- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorgunpenguenle ilgili bilen biri msj atabilir mi banaaaaaaa?
ahsencim haklısın çok kötü rezil bi durum.....
off ya ben de yarım saat önce aptalca saçma sapan bi mesele yüzünden üzdüm kocamı üstelik hastaydı biraz
öyle pişmanım ki arayamıyorum da toplantıya girdi :26:
siteden link vermek serbest sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...de-aldatildim-hersey-bosmus-hersey-yalan.html
sen bak da kaldırayım yine de burdan ilan etmiş gibi hissettim bir an
bugün havalardan mı bilmiyorum ama
sanki vücuduma bir öküz oturmuş gibi içm sıkılıyo ya
dışarı mı çıksam napsam bilemedim
ben yine geldiiim, bu akşam annemdeyiz. alışverişe çıktık istediğim gibi bir babet aldım. anneme de bot aldık, yaz geliyor ya kışlık ayakkabılar çok ucuzlamış, tek tük numara kalanlar %70 indirimlerde. daha çok şey alasım vardı ama hem işten çıktım, hemde annem kızdı bir sürü ayakkabın var napacaksın ayakkabıcı mı açacaksın diye. alamadım o yüzden..
sıkıldım ya hava çok güzel gezesim var
Evde olunca ne güzel istediğin saat alışverişe çık gez dolaş hayırlı olsun babetlerin, doğru demiş annen bir tane almışsın yeterli bence şimdilik bir doluda varmış dolabında ki gözümüz doymaz bizim ayakkabı çantaya yeni modeller tam çıkmadı çıksın bir tane daha alırsın kocişinle git kıyamaz o
ben babetlerden değilde kışlıklardan almak istiyordum aslında, çok güzel botlar vardı. geçen kışa girerken almıştım iki tane yazlık ayakkabı hemde çok ucuza almıştım. geçen eşimle saksılarımı almaya indik bodruma orda gördüm kutularda duruyorlar gıcır.. aldığımı bile unutmuşum çünkü giyemeden kaldırmıştım. ne güzel bak şimdi bulşmuş gibi olacam