2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

H.sonu hiç ewdençıkmadım ama akşamın nasıl olduğunuda anlamadım valla ewin içinde. c.tesi geç kalktık zaten kahvaltı yaptık eşim 1de gitti. bende kurabiye yaptım,nevresimleri değiştirdim, emek yaptım filan eşim geldi yemek yedik. Akşama annemler geldi okey oynadık. PAzar günü eşim erken gitti. Bende dolabımı düzeltmeye giriştim. Yazlıkları kışlıkları verilcekleri filan ayarladım, kıyafetleri giydim çıkardım unuttuğum kıyafetlerim filan varmış. yemek yaptım derken akşam oldu yine. Eşim geldi balkonda beraber yedik yemeğimizi o tekrardan gitti. Bende uzandım tv izledim.

bizde bu akşam halamlara gidicez amcam 2 ay önce vefat etmişti yengem gelmiş oraya onu görmeye gidelim dedik. akşama da yemek derdim yok orda yicez işte buna çok sevindim

selamlar
daphne hayırlısı olsun hakkınızda
benim eşim de kendi işini kurmayı planlıyor uzun zamandır
bakalım zaman neyi gösterecek

haftasonu nasıl geçti bilmiyorum, sınavlarım vardı zaten uyusuz kaldım biraz
yarına misafirlerim var kızlar yemeğe 12 kişi
ne yapsam bilemedim

waoww 12 kişi benim normal misafirim bile geldiğinde nasıl stres yapıyorum şimdi kendimi senin yerine koydumda:18:
benimde inşallah artık yarın kayınvalidemler gelebilirmiş bekliyoruz heycanla

hayırıdır niyeki canım?

hiç bilmiyorum ama sabah yataktan kalktığımdan beri böyleyim işte

bugün erken yat dinlen yarın sabah kalkar yavaş yavaş yaparsın çeşitlerini

kızlar merhabaaaaaaaa ben geldiiiiiim.. bahar yorgunluğunuzu üzerinizden atmaya geldiiiiim

dün laptopumuzu aldık :)) artık devamlı buralardayım

ahsenciiim kolay gelsin sana o kadar misafirin gemesi problem değil de yemek masasına falan nasıl sığacaksınız ben direk onu düşündüm. sonuçta iki kişide gelse 10kişi de gelse aynı temizlik yemek yapılıyor. sadece kalabalık olacakları için yemeklerini biraz fazla fazla yapman gerekecek.

waoww 12 kişi benim normal misafirim bile geldiğinde nasıl stres yapıyorum şimdi kendimi senin yerine koydumda:18:
benimde inşallah artık yarın kayınvalidemler gelebilirmiş bekliyoruz heycanla

yabancı değiller ya
halamlar geliyor
bir de benim ailem gelecek onlarsız olmaz

bugün erken yat dinlen yarın sabah kalkar yavaş yavaş yaparsın çeşitlerini

bugün temizliğimi yaparım
yarın da yemekleri
ama ne yemek yapcam onu bilmiyom

kızlar merhabaaaaaaaa ben geldiiiiiim.. bahar yorgunluğunuzu üzerinizden atmaya geldiiiiim

dün laptopumuzu aldık :)) artık devamlı buralardayım

abooowww
minnoşşum naber:?

bu arada daphneciim hakkınızda hayırlısı olsun, kendi işinizi yapmak çok güzel olur gerçektende, hem çok sıkılmıştın işinden ayrılmayı düşünüyordun zaten, senin için çok güzel bir değişiklik olur. ben evde oturmaya çok alıştım bakalım bundan sonra çalışabilecekmiyim, ilanlara bakasım bile gelmiyor.

sağol bebem bizimle beraber 12 kişi
yemek masamız 8 kişilik
diğer dört kişi için de mutfak masasını alıcam yemek odasına

sağol bebem bizimle beraber 12 kişi
yemek masamız 8 kişilik
diğer dört kişi için de mutfak masasını alıcam yemek odasına

iyiyim canım benim evde takılıyorum işte, bugün baya geç kalktım. dün çok gezdik yorulmuşum demekki.

iyi o zaman tam tamına sığacaksınız.. menüye karar verdin mi pekii? neler yapmayı düşünüyorsun?

bu arada kızlar akşam yemekleriniz neler? ben yoğurtlu ıspanak yapacam sanırım yanına da domatesli bulgur pilavı ve salata yaparım

landfloves tatlımm hoşgeldin. oh sevindim laptop almanıza ya bundan sonra bizimlesın

ahsenim bebişim düşünelim bakalım neler yapabilirsinn.. tatlı olarak browni kurabiye yap bence mutlaka. bak landfloves de onaylıyo. Çok güzel oluyo. hımmm sonra mercimek çorbası, etli patates yemeği, nohutlu pilav,salata, taze fasulye. Nasıl ???

hoşbulduk canım, teşekkür ederim evet artık gelirim hergün. çok özlemiştim sizleri.

ocwmays fırın poşetinde tavuk,patates,soğan, biber yapabilirsin bence.

henüz karar vermedim bakınıyorum

mercimek çorbası cepte dursun onu yapayım, etli patates de iyi fikir yanında pilav şart
çoban salata falan yapabilirm
kurabiye yerine masada çeşit olması açısından peynirli börek yapayım
tatlı olarak da yemekten sonra çay içerken yemek için sütlü bi tatlı yapabilirm

ayy sorma şu yemek derdi artık yetti. Yapması bişey değil ne yapayım diye düşünmesi dert. c.tesi etli patates, pilav yaptım. patatesten kalmıştı. dün tavuk suyuna çorba, makarna , salata yaptım yanına. bugünde düşündük eşimle bulamadık bişey. dedim en iyisi nohutlu pilav yapayım. tavuk haşlayıp üstünede tavuk tifteyim. yanınada ayran. güzel olur dimi.

ama bu browni kurabiyede kıtır kıtır olan bi kurabiye değilki, ıslak kıvamda oluyo çatalla yeniyo yani. piştikten sonra sütlü şekerli şerbetle ıslıyosun. Çok güzel oluyo tawsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…