- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kabarsın kabarsın annelik ah ahAnneme ben anne olamam demiştim ilk evlendiğimde niye demişti sorumluluk alamam onu bunu yapamam ya tabi bende seni doğurduğumda bir ordu evde kadın vardı onlar baktı büyüttü dimi seni dedi
Evet dişçiyi ihmal etmiycem saol hatırlattığın için ne kadar önemli olduğunada baktım bilgilendim tamamdır
Anneler hep yanımızda olmak istiyorlar
aynen öyle benim annem 19 yaşımda abimi almış kucağınao kadar küçükmüş. ama bakmış büyütmüş.
şimdide hamilelik konusu açılsın emekli olana kadar yapma falan diyor
biz ancak hamile kaldığımızda sanırım oh be diyeceğiz kalana kadar da herhalde içimizde garip bir korku olacak
Dimi tecrübeli olmak değil anne olmak önemli olan kaç yaşında olursan ol onunla birlikte herşeyi öğreniyorsun.
İşte kendide yanında olmak istiyor bebeğin bakımına sana yardımcı olmak istiyor annelik işte çok değişik bişey.
Hamile kaldığımızda inşallah Allah kısmet ederse burdan paylaşırız zaten duygularımızı o zaman daha çok korkarızmı yoksa bir an önce doğsada kucağıma alsam öpsem koklasammı deriz bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım
evet canım annelik istediğin kadar büyü gözünde minik bir bebeksin değişmiyor. yine evladını düşünüyorsun
bide olursa bizim tarafta ilk torun olacak abim hala bekar artık ne kadar şımarık olur hiç bilmiyorum. eşimin ailesi ilk evlendiğimizden beri istiyor.
ve tek erkek çok fazla üstüne düşüyorlar.. Ramazan falan geçsin Allahın izniyle başlarız artık siz ne zaman düşünüyorsunuz ? ben fazla plan programcıyım yyyyaaa
inşallah paylaşırız canım hamile haberi duyunca nedense havalara uçuyorum
Evet hala küçük çocukmuşuz gibi davranıyorlar büyümemiz onların davranışlarını değiştirmiyor ama güzel bişey.
İlk torun oh oh çok sevilir yere göge sığdıramazlar sen masrafları düşünme o zaman hepsi karşılanır
Torun istenmezmi anneme doktora gidicem dediğim günden beri arıyor bak yap sana şunu alırım yok yok bunuda alırım hertürlü masraf bana ait o şimdiden planladılar
Haziran Temmuz gibi çalışmalara başlarız inşallah tutarsa tabi birde bu var mayıs reglimden sonra yumurtlama günlerimi hesaplarım buna göre bakıcaz artık hemen olup olmuycağını bilmiyoruz ama eşim olur diyor nedense heh diyorum 1 sene millet uğraşıyor olmuyor biz yapınca hemen olucak
Planlamak lazım ama en azından sürpriz olmaz
kızlar günaydın açılışı yapıyorum sabahları ama sonraları kayboluyorum çünkü kaç gündür nette problem var giremiyorum inş. bugün gitmez net olmayınca hepten sıkıcı oluyo hiç vakit geçmiyo
günaydın canım...
Günaydın kızlar Hayırlı Cuma'lar olsun hepinize.
Günaydın. Bugün çok uykusuzum ve başım ağrıyo kızlar. Gece annemlerde kaldık geç yattık zaten bide eşim sinir etti uyuyamadım bi süre.. Şimdi sürünüyorum
günaydın kızlar bende geldimmm..
sular akmıyor dünden beri hala gelmemiş deli oldum
günaydın kızlar
dün ben de sonunda denedim browni kurabiyeyi anemde yaptım çok hoş oldu gerçekten bugün günü var misafirleri gelicek bakalım beğenicekler mi onlarda merak ediyorum..
Benim eşim kalır hatta ben ewimize gidelim diyorum da ne güzel sohbet ediyoz işte kalalım diyo. Bende ewimde uyumak istiyorum tam tersiyiz
Speddycim ne yaptınız akşam eşinin sürprizi varmıydı ??
Dün pat diye çıktım eşim elinde çiçeklele işyerine gelmiş şok oldum çıkış saatimde yaklaşmıştıkusura bakma.
Biz hala küçük çocuklarıyız işte benim annemde öyle yapmamı istemiyor daha erken 2*3 sene evli kal diyor ama bi yanda da emekli oluyum da hemen yapsın diyoro bile kararsız.
İnşallah hemen tutar canım o stres çok fena bişey sen hiç stres yapma öyle yada böyle oluyor çünkü en yakın arkadaşım 6 ay bekledi şimdi 6 haftalık hamile devamlı test yaptırıyor
ikili,üçlü hatta bana da çok yalvarmıştı birlikte olsun beraber büyütürü diye ama o zaman cidden erkendi1. senemiz hele bir dolsun öyle yaparız
Ay ne güzel eşin çiçeklerle gelmiş çok güzel bir doğum günü geçirmişsindir sevdiklerinle
Kararsızlık yaşar tabiki oda sana yardımcı olmak için sonuçta çalışıcaksındır iznin olur ama annen evde olsa daha rahat ben bakarım düşüncesi vardır,ama sen kendin kararını verirsin herşey olucağına varır,yok ben stres yapmam sanmıyorum rahatımdır olursa olur modundayım olmasada üzülmem,stres yapan annem olur kesin
Stres yapınca olmuyormuş zaten habire testte yapamam önce kendimde belirtilerini görmem lazım emin olduktan sonra yaparız bir test bakalım kısmet
Haziran'da bir seneniz doluyor inşallah hayırlısı neyse ona karar verirsin.
Ay ne güzel eşin çiçeklerle gelmiş çok güzel bir doğum günü geçirmişsindir sevdiklerinle
Kararsızlık yaşar tabiki oda sana yardımcı olmak için sonuçta çalışıcaksındır iznin olur ama annen evde olsa daha rahat ben bakarım düşüncesi vardır,ama sen kendin kararını verirsin herşey olucağına varır,yok ben stres yapmam sanmıyorum rahatımdır olursa olur modundayım olmasada üzülmem,stres yapan annem olur kesin
Stres yapınca olmuyormuş zaten habire testte yapamam önce kendimde belirtilerini görmem lazım emin olduktan sonra yaparız bir test bakalım kısmet
Haziran'da bir seneniz doluyor inşallah hayırlısı neyse ona karar verirsin.
evet canım süper geçti doğum günüm
Annem kendisi de devamlı yanımda olmak istiyor haziranda 1 sene olucak ne zaman geçti ne oldu anlamış değilimgeriye kaldı işte 1,5 ay kadar
bide o zaman ne yapıcam bi yandan da onu düşünmek istiyorum ne alıcam nasıl kutlayacağım
evlendiğimden beri eşimle 1 sene dolsun öyle bakarız diyorduk sora çin takvimine baktık eylül de hep kız tamam dedik şakasına eylülde başlıcaz.
şimdi ciddi düşününce yine eylül diyoruz ama eşim sırf kız olsun diye :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?