2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende öğle arası, pazara gittim enginarla,patlıcan aldım.. 2-3 günlük yemeğim çıktı, kafam rahat şimdi

oh ne güzel, tüm yorgunluğun,stresin gider.. Arada kendimizi de şımartmalıyız dimi ama

selam kızlar nasılsınız. bir kaçamak nete girdim. samsung telefondan kkya giriyorum ama kullanıcı adı şifre yazamıyorum sadece okuyabiliyorum bilen varmı? çözümü nedirki?

BENde bugün kaş bıyık aldırıcaktım ama öğlen eşimin yanına gittim yemeğe yarın öğlen aldırırım artıkın. cilt bakımı filan hiç yaptırmıyorum ya aslında bi yaptırsam ne kadar çok rahatlarım.

Cilt bakımı arada yaptırıyorum havalar değişirken kesinlikle yaptırmak gerekli cildimizinde yeniliğe temizliğe ihtiyacı var ben çok rahatlıyorum cilt arınıyor

bende kaş bıyık olayını evin orda bir yeri gözüme kestirip gidemedim, annemlere gidince ordaki kuaförüme gidiyorum..

kızlar hayırdır ya hiç muhabbet dönmüyo bugün. Ben öğle arası eşimin yanına gitmiştim ya, sinir etmişti beni bende sinirli ayrılmıştım yanından. Biraz önce yanıma geldi kıyamam dondurma almış gelmiş gönlümü almak için

Bu akşam menüde neler var bakalım. Benim dünden kalan mercimek çorbası var. Yanına da fırında kaşarlı mantar ve fırında baharatlı patates yapıcam.

havalar yüzünden eşimle bize bi haller oldu ağır yemekler yiyemiyoruz. o yüzden yufkam var tavada gözleme yapcam yanınada havuçlu tarçınlı kek yaptım çayla birlikte öyle geçiştircez

Selam kızlar, tüm gün yoğundum. İşlerimi bitirdikten sonra kariyer nette takılıyorum. İş bakıyorum. Çok soğudum son yaşananlardan sonra buradan artık kalmak istemiyorum. Daha kurumsal firmalara bakıyorum. Bu arada bu gün temizlik günüm benim. Eşim akşam arkadaşlarıyla birlikte takılacak. Bende dün akşamdan lavabolarımı yıkadım. Akşam temizlik yaparken çamaşırlarıda makineye atarım. Yarın bu haftanın son günü. Cumartesi sınav olduğu için izinliyim.

günaydın kısslarr
kaç gündür hastanelerdeyim kan tahlillerimi yaptırdım bu grip yüzünden neyseki bişi çıkmadı ilaç verdi yine grip için kabus oldu bana şu iki hafta.
geçiyo artık çok şükür.bahar geldi canlanmak lazım yenilenmek lazım baştan aşağı değiştirmek istiyorum kendimi o derece sıkıldım vallaa...

bayağı ağır bir grip geçirmişsin geçmiş olsun canım, iyileşmeye başlamana sevindim

Havalar düzeldi git aldır keyfin yerine gelsin

dün akşam 19:30 da evdeydim giriştim temizliğe kocam da yoktu evde maçtaydı
yatak odasının tüllerini mutfağın tüllerini ve tabi perdelerini yıkadım
evimi süpürdüm sildim tozlarımı aldım camlarımı dışardan yıkıcam sinekliklerii çıkarttım banyo da cifledim
bi ara nefes alamıyorum zannettim domestostan
sonra evdeki ıspanaklı kekimin şeklini değiştirdim top top yaptım krema ile dolma içi hazırladım
sonra banyomu yaptım yarım kilo salamura yaprağım vardı onu sardım. gece 12:30 falandı yatmaya hazırdım

günaydın kızlar
neler yapıyosunuz bakalım önemli bşy yoktur inş.
ben tomografi sonuçlarımı gösterdim doktora kemik eğriliği,et,sinuzit ve kistler varmış burnumda hepsi temizlenecek inşallah rahatlayacağım 19 un da ameliyat oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…