• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oooo speedycim süper bi doğum günü geçniş ya harika... Eşine maşallah ne güzel bi sürpriz hazırlamış. Her günün böyle geçsin işallah...

Bu arada kızlar 21 nisanda istanbula bende geliyorum akşam kayınvalidemle konuştuk benimde gelmemi ister gibi konuştu bende gelmiycem filan demedim. Gidelim değişiklik olur bizede.

evet canım teşekkür ederim güzelce geldi geçti :1:
gel tabi ya değişiklik olur havalarda ısındı iyice

yorgunpenguen bende eşin gibiyim oturalım hadi nolcak döneriz sanki birşey fln çocuk gibi mızmızlanırım ama eşim gidelim dedimi gideriz yani boşuna söylenmiş olurum oda senin gibi evine geçmek ister hemencecik:1:

speedycim anlaşılan çok güzel süprizler olmuş. eşini tebrik etmek lazım bunları düşünmesi çok güzel:21:

Speedy negüzel bi süpriz yapmış eşin sana benmde pazartesi doğum günüm ama ben hiç bişi beklemiyorm benm eşim hiç anlamaz öyle ince süprizlerden :5:

günaydın kızlar,

speedycim dün doğum gününmüş kutlu olsun, sevdiklerinle bi ömür mutlu ve sağlıklı geçirirsin inşallah. eşinin süprizleride çok güzelmiş, maalesef biz eşimle aynı gün doğduğumuz için hiç böyle süprizler göremeyeceğim. zaten anlamazda süprizden falan. :25:

kızlar bugün ağdaya gidecem ordanda annemlere geçecem, misafirleri gelecekmiş benide çağırdı. dünde kayınvalidem çağırdı onla beraber ev gezmesine gittik. ama çoğu tanımadığım insanlardı çok sıkıldım, halıları perdeleri incelemekle geçti günüm, kadınlar hiçç susmuyor car car car , car car car.. valla hayret ediyorum en ufak şeyle ilgili bile nasıl bu kadar kelime üretebiliyorlar. inceledim de benim yapımda yok, yani o kadar hah hah haaa hih hihi hiii diye konuşamam.

benim eşimde hiç bi yerde kalmak istemiyor saat kaç olursa olsun, gerekirse taksi bulur yine evimize döneriz. annemlerin evi uzak ve ben çalışmıyorum orda en azından iki gün kalmak istiyorum beraber kalalım sen burdan git işe, akşam da evimize geçeriz diyorum, yok nuh diyor peygamber demiyor. annesigile gitmiştik yağmur başlamıştı hızlı hızlı, annesi burda kalırsınız dedi, hemen kalktı dahada hızlanmadan gideriz dedi. zten yemeği yiyoruz gözümün içine bakıyor, dürtüyor hadi gidelim diye. ya yedi kaçtı gibi olur mu otursana yemek yemeye m geldik diyorum, zorla 10'a kadar falan tutabiliyorum sonra kalkıyoruz.

Benimki de kalmaz geçen hastayım die annemdeydim yalvardılar yakardılar kal diye kalmadı bana sen kal ben giderim dedi bende onu yanlız bırakmak istemedim kalktık birlikte.

yorgunpenguen bende eşin gibiyim oturalım hadi nolcak döneriz sanki birşey fln çocuk gibi mızmızlanırım ama eşim gidelim dedimi gideriz yani boşuna söylenmiş olurum oda senin gibi evine geçmek ister hemencecik:1:

speedycim anlaşılan çok güzel süprizler olmuş. eşini tebrik etmek lazım bunları düşünmesi çok güzel:21:

evet canım düşünceli Allahtan ama bende normal kutlamam 3 kez doğum günü kutladık hepsinde ilginç şeyler yaptım :ssz:

Speedy negüzel bi süpriz yapmış eşin sana benmde pazartesi doğum günüm ama ben hiç bişi beklemiyorm benm eşim hiç anlamaz öyle ince süprizlerden :5:

belli olmaz benimki de 1 haftadır napıyım diye düşünüyor :3::3:

günaydın kızlar,

speedycim dün doğum gününmüş kutlu olsun, sevdiklerinle bi ömür mutlu ve sağlıklı geçirirsin inşallah. eşinin süprizleride çok güzelmiş, maalesef biz eşimle aynı gün doğduğumuz için hiç böyle süprizler göremeyeceğim. zaten anlamazda süprizden falan. :25:

kızlar bugün ağdaya gidecem ordanda annemlere geçecem, misafirleri gelecekmiş benide çağırdı. dünde kayınvalidem çağırdı onla beraber ev gezmesine gittik. ama çoğu tanımadığım insanlardı çok sıkıldım, halıları perdeleri incelemekle geçti günüm, kadınlar hiçç susmuyor car car car , car car car.. valla hayret ediyorum en ufak şeyle ilgili bile nasıl bu kadar kelime üretebiliyorlar. inceledim de benim yapımda yok, yani o kadar hah hah haaa hih hihi hiii diye konuşamam.

günaydın hoşgeldin canım.

teşekkür ederim. aynı gün olsak aşıklar atışması gibi olur bizimki ben ona o bana farklı şeyler yapar durur :31:

wuuuuuuuww yatağa bayıldım ya:118:
Allah nazardan saklasın tatlım. nasılda düşünmüş yapmış süslemiş yatağı öyle:16:
benimki imkansız imkansız asla yapmaz böyle birşeyi. anca almıştır birşeyler al doğum günün kutlu olsun der :132:

vallahi 3te işten çıkmış yapmış sağolsun. :3::3:
:nazar::nazar::nazar::nazar: seneye yapamam diyor ama şimdiden aklına bişey gelmiyormuş :34:

Bendeee istiyormm :33: çok tatlı olmuş canım süprizinn :nazar: bizimkiii nerdeee böyle süpriz yapcakta ben görcem :51:

siz kocalarını gönderin benimkinin yanına o zaman demek benim koca pek romantikmiş :1:
peki siz yapar mısınız böyle şeyler :31::31::31:

kesinlikle ders alması lazım benim eşimin ben hep alttan alttan işliyordum bak hayatım şöyle böyle süprizler bir gün anladı artık dedi biliyorum anlıyorum senin derdini ama ben böyle adamım neysem o böyle aldın beni dedi tamam be tamam demiştim:1:
benim yaptığım süprizlere gelince ufak tefek seyler yaparım. bu sene bizim es geçildi benim doğum günümde amcam vefat etmişti onunkide benimkinden bir kaç gün sonra idi öyle süprizler olmadı. ama geçen sene kocaman bordo mavi bir pasta yaptırmış sabahın köründe dayanmıştım kapılarına öpe öpe uyandırmıştım etrafıda o uyanmadan süslemiştim annesiyle anlaşıp:9:
he sevgililer gününde seninki gibi kalpli pasta çiçek almıştı ama o zmanda elin boş gelirsen eve almam demiştim:19:

günaydıııııııııııııııııııııın :21:

kesinlikle ders alması lazım benim eşimin ben hep alttan alttan işliyordum bak hayatım şöyle böyle süprizler bir gün anladı artık dedi biliyorum anlıyorum senin derdini ama ben böyle adamım neysem o böyle aldın beni dedi tamam be tamam demiştim:1:
benim yaptığım süprizlere gelince ufak tefek seyler yaparım. bu sene bizim es geçildi benim doğum günümde amcam vefat etmişti onunkide benimkinden bir kaç gün sonra idi öyle süprizler olmadı. ama geçen sene kocaman bordo mavi bir pasta yaptırmış sabahın köründe dayanmıştım kapılarına öpe öpe uyandırmıştım etrafıda o uyanmadan süslemiştim annesiyle anlaşıp:9:
he sevgililer gününde seninki gibi kalpli pasta çiçek almıştı ama o zmanda elin boş gelirsen eve almam demiştim:19:

AYNEN bende bazen eşime söylerim ama eşim hayatta aklında tutamaz yani bana da yap diye söylediğimi anlayamaz.
geçen doüğum gününde evliydik eylülde. tüm balonlara not yazdım 10 taneye yakın hediye aldım. ve içlerine yerlerini yazdım :1::1: patlatıp patlatıp hediyelerine yönlendirdim :34:
3 kez üstüste kutladık bjk lisanslı forma aldım , sihirli kupa , 2 tşhrt , 1 pantalon , 1 tane hırka , yuvarlak 1 pasta yaptırmıştım , 1/2 bişey daha aldım ama aklıma gelmiyor.

ondan öncesinde de seni 5 duyu organımla seviyorum dedim.

1- kulak resimlerimizden cd yaptım
2- göz çerçeveye ikimizin resmini koydum
3- ağız sevdiği şeker çikolataları koydum
4- burun en sevdiği parfümü aldım
5- dokunma gömlek aldım.

bide traş makinesi almıştım :1: şimdi 1,5 ay sonra evlilik yıldönümümüz :27::27: yine aklımda böyle ilginç bişeyler var ama iyice araştırmam lazım

Son düzenleme:
siz kocalarını gönderin benimkinin yanına o zaman demek benim koca pek romantikmiş :1:
peki siz yapar mısınız böyle şeyler :31::31::31:

Biz işten eve evden işe sürekli birlikte gidip geldiğimizden pek fırsatım olmadı süpriz hazırlamaya ama bikez romantiklik olsun die baş ucuna küçük bi not kağıdı yazmıştım sevgimi belirten gitmiş aynı kağıdı benm baş ucuma koymuş aynı şeyleri bende senin için hissediyorum die belirtmek istemiş yuhh dedim yani çok yaratıcısın insan bi teşekkür edip öper sarılır sonra gülüp teşekkür edip sarılıp öptü benmkide böyle işte ne yapılanı anlıo ne yapabiliyo :31:

speddycim resimler çook hoş. Benimkinde vardır biraz romantiklik ama bu kadarını yaparmı bilmiyorum 3 ay kaldı doğumgünüme görücez bakalım. Ben hediyeye hiç öenm vermem almasada olur ama hatırlanmak ve düşünüldüğümü önemsendiğimi bilmek güzel. Ben onun d.gününde öğleden sonra izin aldım ona çaktırmadım. pastayı kendim yaptım güzel yemekler hazırladım. çiçek yaptırıp işyerine gönderdim.Annemleri çağırdım bize. kıyamam istanbulda olsak arkadaşlarınıda çağırırdım ama burda yakın arkadaşı yok. Mutlu olmuştu.

speedyim çok güzel olmuş herşey

ben de severim böyle değişik şeyler yapmayı hatta bayılırım eşim de fena sayılmaz o da yapar bşyler

AYNEN bende bazen eşime söylerim ama eşim hayatta aklında tutamaz yani bana da yap diye söylediğimi anlayamaz.
geçen doüğum gününde evliydik eylülde. tüm balonlara not yazdım 10 taneye yakın hediye aldım. ve içlerine yerlerini yazdım :1::1: patlatıp patlatıp hediyelerine yönlendirdim :34:
3 kez üstüste kutladık bjk lisanslı forma aldım , sihirli kupa , 2 tşhrt , 1 pantalon , 1 tane hırka , yuvarlak 1 pasta yaptırmıştım , 1/2 bişey daha aldım ama aklıma gelmiyor.

ondan öncesinde de seni 5 duyu organımla seviyorum dedim.

1- kulak resimlerimizden cd yaptım
2- göz çerçeveye ikimizin resmini koydum
3- ağız sevdiği şeker çikolataları koydum
4- burun en sevdiği parfümü aldım
5- dokunma gömlek aldım.

bide traş makinesi almıştım :1: şimdi 1,5 ay sonra evlilik yıldönümümüz :27::27: yine aklımda böyle ilginç bişeyler var ama iyice araştırmam lazım

o canım benim sen aşmışsın olayı:53:
benim bile böyle birşey yapmam imkansız ki eşimden beklemek büyük haksızlık olur:1:
benim bildiğim ve en hoşuma giden bir evlilik teklfi izlemiştim çalışırken.orda çalışan bir abimiz kız arkaşını tw almak için tekno markete götürüyor bakarken tw lere bir anda tüm tw ekranlarında onların resimlerinden oluşan slayt başlar arka fonda Benimle oynarmısın? tabi arkadaşlarıda gizlenmiş kameralarla çekiyorlar sonunda bizim abi diz çöküyor benimle evlenirmisin diye bütün insanlar evet evet diye bağrıyor arkdaşları çıkıyor gizlendikleri yerden fln öyle müthiş birşeydi:17:
bunu eşime anlattım ne yani bendemi yapıyım demişti off söylemem hata demiştim:19:

Back