2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

siyahdenizin gelmesi olayı çözmedi hala 2 ziyaretçi var takipte olduğumu hissediyorum...

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bian evvel babana inş.

Günaydın kızlar, alışmışım erken kalkmaya uyuyamadım. Kalkıp günaydın dedikten sonra temizliğe girişeyim dedim. Bu gün temizlikten sonra alışverişe gideceğim.

ilk hafta böyle erkenden kalkıyorsun, ilk günden harıl harıl temizliğe başlıyorsun ama sonraki haftalarda daha geç kalkmaya başlarsın :)))

babana acil şifalar diliyorum canım, taş düşürmek çok zormuş, çabucak düşürür geçer inşallah.

ben de evde olmak geç saatlere kadar yatmak isterim tadını çıkarın

herkes yoğun yani bugün kolay gelsin kızlar
biraz önce eşim eve uğradı gitti bende kaldığım yerden devam.

Bizim oda kalabalıktı, gırgır muhabbet boldu, gülmekten başım ağrıdı İyi geldi valla eğlendim baya. Bizim burda çalışan erkek arkadaşların eline şaka malzemeleri geçmiş. p.tesi günü gün çay ocağındaki abiye patlayan sigara verdiler. O şakayı yapan kişi bizim odaya sohbete gelmişti bugün. abide ona tuzlu çay getirmiş filan. kalabalıktık baya. Ewlilik üzerine filan sohbet ettiler. Anca yanlız kaldım odamda. Kimsecikler yok bugün.

Ahsenin misafirleri olucaktı dün nasıl geçti acaba.?? Aydasuda sınavlardan sonra gelirim diyodu ama gelmedi hala.. Semertacımda hiç girmiyo artıkın yaa.. Sofişde memleketindedir şimdi.

selamlar katılamıyorum pek
dün 16 kişiydik
herşey mükemmel oldu herkes çok şaşırdı yardıma kimseyi kabul etmedim
bir günde hem temizlik hem yemek hepsini hallettim
herkes bayıla bayıla yedi ya ben de çok tatmin oldum ezzetlerimden
iyice pratikleştim sanırım önceden olsa haytta yapamazdım

fırında tuzda tavuk yaptım kızlar internetten tarifine bakın ve muhakkak yapın
patates püresi yaptım
soğanlı bir meze hazırladım
iki çeşit çorbam vardı
kıtır ekmek de yaptım
pirinç pilavı bir de
kuzenim çiğ köfte yapıp getirmişti

çayın yanına da browni kurabiye (bu lezzeti daha önce denemediğim için o kadar pişmanım ki)
bir de cevzli kek

oh oh Ahsenim ellerine sağlık. Tuzda tavuğu bende gördüm merak ediyorum ama hiç yapmaya cesare edemedim nasıl olur ki çok tuzlu olmazmı ?? Bide iri tuzlardan oluyo dimi?? Tarifini de verirsin sen şimdi bize dimii
Browni kurabiye demiştim çok güzel olduğunu, çokta bereketli oluyo bundan sonra sık sık yaparsın artıkın afiyet olsun.

Kızlar benide özendirdiniz valla bende yapıcam bu kurabiyeyi penguenim kurabiyenin içine ceviz de koysak nasıl olur ki acep?

Çok geçmiş olsun canım.

1 yıl çalışmamıştım bir ara o zamanda erkenden kalkıyordum canım bilmiyorum

ben de evde olmak geç saatlere kadar yatmak isterim tadını çıkarın

İnşallah darısı başına evde olmak ilk günden çok keyifli yemeklerimi yaptım. Şimdi karşımda tv kucağımda notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…