yüzüne hani derler ya nur inmiş diye, aynen öyleydi. Nur içinde yatsın.

chitlenbikciim doğum günün kutlu olsun, eşinin süpriz yapmış olmasına da çok sevindim, eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu yıllar dilerim.

İkinizinde başı sağolsun Allah geride kalanlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun.

jelo doktorun ne kadar iyiymiş, rahatlatmış huzur vermiş resmen. niye et yemiyorsun vır vır vır diye bir sürü şey söyleyip üzebilirdi de seni, anlayışlı bilinçli bir doktormuş demekki. bakalım bize nasıl tipler dek gelecek. ben kistlerim için bi kadın doğum doktoruna gitmiştim özel hastanedeydi ama öyle meymenetsiz bir kadındı ki, nefret ettim kadından, huysuz çirkef bişeydi. beni genel cerrah yönlendirmiştii, benden önceki bayanı azarladı yanında çalışan kızı sürekli azarladı. bana neyin var diye soruyor anlatıyorum, şu şikayetle geldim genel cerrah şöyle söyledi diye, kızım banane genel cerrahtan buraya niye geldin onu söyle diye bağırıyor. genel cerrah yönlendirdi diyorum anlatmama izin vermiyorsun ki diyorum kadın dik dik bakıyor bana inanmayıp genel cerrahı aradı. ayyy düşününce bile uyuz oldum aklıma geldi kadın. bide özel hastaneydi.

Back