2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım eşin çok güzel bir süpriz hazırlamış,aman onada nazar değmesin Nice senelere, bir ömür boyu hep böyle mutlu olursun inşallah

Düşündümde bende öyle büyük süprzler yapıp şaşırtmadım eşimi, ama bana yapsın istiyorum... İlk ben yapim şaşırtim eşimi, sonra belki o da yapar

siz devamlı birliktesiniz işyerinde ilginç şeyler düşünebilirsin bak

speedyim çok güzel olmuş herşey

ben de severim böyle değişik şeyler yapmayı hatta bayılırım eşim de fena sayılmaz o da yapar bşyler

yapsınlar tabi ya ilk zamanlar işte çocuk olana kadar en güzel zamanlarmış
ondan sonra önce annenin sonra babanın tüm dikkati ona dönüyor

ne biliyim böyle kuru kuruya iyiki doğdun demek istemiyorum.
illa ağzı açık kalacak şaşıracak ama sadece eşime böyle değilim herkese karşı illa farklı özel bişey olacak

aynen canım benim sen yap oda o yapıyoe der mutlaka yapar bişeyler

günaydın kızlarrr
geçmişi okuyodum ama eşim geldi hadi acil çıkıyoruz dedi yarım kaldı :)) gölbaşına götürcekmiş beni hava çok güzel orda yeriz bişeyler dedi. bu arada dün kpss paramı yatırdım ama başvuru sayfamda soyadım ve adresim eski değişilmiyo onu bürolardan yapmak gerekliymiş dönüşte onuda hallederim unutmamam gerek bunu...
spedyy eşin ne güzel sürprizler yapmış öyleee benimki ancak onların içinden bi tanesini hadi kendisini zorlasa ikinci bişeyi ancak düşünür yapar

tamam kızlar biz bi kurs açalım madem sizde yollayın kocalarınızı

speedy doğum günün kutlu olsun canım sürprizlerinde çok güzelmiş ayrıca benm eşimde düşünür yapar ama bu sene doğum günüm de kpss ye gireceğim için hiç sürpriz falan görmez herhalde gözüm.Sınavım iyi geçsin de başka bişi istemiyorum.Bugün ne yemek yapcaksınız hanımlar hiç bişi bulamadım yapcak

teşekkür ederim canım.
bu sene en güzel hediye kazanmak olacak Allahın izniyle inşallah çalışmalarının karşılığını alırsın fazlasıyla.

hiç düşünmedim yemek ya evde makarna salatası var falan aydından bi sürü kahvaltılıkta geldi kahvaltı yapabilirz

sularım biraz akmaya başladı bende tencereleri yıkadım. yemeğimide yapıyım aradan çıksın dedim.
bu akşamki menüm dünden makarnam vardı o bide yanına fırında tavuk yaptım. tvukları parçaladım üzerine soğan küp küp patates koydum üzerinede salçalı biraz su bakalım nasıl olcak :) bide salata yaptımmı tamamdır.

Ben ne yapıcam yemek ya kocam geliyo akşam üstü eve geçicez bu akşam ama ne yapcam bilmiyom evde de bişi yok

iş çıkışı iş arkadaşımla kuaföre gidicez sonra kuzenimin yanına gidicem şu an ameliyat oluyo burnundan benim olacağım hastanede aynı doktora merak ediyorum yemek yapamam ama evde patlıcan ve mantar var pişmeyi bekleyen h.içi almıştık bozulmadan yarın pişimem lazım

gör bakalım beğenecek misin ?

Pazara okdar ender uğruyoruz ki hatta bizim yakınızdaki pazara 1 kez gittik şuana kadar

bende evimin oradakine 2 kez falan gitmişimdir ama bu pazar eski evimizin orada alışmışım hep buradan alıyorum alacaklarımı

bende kendi evimin yakınındaki pazara 1-2 kere gitmişimdir. hemde herkes toplanır buraya sosyete pazarı gibi kalabalık oluyor bunaltıyor beni. çok pazar gezesim varsa annemlere gittiğim gün orda olur oraya çıkarız:)

Çok yoruldum malum cuma anca bitti işler baya kaynatmışsınız ne güzel Bugün annemdeyim oh keyif yapcam akşama yemek derdim yok,yarınada plan hazır gibi doktordan sonra arkadaşım çağırmıştı ne zamandır gel diye ona gidicem sevdiğin kısırı yapcam dedi çok güzel kısır yapıyor biraz yerim fazla değil ama
Kocişte takılır ben eve geçene kadar akşama planımız belli değil bakalım bişey çıkmazsa evde olalım istiyorum

ALIŞILAN Pazarlar marketler başka oluyor yaaa

yarın dr gidiyorsun demek süper canım haberleri verirsin artık yarın sabahtan 1 saat şirkette olucam sonra çıkıcam toplantıya

gör bakalım beğenecek misin ?

bende evimin oradakine 2 kez falan gitmişimdir ama bu pazar eski evimizin orada alışmışım hep buradan alıyorum alacaklarımı

beğeneceğime eminim ama zaten benim şeklinde bi değişiklik olmayacak sadece içinde değişiklik olacak onun duygularını merak ediyorum bayılmaktan korkuyorum çünkü o da korkuyodu ben daha önce de oldum ama bayıltmamışlardı izlemiştim öylece şimdi daha ağır geçeceği için bayıltacaklarmış az kaldı haftaya perşembe oluyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…