- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende kendi evimin yakınındaki pazara 1-2 kere gitmişimdir. hemde herkes toplanır buraya sosyete pazarı gibi kalabalık oluyor bunaltıyor beni. çok pazar gezesim varsa annemlere gittiğim gün orda olur oraya çıkarız:)
Çok yoruldum malum cuma anca bitti işler baya kaynatmışsınız ne güzelBugün annemdeyim oh keyif yapcam akşama yemek derdim yok,yarınada plan hazır gibi doktordan sonra arkadaşım çağırmıştı ne zamandır gel diye ona gidicem sevdiğin kısırı yapcam dedi çok güzel kısır yapıyor biraz yerim fazla değil ama
Kocişte takılır ben eve geçene kadar akşama planımız belli değil bakalım bişey çıkmazsa evde olalım istiyorum
bende kendi evimin yakınındaki pazara 1-2 kere gitmişimdir. hemde herkes toplanır buraya sosyete pazarı gibi kalabalık oluyor bunaltıyor beni. çok pazar gezesim varsa annemlere gittiğim gün orda olur oraya çıkarız:)
Çok yoruldum malum cuma anca bitti işler baya kaynatmışsınız ne güzelBugün annemdeyim oh keyif yapcam akşama yemek derdim yok,yarınada plan hazır gibi doktordan sonra arkadaşım çağırmıştı ne zamandır gel diye ona gidicem sevdiğin kısırı yapcam dedi çok güzel kısır yapıyor biraz yerim fazla değil ama
Kocişte takılır ben eve geçene kadar akşama planımız belli değil bakalım bişey çıkmazsa evde olalım istiyorum
gör bakalım beğenecek misin ?
bende evimin oradakine 2 kez falan gitmişimdir ama bu pazar eski evimizin orada alışmışım hep buradan alıyorum alacaklarımı
beğeneceğime eminim ama zaten benim şeklinde bi değişiklik olmayacak sadece içinde değişiklik olacak onun duygularını merak ediyorum bayılmaktan korkuyorum çünkü o da korkuyodu ben daha önce de oldum ama bayıltmamışlardı izlemiştim öylece şimdi daha ağır geçeceği için bayıltacaklarmış az kaldı haftaya perşembe oluyorum ben de
ALIŞILAN Pazarlar marketler başka oluyor yaaa
yarın dr gidiyorsun demek süper canımhaberleri verirsin artık yarın sabahtan 1 saat şirkette olucam sonra çıkıcam toplantıya
Haber veririm tabi vermezmiyimBakalım neler çıkıcak eşimde yanımda olucak bakalım neler söylüycek bizimki çok merakta
Hımm yarın iş inşallah fazla sürmez işlerin cumartesini keyfini çıkarırsın
aman düşünemiyorum eşini artık çatlar meraktan
inşallah güzel şeyler söyler canım sana ne verirse ilaç bende ona başlayımmalum dr gitmeyi sevmiyorum.
Bende hiç merak yok o şimdiden kuruyor ne der ne örerir çok komik olmazmı ben gülerim falan diyor
Bana verdiği ilacı söylerim amma velakin doktora gitmen şart yada eşin kolundan tutup sürüklüyerek götürcekaha böyle
Söz verirsen gitmek için söylerim
yok gidicem canım ama şimdi hemen değil haziranda tatil dönüşü kısmetse
bende bebek sitelerine bakıyorum öncesinde neler yapılır falan diye öğrenmek istediklerimi öğrenmek için ama düzgün bi site bulamadım
Hıımm tamam o zaman haziranı unutmam ona göre
Bebek diye yaz ilk açılana gir bebek istiyoruz diye bölüm var biraz daha iyi bilgileriçok net bilgiler bulunmuyor öncesiyle ilgili
az önce buna üye oldum ama dediğin gibi hiç detaylı bişeyler yok
neyse napalım bildiğimiz kadar idare edicez hürriyet aile de bu konuda iyi bilgileri falan da güzel
hamilelik öncesi
* uygun kiloya düşmek lazım
* hap kullandıysak 6 ay bebek için beklemek lazım
* dr gitmek lazım
* 3 ay önce folik asit kullanmak lazım
okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar işte
Hürriyete bir bakıyım bende ama çok kapsamlı yok öncesi için genel şeyler,
Sıraladıkların önemliler bol su tüketimi yapmak lazım folik asit kesin kullanıcaz zaten
Bakalım hayırlısı, akşam olsun çıkalım artık çok sıkıldım
Ooo maşallah kızlar aramıza katılanlar çoğalmış bakalım teker teker hamiş kalıcaz topikte önümüzdeki yıl inşşş...
bu arada jeloo senin face var mı?
evet canım en geç 2013te bu isteyenler inşallah hamile olmuş olacak
şuan ezan okuyo burda bu dediğine nasıl içten bi amiiiinnn dedim bilemezsinn
önce sana ve ocwnayn için dua edelim
jelonunda öyle aman aman acil istediği yok çünkü
Rabbim önce ikinize nasip etsin ama inanın bu ayda olmaz ise bi dahaki aya hamile olursunuz.
kimi görsem 3*4 ay sonrasında oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?