2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

jelocum ne keyifli bi h.sonu geçirmişsiniz maşallah.

Benimde h.sonum çok yorucuydu.cuma gece 12ye kadar nöbetteydim. c.tesi geç uyandık güzel bi kahvaltı yaptık. Binanın merdivenleri yıkanacaktı. Çok katlı olmadığı için kendimiz yıkıyoruz. Sıra bendeydi merdivenleri yıkadm. Sonra hazırlanıp anneme gittim. Hala tam iyileşemedi. Yengem ordaydı onunla çarşıya çıkıp geldik. Dolma doldurdum annemde. Akşam hepberaber yemeğimizi yedik. GEce orda kaldık. Pazar günü kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkadım. Sonra annemin ewini temizledim. ewime geldim kendi ewimi temizledim. Ama uzun zamandır temizlemiyodum çok kirlenmiş heryer. pırıl pırıl oldu oh.. 1 günde 2 ewe temizlik haşat oldum. şimdi heryerim ağrıyo.

Elif ne yaptın sen böyle felaket yorucu işlerle uğraşmışsın,biz kendi evimizi zor temizliyoruz iki ev temizlemişsin keşke kendi evle uğraşmasaydın annende baya bir iş yapmışsın çünkü tebrik ediyorum seni çok beceriklisin ama bugün çok zor geçer sana,ama yinede ailenle olmak ayrı bir huzur veriyor insana
Bu akşam eve gidip dinlen hani yemek içinde çok bişey yapma bugün ayaklarını uzatıver güzelce

canım annemin yanına gidip gelmekten ewimle hiç ilgilenememiştim. huzursuz oluyorum öyle. oturma odamla mutfağımın halısını yıkamıştım 2 haftadır onu seremedim temizlik yapmadım diye. Zamanıydı artık yani İşim 19:30'da bitti uzattım ayaklarımı dizi keyfi yaptım sonra. Eşimde geç geldi. Akşamda fırında tavuk,pilav yapıcam. bide kaşarlı mantar yaparım belki. Tavuğun kelebek diyolar bizim burda sırt kısmı orasından yapmıştık geçen annemde çok hoşuma gitti onu yapıcam.

Doğru sende haklısın temizlemeyince insan huzursuz oluyor annenin sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil,fırında tavuk süper fikir ben tavuğun sırtınıda başka bir yerinide hiç bilmezdim hala pek bilmiyorum ya eşim sayesinde öğreniyorum kanat ve but seviyor eşim, balayı dönüşünde ilk yemeğim fırında sebzeli tavuktu kimseye sormadan yapmaya çalıştım elimde eldivenler tavuğu elliyorum eşim kameraya almış pis ne olcak annemlere gösterdi gülmekten yerlere yattılar,benimse hoşuma gitmemişti çünkü tavuğa ellemek bu yaşıma kadar hiç yapmamıştım iğrençti benim için o yedi benim miğde gitti ertesi günü bana hediye almış birde seni dahada çok seviyorum artık çünkü benim için hiç yapmadığın bişeyi yaptın demişti ben eti sadece köfte olarak yiyebiliyorum onun dışındakileri asla yiyemem miğdem kaldırmıyor

Eşinde çok inceymiş senin fedakarlığını anlayıp takdir etmiş bravo. Yarı vejeteryansın yani zor oluyodur senin için ya, eşin sevdiği için yapmak zorundasın sevmediğin bişeyi. Bizimki etiçok sever. Ewde hiçbişey olmayınca tavuk yapıyorum bende ne yapayım. Ay artık yapılcak yemekler tükendi. Hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi geliyo valla.

Evet yarı vejeteryanım beyaz et hiç yemem,çok zor oluyor hemde tavuğun hayatı film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden
Eşim et düşkünü sanki et olmayınca yemek yokmuş gibi geliyor ona ama alıştı arada sebze yemeye bunun dışında et sote falan yaparken bazen etini kendi temizler yıkar falan fedakarlığımın farkında bazen kendi söylemeden yapıyorum hoşuna gidiyor,aynen buzluktan çıkarıyorum tavuğu pratik oluyor yapması onun yemek derdi çıkıyor aradan,
banada öyle geliyor hep aynı şeylermiş gibi ama bazende düşünüyorum farklı birşey yapıcak olsan haftaiçi yetişmez ancak haftasonu yapabiliriz

günaydıııınnn
evimde yalnızım keyif yapıyom
kayınpederim burada işe girmişti ya hani kızlar, o anlaşma iptal olmuş, inşaat firması vazgeçmiş
kayınpederim de dün evine döndü bu sebeple:))))))
yani kasım ayına kadar bizde kalacaktı, artık kalmayacak.
sadece 2 ayda bir 4-5 günlüğüne ziyarete gelir ee öyle olunca da başımın üstünde yeri var tabiki
dün belalı görümcemin kızlarını da aldı annelerine bıraktı
çocuklar giderken "ayy keşke her haftasonu annemler bizi buraya gönderseeeee" dediler
biraz daha kötü davranmalıyım sanırım insanlara

bu haftasonu sınavlarım var, şunlar bi bitsin
eşimin sözü var habire gezicez inş.
onunla baş başa kalmayı çok özledim
diğer görümcem hala bizde
önümüzdeki pazar günü gidecekmiş
dün eşimden evimizin anahtarını istemiş
kocişko da vermemiş, gerek yok biz sana kapıyı açıyoz demiş

elif kuzum benim amma yorulmuşsun, annen daha iyidir inş.?
jeloş valla özendim şimdi size, bizim 1 aya yakın zaman oldu hiçbişey yapamıyoruz üzerimizdeki kara bulutlar yüzünden
ama bu hafta son inş

Aklındakiler hayata geçmiş, ne güzel k.pederin dönüş yapmış zaten o kadar süre sizde kalmacı acayip bir durum olurdu,daha 6 aylık evlisiniz yani özeliniz var sizin belki bugün canın yemek yapmak istemez dışarı çıkmak istersiniz böyle kalıcı misafir olunca çok zor ya ben şahsen katlanamazdım eşimde aynen çok sabırlısın bu kadar şeye rağmen ama sabrın sonucu karşılığını alıyosun

elif kuzum benim amma yorulmuşsun, annen daha iyidir inş.?
jeloş valla özendim şimdi size, bizim 1 aya yakın zaman oldu hiçbişey yapamıyoruz üzerimizdeki kara bulutlar yüzünden
ama bu hafta son inş

Neyseki kara bulutlar dağılıyor havalarda güzelleşiyor sizde keyfini çıkarın bol bol gezin eğlenin
Benim eşim çok seviyor gezmeyi bende severim ama ona takılınca feleğim şaşıyor haftasonları misafir olmadığı sürece evde durmuyoruz
O karda kışda bile gezdik biz hava durumu bile engellemiyor bizi,şimdi havalarda düzeliyor artık haftaiçide gezme olayına gireriz bir bakmışız bu yakadayız bir bakmışız otobana girmiş nereye diyorum bilmem bakalım nereyi güzel görürsek der gerçi hoşuma gidiyor bu yönü

bu ne ki jelo, ben nişanlandığımdan beri nelere sabrediyorum, akıl almaz derecede farklı insanlar
zaten her zaman söylerim eşim bu kadar degerli bi insan olmasa, daha en baştan bitirirdim arkama bile bakmazdım evlenmek şöyle dursun
Allah eşimden bin kat trilyon kat razı olsun
onun gibisini bu dünyada bulabileceğimi sanmıyorum:)

ayy inanamıyorum sanki bizi anlattın, aynen benim kociş de öyle
ama artık arabası yok, o kadar gezemiyoruz
yazın başında almayı planladık bakalım inş.

Eşin için sevginiz için bazı şeylere göz yümüyorsun susuyorsun ama karşılığı var eşin seni çok seviyor o kırılmasın üzülmesin diye en iyisini yapıyorsun bin kat değerli sen oluyorsun,seni tebrik ederim sabrından dolayı ben senin kadar sabırlı olamazdım bende yaşadım çok fazla sorunlu oldu hep sustum ona sustum buna sustum eşim askerdeyken neler yaptılar bana ama eşim birgün şahit oldu annesinin dediklerine benim susup sesimi çıkarmamama şok olmuş onun için olduğunu anladı,ve yaptığı şey resti çekti annesine ben seviyorum ondan vazgeçmem dedi ve o gün bügündür eşim ailesiyle karşılaştırmaz beni annesi bizim evimize adım atamaz yasakladı bende onlara gitmem asla evimizde lafı olmaz sadece kendi gider annesini görmeye bu şekilde daha huzurlu olucağımızı söylemişti ve öylede oldu

Benimde eşim çok sevmeseydi o kadar şeye müsade etmezdim asla kendimden ödün vermezdim,

ayy inanamıyorum sanki bizi anlattın, aynen benim kociş de öyle
ama artık arabası yok, o kadar gezemiyoruz
yazın başında almayı planladık bakalım inş.

Alırsınız canım alında güzelce heryeri gezin yazın özellikle araç çok lazım oluyor inşallah sizede kısmet olsun

mm senin yaşadıkların biraz daha farklı canım
herkese Allah kaldırabildiği kadar yük veriyor işte
sana çok ayıpları olmuş sanırım
eşimin ailesi benim şahsıma şimdiye kadar hiçbişey yapmadılar Allah var
eşime karşı çok düşüncesizlikleri oldu, ilgisiz davrandılar, bazı şeylerde çok çok çok düşncesiz hareket ettiler, görgüsüzce durumlarla karşılaştım
para konsunda çok eziyet ettiler
ama beni herkese överler, canım kızım canım yavrum derler, kayınpederim hep yanında oturtur yani bana iyi davranırlar
bu yüzden ben de yüzlerine karşı kötü olamam sabırlı davranmaktan başka çarem olmuyor pek

ancaaakk en büyük görümcemle 2 yıldır eşim de ben de küsüz
o bana çok fena şeyler yaptı, hatta namusuma bile iftira attı çok çirkinleşti
o ablası hapise girdi gecen yıl eşim maddi anlamda yardımda bulundu yegenleri için
ama asla yüz yüze gelmiyoruz 2 senedir konuşma görüşme yok
bir sürü şey yaptı biz ablamız dedik sustuk ama en son raddede eşim öyle bir sildi ki adını bile andırmıyor
bitti gitti hayatımızdan
kayınpederim falan gidip ziyaret etmemizi istiyor ama eşim kesinlikle susturuyor lafını bile ettirmiyor

eşlerimiz için çok şanslıyız, bunlardan daha kötüsünü yaşayıp eşlerinden de destek göremeyen kadınlar var
Allaha hamdolsun

ben geldiiiim kızlaaarrr. geç oldu biraz ama tünaydın anca uyandım evde kimse dokunmamış bana, zaten seslere uyandım bizim digiturk servisi 2 gün rötarlı geldi :)eşimin seslerine uyandım baya bozuk atıyordu :)
ben yine anladığınız üzere evimde değilim cumartesi akşamı geçtim kıyafetlerimi toparladım pc mi aldım. pazar sabahı eşim sabah erkenden annemlere bıraktı bayadır görüşememiştik iyi geldi. hava dün istanbulda kapalıydı yani en azından bizim burda pek dışarda birşey yapamadık pazara çıktık. sonra xbox kinect almıştık annemlerde kalmıştı, hep birlikte babam dahil, turnuva şeklinde oyun oynadık hala her tarafım ağrıyor koş hopla zıpla
sonraaa ts-fener maçı vardı eşim tabikide kudurdu akşam kendinden geçti :18: bizde o sırada kardeşimle karaoke yaptık onun sesini duymamak için
ordanda xbox ımzı aldık kuşlarımızı aldık tüm eşyalarımla birlikte yani anlıcağınız geldim yine kayınvalidemin evine
gelincede akşam kaynım ben eşim yine bi turnuva yaptık
şu anda kollarım bacaklarım ağrıyor iyi spor oldu bu bize

he birde hepinizin böyle ne güzel belli haftasonları var zamanları düzenleri, bizde o hiç yok bizde haftasonları yoğun haftaiçleri daha boş ne zaman fırsat olursa geziyoruz biz sağımız solumuz belli olmuyor:26: ne biliyim belki böylesi bazılarına güzel gelir ama ben kendi ailemde alışmışım düzene hala bu durum garip geliyor

Son düzenleme:
mlsvt,
x box kinect süper bişey ancak dikkat
biz ilk aldıgımızda farkında olmadan çok oynamışız ve bütün hafta etlerim acımıştı
sonra alışıyosun ama:)

mlsvt,
x box kinect süper bişey ancak dikkat
biz ilk aldıgımızda farkında olmadan çok oynamışız ve bütün hafta etlerim acımıştı
sonra alışıyosun ama:)

aynen deli gibiyiz karşında bide en sonunda gösteriyor ya yaptığın hareketleri gülmekten kırılıyoruz gerçekten inanılmaz eylenceli ve keyifli herkese tavsiye ederim

Selam kknin guzel kızları.dun eşiymle barıştık.ama ben az kalsın evden gidiyordum o beni durdurdu.sonra kayınvalidelere gölcük te pikniğe gittik gol cok güzeldi ya buz tutmuştu tamamen .eğlendik guzel vakit geçirdik. Acayip soğukyu ama. Neyse bugun dukan diyetine başladım.insallah bırakmam.birazdanda yürüyüşe çıkacağım.xbox kinect guzel birşeye benziyor yaa.ama fiyatları nasıl pahalı mı.ben duymamıştım daha önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…