Günaydın kızlar, alışmışım erken kalkmaya uyuyamadım. Kalkıp günaydın dedikten sonra temizliğe girişeyim dedim. Bu gün temizlikten sonra alışverişe gideceğim.
herkese günaydın hanımlaaaarr..
yarın 20-25 kişilik misafirim gelecek ve benim temizlik yapmam lazım fakat bugün üzerimde öyle bir uyuşukluk var ki henüz işe bile başlayamadım sizlerden biraz enerji alayım öyle başlayayım dedim işe
maşallah canım yemeğe mi gelecekler ?
Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.
Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.
günaydın kızlar ne zamandır yazmıyordum ama ara ara girip sizleri takip ediyorum.
Çalışanlara hayırlı ne güzel işler diliyorum.
siyahdeniz tekrar hoşgeldin aramıza nasıl gidiyo anlat
Hoşbulduk
valla ne olsun evleneli haftaya 7 ay olacak nasıl geçti hiç anlamadım. Gelen giden misafirlerimiz, sınavdı, hastalıktı derken günler geçiyor. İnsanın sevdiğiyle aynı evi paylaşmasıda ayrı bir güzelmiş
:))) yabancı değil canım bendimZiyaretçilerimizden biride sendin demekSen nasılsın giriş yapmadan bazen okuyup çıkıyordum bugünde yazayım dedim.
Çok geçmiş olsun canım babana..
hoşgeldin canım rabbim kötü şeylerden korusun canım gelmiş geçmiş olsun.inş kötü birşey yoktur
siyahdeniz tekrar hoşgeldin aramıza nasıl gidiyo anlat
yorgunpenguenim benim geçmiş olsun babana canım taş düşürmek çok zordur gerçekten benim anne tarafımda da var genetik oluyomuş galiba
yok canım gündüz oturmasına gelecekler
bu arada nasılsın sipidim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?