2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aynen öyle benim annem 19 yaşımda abimi almış kucağına o kadar küçükmüş. ama bakmış büyütmüş.
şimdide hamilelik konusu açılsın emekli olana kadar yapma falan diyor
biz ancak hamile kaldığımızda sanırım oh be diyeceğiz kalana kadar da herhalde içimizde garip bir korku olacak

Dimi tecrübeli olmak değil anne olmak önemli olan kaç yaşında olursan ol onunla birlikte herşeyi öğreniyorsun.
İşte kendide yanında olmak istiyor bebeğin bakımına sana yardımcı olmak istiyor annelik işte çok değişik bişey.
Hamile kaldığımızda inşallah Allah kısmet ederse burdan paylaşırız zaten duygularımızı o zaman daha çok korkarızmı yoksa bir an önce doğsada kucağıma alsam öpsem koklasammı deriz bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım

evet canım annelik istediğin kadar büyü gözünde minik bir bebeksin değişmiyor. yine evladını düşünüyorsun
bide olursa bizim tarafta ilk torun olacak abim hala bekar artık ne kadar şımarık olur hiç bilmiyorum. eşimin ailesi ilk evlendiğimizden beri istiyor.
ve tek erkek çok fazla üstüne düşüyorlar.. Ramazan falan geçsin Allahın izniyle başlarız artık siz ne zaman düşünüyorsunuz ? ben fazla plan programcıyım yyyyaaa
inşallah paylaşırız canım hamile haberi duyunca nedense havalara uçuyorum

Evet hala küçük çocukmuşuz gibi davranıyorlar büyümemiz onların davranışlarını değiştirmiyor ama güzel bişey.
İlk torun oh oh çok sevilir yere göge sığdıramazlar sen masrafları düşünme o zaman hepsi karşılanır
Torun istenmezmi anneme doktora gidicem dediğim günden beri arıyor bak yap sana şunu alırım yok yok bunuda alırım hertürlü masraf bana ait o şimdiden planladılar
Haziran Temmuz gibi çalışmalara başlarız inşallah tutarsa tabi birde bu var mayıs reglimden sonra yumurtlama günlerimi hesaplarım buna göre bakıcaz artık hemen olup olmuycağını bilmiyoruz ama eşim olur diyor nedense heh diyorum 1 sene millet uğraşıyor olmuyor biz yapınca hemen olucak
Planlamak lazım ama en azından sürpriz olmaz

kızlar günaydın açılışı yapıyorum sabahları ama sonraları kayboluyorum çünkü kaç gündür nette problem var giremiyorum inş. bugün gitmez net olmayınca hepten sıkıcı oluyo hiç vakit geçmiyo

Günaydın. Bugün çok uykusuzum ve başım ağrıyo kızlar. Gece annemlerde kaldık geç yattık zaten bide eşim sinir etti uyuyamadım bi süre.. Şimdi sürünüyorum

biz de dün yemekte eşimin akrabasındaydık gece 1 e kadar oturduk zaten beni biliyosunuz bir gün erken yatsam şaşarım yine uykusuzum anlayacağınız

Dün pat diye çıktım eşim elinde çiçeklele işyerine gelmiş şok oldum çıkış saatimde yaklaşmıştı kusura bakma.

Biz hala küçük çocuklarıyız işte benim annemde öyle yapmamı istemiyor daha erken 2*3 sene evli kal diyor ama bi yanda da emekli oluyum da hemen yapsın diyor o bile kararsız.
İnşallah hemen tutar canım o stres çok fena bişey sen hiç stres yapma öyle yada böyle oluyor çünkü en yakın arkadaşım 6 ay bekledi şimdi 6 haftalık hamile devamlı test yaptırıyor
ikili,üçlü hatta bana da çok yalvarmıştı birlikte olsun beraber büyütürü diye ama o zaman cidden erkendi 1. senemiz hele bir dolsun öyle yaparız

günaydın yine kaçacak gibisin

günaydın canım...

günaydın canım

Günaydın kızlar Hayırlı Cuma'lar olsun hepinize.

günaydın hayırlı cumalar

Günaydın. Bugün çok uykusuzum ve başım ağrıyo kızlar. Gece annemlerde kaldık geç yattık zaten bide eşim sinir etti uyuyamadım bi süre.. Şimdi sürünüyorum

Günaydın eşin iyi kalıyor benimki annesinde bile kalmıyor artık illa evim diyor

günaydın kızlar bende geldimmm..
sular akmıyor dünden beri hala gelmemiş deli oldum

günaydın

oo kızlar yorgunpenguen hanzade bende gece o saate dışarda kalsam şaşarım keşke bende öyle sebeplerden uykusuz kalsam

günaydın kızlar
dün ben de sonunda denedim browni kurabiyeyi anemde yaptım çok hoş oldu gerçekten bugün günü var misafirleri gelicek bakalım beğenicekler mi onlarda merak ediyorum..

günaydın kızlar
dün ben de sonunda denedim browni kurabiyeyi anemde yaptım çok hoş oldu gerçekten bugün günü var misafirleri gelicek bakalım beğenicekler mi onlarda merak ediyorum..

şu tarif neydi ya ben baktım ta tam anlayamadım:44:
merak ettim bende yapıyım diyorum

Benim eşim kalır hatta ben ewimize gidelim diyorum da ne güzel sohbet ediyoz işte kalalım diyo. Bende ewimde uyumak istiyorum tam tersiyiz
Speddycim ne yaptınız akşam eşinin sürprizi varmıydı ??

Benim eşim kalır hatta ben ewimize gidelim diyorum da ne güzel sohbet ediyoz işte kalalım diyo. Bende ewimde uyumak istiyorum tam tersiyiz
Speddycim ne yaptınız akşam eşinin sürprizi varmıydı ??

bende çok sevmem aslında kalmak iyi oluyor haftasonu öyle kalabalık olunca iki tarafta da hadi gitmeyelim diye bindebir kalırız

Eşim dün elinde çiçeklerle işyerine gelmiş şok oldum 3te çıkmış işten ama bana 3 demedi tabi yeni çıktım falan dedi.
Eve gttik yatak odasınına yaşım kadar gül almış kalp yapmış. etrafına balonlar ve hep birisiin içinde notlar vardı..
babet almış bide 2 yıldır leopar desenli bikini istiyorum onu görmüş hemen almış havalara uçtum bulamıyordum düzgün modelini
anneler, babalar ,ananeler, dedeler teyzemler görümceller herkez bizdeydi çift kalpli pasta yaptırmış hatta resimler var eklerim birazdan özel albüm olarak.
beklediğimden çok daha güzel geçti herkes gidince balonları patlattık sonra bide kalp kolye almış onu verdi

oooo speedycim süper bi doğum günü geçniş ya harika... Eşine maşallah ne güzel bi sürpriz hazırlamış. Her günün böyle geçsin işallah...

Bu arada kızlar 21 nisanda istanbula bende geliyorum akşam kayınvalidemle konuştuk benimde gelmemi ister gibi konuştu bende gelmiycem filan demedim. Gidelim değişiklik olur bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…