AYNEN bende bazen eşime söylerim ama eşim hayatta aklında tutamaz yani bana da yap diye söylediğimi anlayamaz.
geçen doüğum gününde evliydik eylülde. tüm balonlara not yazdım 10 taneye yakın hediye aldım. ve içlerine yerlerini yazdımpatlatıp patlatıp hediyelerine yönlendirdim
3 kez üstüste kutladık bjk lisanslı forma aldım , sihirli kupa , 2 tşhrt , 1 pantalon , 1 tane hırka , yuvarlak 1 pasta yaptırmıştım , 1/2 bişey daha aldım ama aklıma gelmiyor.
ondan öncesinde de seni 5 duyu organımla seviyorum dedim.
1- kulak resimlerimizden cd yaptım
2- göz çerçeveye ikimizin resmini koydum
3- ağız sevdiği şeker çikolataları koydum
4- burun en sevdiği parfümü aldım
5- dokunma gömlek aldım.
bide traş makinesi almıştımşimdi 1,5 ay sonra evlilik yıldönümümüz yine aklımda böyle ilginç bişeyler var ama iyice araştırmam lazım
Biz işten eve evden işe sürekli birlikte gidip geldiğimizden pek fırsatım olmadı süpriz hazırlamaya ama bikez romantiklik olsun die baş ucuna küçük bi not kağıdı yazmıştım sevgimi belirten gitmiş aynı kağıdı benm baş ucuma koymuş aynı şeyleri bende senin için hissediyorum die belirtmek istemiş yuhh dedim yani çok yaratıcısın insan bi teşekkür edip öper sarılır sonra gülüp teşekkür edip sarılıp öptü benmkide böyle işte ne yapılanı anlıo ne yapabiliyo
speedyim çok güzel olmuş herşey
ben de severim böyle değişik şeyler yapmayı hatta bayılırım eşim de fena sayılmaz o da yapar bşyler
o canım benim sen aşmışsın olayı
benim bile böyle birşey yapmam imkansız ki eşimden beklemek büyük haksızlık olur
benim bildiğim ve en hoşuma giden bir evlilik teklfi izlemiştim çalışırken.orda çalışan bir abimiz kız arkaşını tw almak için tekno markete götürüyor bakarken tw lere bir anda tüm tw ekranlarında onların resimlerinden oluşan slayt başlar arka fonda Benimle oynarmısın? tabi arkadaşlarıda gizlenmiş kameralarla çekiyorlar sonunda bizim abi diz çöküyor benimle evlenirmisin diye bütün insanlar evet evet diye bağrıyor arkdaşları çıkıyor gizlendikleri yerden fln öyle müthiş birşeydi
bunu eşime anlattım ne yani bendemi yapıyım demişti off söylemem hata demiştim
Canım eşin çok güzel bir süpriz hazırlamış,aman onada nazar değmesinNice senelere, bir ömür boyu hep böyle mutlu olursun inşallah
Düşündümde bende öyle büyük süprzler yapıp şaşırtmadım eşimi, ama bana yapsın istiyorum... İlk ben yapim şaşırtim eşimi, sonra belki o da yapar
sular hala gelmedi delirmek üzereyim
Susuzluk çok kötü bişi ya inş. gelir hemen
günaydın kızlarrr
geçmişi okuyodum ama eşim geldi hadi acil çıkıyoruz dedi yarım kaldı :)) gölbaşına götürcekmiş beni hava çok güzel orda yeriz bişeyler dedi. bu arada dün kpss paramı yatırdım ama başvuru sayfamda soyadım ve adresim eski değişilmiyo onu bürolardan yapmak gerekliymiş dönüşte onuda hallederim unutmamam gerek bunu...
spedyy eşin ne güzel sürprizler yapmış öyleee benimki ancak onların içinden bi tanesini hadi kendisini zorlasa ikinci bişeyi ancak düşünür yapar
speedy doğum günün kutlu olsun canım sürprizlerinde çok güzelmiş ayrıca benm eşimde düşünür yapar ama bu sene doğum günüm de kpss ye gireceğim için hiç sürpriz falan görmez herhalde gözüm.Sınavım iyi geçsin de başka bişi istemiyorum.Bugün ne yemek yapcaksınız hanımlar hiç bişi bulamadım yapcak
Ben ne yapıcam yemek ya kocam geliyo akşam üstü eve geçicez bu akşam ama ne yapcam bilmiyom evde de bişi yok
AKŞAM pazara gidicem hatta kaçabilirsem az sonra da gitmek istiyorum meyve falan alırımzaten pazardan başka da bişey aldığım yok
iş çıkışı iş arkadaşımla kuaföre gidicez sonra kuzenimin yanına gidicem şu an ameliyat oluyo burnundan benim olacağım hastanede aynı doktora merak ediyorum yemek yapamam ama evde patlıcan ve mantar var pişmeyi bekleyen h.içi almıştık bozulmadan yarın pişimem lazım
Pazara okdar ender uğruyoruz ki hatta bizim yakınızdaki pazara 1 kez gittik şuana kadar
bende kendi evimin yakınındaki pazara 1-2 kere gitmişimdir. hemde herkes toplanır buraya sosyete pazarı gibi kalabalık oluyor bunaltıyor beni. çok pazar gezesim varsa annemlere gittiğim gün orda olur oraya çıkarız:)
Çok yoruldum malum cuma anca bitti işler baya kaynatmışsınız ne güzelBugün annemdeyim oh keyif yapcam akşama yemek derdim yok,yarınada plan hazır gibi doktordan sonra arkadaşım çağırmıştı ne zamandır gel diye ona gidicem sevdiğin kısırı yapcam dedi çok güzel kısır yapıyor biraz yerim fazla değil ama
Kocişte takılır ben eve geçene kadar akşama planımız belli değil bakalım bişey çıkmazsa evde olalım istiyorum
gör bakalım beğenecek misin ?
bende evimin oradakine 2 kez falan gitmişimdir ama bu pazar eski evimizin orada alışmışım hep buradan alıyorum alacaklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?