selam canım,
iş yerinden giremiyordum uzun zamandır nerdeyse gazeteleri bile yasaklıycaklardı açılmış siteye giriş şimdi farkettim... geçmişe bakıyordum azcık ama artık yakalamam zor gibi :) evde internetimiz var ama bilgisayar yok :) bende değişik bişi yok iş ev arası gidip geliyorum... özledim burda sizlerle sohbet etmeyi ama yine de dikkat çekmemesi açısından çok giremem... sen nasılsın ? herkes nasıl daha doğrusu... :)face de ekli olan arkadaşları ordan takip ediyorum gerçi :)
Canım benim annemde çalışıyor ama sabahtan yapar yemeklerini genelde ya da erken çıktığı zaman yapıyor arada iyi oluyor...
gelirim gelirim ben de özledim canım :)
benim kayınvalidemle aynı apt da oturduğumu biliyosunuzdur.... bir üstümde eşimin halası oturuyor en üstte kayınvalidem. hala dul. gleini doğum yaptı 5 aylık oldu bebek kadın kocası bebek halada kalıyorlar. geceleri gündüzleri yok. öküz gibi gürültü yapıyorlar. yerleri eski tahta garç gurç sürekli ses. çıldırmak üzereyim. kocama git söyle diyorum gitmiyor. babasına diyorum gitmiyor ben gidersem kavga edicem. eve o kadar masraf yaptık kocam ödüyor hala kredi ama ev babasının evi. biz çıkmayız orası bizim gözüyle bakıp yaptık onca masrafı ama dayanamıyorum artık. kocam artık krediyi ödemicek kiraya çıkcaz dedim kaynanama geçenlerde eşşek gibi ödücek dedi bana. 10 gündür aramıyorum sormuyorum. sinirimden çatlıcam. ne yapıcam bilmiyorum.
dün erken çıktım film çekildikten sonra arkadaşıma gittim 5 çayı keyfi yaptık kısır yaptık hamur kızarttık elmalı tarçınlı kek yaptık evde olmak süper bi duygu akşam kocam da oraya geldi gece 2 ye kadar oturduk geyik muhabbet sonra araç bulamadığımız için o saatte taksiyle eve döndük bugün de sonuçları alıp doktora göstericem ve ameliyat gününü belirliyeceğiz biraz korku biraz heyecan bakalım ne olacak
dün erken çıktım film çekildikten sonra arkadaşıma gittim 5 çayı keyfi yaptık kısır yaptık hamur kızarttık elmalı tarçınlı kek yaptık evde olmak süper bi duygu akşam kocam da oraya geldi gece 2 ye kadar oturduk geyik muhabbet sonra araç bulamadığımız için o saatte taksiyle eve döndük bugün de sonuçları alıp doktora göstericem ve ameliyat gününü belirliyeceğiz biraz korku biraz heyecan bakalım ne olacak
Selam kızlar,
sorunsuz bir toplantı sonrası, keyfim yerinde
Hera gelmiş, gitmiş, sıkma canını canım ya, eşinle güzelce oturup sakinken kararlar alın,sonradan pişman olmayın,bu arada sağlığın nasıl oldu? Sorcam face den yanlış anlarsın diye soramadım.Gögsün ki kitle vardı yanlış hatırlamıyosam...
Tatilden bahsetmişsiniz,bende tatile gitmek istiyom... Gezmek ve uyumak istiyom... Bahardan mı ne uykulara hiç doyamıyorum
Kızlar bugün yarın evdeki bütün işlerimi bitirip cumartesi salona gidicem randevumu aldım manikür pedikür cilt bakımı saçlarımı hepsini yaptırıcam oh mis olcam
Cumartesi eşimin arkadaşının nişanı var akşama kadar bütün bakımlarımı yaptırıp kendimi şımartıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?