2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bayağı bir iş halletmişsin canım, ne güzel haftasonun sana kalmış..

Benimde kızsal mazeretlerden hiç bişey yapasım yok

canım tekrar geçmiş olsun, inşallah tüm problemlerinden kurtulup rahatlarsın..

hayırlısıyla atlatırsın inş.ameliyatını tatlım eşiminde burnu çok sorunlu ameliyat olmuş ama hala devam ediyo şikayetleri bidaha olması lazım sanırım.rahat rahar nefes almak çok önemliymiş ya kaçgündür benmde tıkalı burnum nasıl eziyetli bir durummuşşş...

Speddy maşallah sana bu arada bende dün temizlik yaptım. Halıları kaldırıp her yeri silip süpürdüm. Tozları aldım. Lavoboları dün yıkamıştım zaten. Hafta içi temizlik yapıp hafta sonunu kendime ayırmayı çok seviyorum :) Bu arada mutfağa kilim alacağım diyordum ya anneciğim yazlığa aldığı 2 kilimi bana verdi Birini girişe serdim. Oradaki halıyıda kaldırdım. Hem yıkaması kolay kirlendikçe atarım makinaya.

hanzadecim geçmiş olsun , ameliyat olacakmışsın inşallah iyi geçer canım.

bizde bu hafta sonu laptop alacaz inşallah. yani bi aksilik olmazsa haftaya sizlerle birlikteyim.

bu arada evde keyif güzel gidiyor, temizlik falan yapıyorum yemek yapıyorum, evim şahaneyi ve bugün ne giysem programlarını izliyorum.

bugünde bime kilimler gelmiş eni 80cm boyu 3metre. mutfak tezgahımın önü için aldım bi tane, birde cam kesim panoları gelmiş ondan aldım. tabi sabah 9'da gittim bunları alabilmek için.

hanzade burnunda amma yük taşıyormuşsun:)
canım benim problemsiz bi ameliyat ve problemsiz bir ameliyat sonrası geçirirsin inş

bayağı bir iş halletmişsin canım, ne güzel haftasonun sana kalmış..

Benimde kızsal mazeretlerden hiç bişey yapasım yok

haftasonuna tek camlarımı silmem kaldı
oda hortumla kolay bide ciflemem lazım yarın erkenden hallederim
sonra yine kocamın maçı var gezcez çamlıca da

sende halletmişsin ne güzel yaz geldi artık içim rahatladı
bugün yoğunum biraz ama yorgunlukla birlikte hiç iyi olmuyor
mutfak halımı bende baş edemedim değiştirdim kayınvalidem ince halı almş koyu renk

hoşgeldin canım bende hastayken evde yatarken o programları izledm ama ben çok sıkıldım evde hasta ve tek başına olmak hiç çekilmiyo.bimde ki o kilimi bende gördüm netten canım nasıl güzel mi ya merak ettim büyüklüğü renkleri falan nasıl?

tünaydın kızlar ben yine geçe kalmışım nasıl uyuyorum böyle anlamadım nsıl bir yorgunluktur bu üzerimden atamadığım
sizler napıyorsunuz bakalım

kızlar hepinize teşekkür ederim
LANDFLOVES hoşgeldin tatlım

hasta olunca sıkıcı olmuştur. şimdi ara sıra kalkıp temizlik yapıyorum keyfime göre kahvaltı falan yapıyorum tv karşısında. güzel oluyor. tabi internette olsa çok daha güzel olurdu.

bimdeki kilimlerin farklı renkleri vardı, benim mutfağım yeşil ama yeşil kilim yoktu, bende kahve tonlarında olna bi tane aldım. dolaplara sandalyelerime falan uyar diye.

ahsende gelmiiş, hoşgeldin canım nasılsın? bu arada değişik bi nick gördüm, aslında tahmin ettim gibi kim olduğunu ama yinede bi özel msj atarmısın. bişeypenguendi sanırım

slm kızlar neler yapıyosunuz hanzade geçmiş olsun canım ameliyatın ii geçer inş bugün akşama ne yemek var die ben sorim:)sosyete mantısı yapmak istiyorum siz hiç yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…