• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ne zaman antalya ya yolunuz düşerse beklerimmm

kayınvaliden de misin canım?

cumartesileri çok sessiz oluyor topik

bende 2 makina çamaşırımı yıkadım astım.öğleden sonra çarşıda işlerim var o zamana kadar keyif yapacağım:8:

inşallah düşer bizimkiler o taraftan yazlık bakıyolardı kısmet :1:
aynen kayınvalidemdeyim onlar yok. dönüşte buraya geldik kaldık ama evime geçmek istiyorum akşam
bende buraları toparlıcam bugün kaynım dağıtmış baya bizsiz:1:

inşallah düşer bizimkiler o taraftan yazlık bakıyolardı kısmet :1:
aynen kayınvalidemdeyim onlar yok. dönüşte buraya geldik kaldık ama evime geçmek istiyorum akşam
bende buraları toparlıcam bugün kaynım dağıtmış baya bizsiz:1:

kayınvalidenler 2 ev mi kullanıyorlar canım valla kaynının üzerinde hakkın çok.

bu arada senin eşinin restaurantı vardı demi hangi şehirdeydiniz?

ayy inş yazlık alırlar burdan sizde gelirsiniz bu sebeble tanışırız

ben nişanlanmadan önce haftanın 7 günü spor yapardım 3 gün aerobic 2 gün fitness 2 gün yüzme zayıftım ama ne kilo aldım ne verdim hoca ona göre çalıştırıyodu sadece biraz kastan kilo aldırmıştı bana şimdi yine kilo problemim yok ama heralde bünye spora alışmıştı bırakınca göbeklendim 3 kilo aldım o da sadece göbek

Göbek çalıştırmak çok sabır istiyormuş.. En zayıf olduğum zamanlarda bile göbeğim vardı, bekarken bende yapabiliyordum ama şimdi nerde :19: Yazı bekliyorum en azından yüzerim..

kayınvalidenler 2 ev mi kullanıyorlar canım valla kaynının üzerinde hakkın çok.

bu arada senin eşinin restaurantı vardı demi hangi şehirdeydiniz?

ayy inş yazlık alırlar burdan sizde gelirsiniz bu sebeble tanışırız

istanbuldayız biz. kayınvalidemlerin evi müstakil kaynımıda korkutmuşlar her yeri açık bırakıp gidiyor hırsız giriyordu diye o yüzden buraya geçtik hemde. 2 evleri burda yok onlarda trabzon dönüşü samsun da evleri var kafa dağıtmaya oraya geçtiler.
evet tatlım eşimin restaurantı var bende gelirseniz sizi mutlaka beklerim.
yazlık içinde geçen günlerde baya baktık o tarafta bakalım kısmet:)

kaynıma gelincede seviom keratayı :1:

Göbek çalıştırmak çok sabır istiyormuş.. En zayıf olduğum zamanlarda bile göbeğim vardı, bekarken bende yapabiliyordum ama şimdi nerde :19: Yazı bekliyorum en azından yüzerim..

ahh ahh ben kendimi hiiç göbeksiz hatırlamam:50:
sabah kına gecesinde giydiğim abiyeyi buldumda giymeye korktum acaba sığarmıyım diye öyle böyle sığdık çok şükür:1:
koşu bandı aldık ama nerdeeee bi evimde kalıpta düzene giremiyorum ki habire bi orda bi burda :50: ne güzel yapıyordum sporumu :30:

istanbuldayız biz. kayınvalidemlerin evi müstakil kaynımıda korkutmuşlar her yeri açık bırakıp gidiyor hırsız giriyordu diye o yüzden buraya geçtik hemde. 2 evleri burda yok onlarda trabzon dönüşü samsun da evleri var kafa dağıtmaya oraya geçtiler.
evet tatlım eşimin restaurantı var bende gelirseniz sizi mutlaka beklerim.
yazlık içinde geçen günlerde baya baktık o tarafta bakalım kısmet:)

kaynıma gelincede seviom keratayı :1:

biz istanbula çok sık geliriz canım inş tanışmak nasip olur.

yazlık konusunda yapabileceğimiz bişey olursa haberimiz olsun.

aynen benim de kaynım var 19 yaşında bende çok severim inş karşılarına da iyi insanlar çıkar

biz istanbula çok sık geliriz canım inş tanışmak nasip olur.

yazlık konusunda yapabileceğimiz bişey olursa haberimiz olsun.

aynen benim de kaynım var 19 yaşında bende çok severim inş karşılarına da iyi insanlar çıkar

çok saol tatlım düşünmen yeterli:)
bizimkide 17 yaşında tam herşeyi öğrenme çağı açık açık herşeyi konuşuyoruz. her zaman deli olurdum şu lafa ama gerçekten zaman kötü:1:

Merhaba kızlar...
Hanzade masallah ıyı yurumussunuz... 10 km ne demek, cıdden masallah...
Ben de evlenmeden once yururdum hele ısı bıraktıktan sonra dugune kadar yurudum hergun 1 saatten fazla, sımdı cok ozluyorum acık havada yurumeyı... Ben de 4-5 kılo aldım 15 gun sonra memlekete gıdıcez ılk kez gorcek bızı evlendıkten sonra, of cok stres oldum herkes kılo almıssın dıcek :( Evde bandım var 2 kılo anca verırım ıkı haftada, ben nısan sonu gıtcez dıye dusundugumden havalar bıraz daha ısınsın dıyordum hep ama evdekı hesap carsıya uymadı :(

mLsvT
Merhaba canım, nasılsın gorusmeyelı?
Aksam yedı mı esın tatlıdan :56:

Sofişim de memlekete gıdecektı, gıttı galıba :10:

Vafı :1: nasılsın

yok tatlım yemedi bakmadı bile üzerine bide yetmezmiş gibi dışardan künefe söyledi kaynım bakmış ucundan oda beğenmemiş dolabın ücra köşelerinde şimdi:1:

yok tatlım yemedi bakmadı bile üzerine bide yetmezmiş gibi dışardan künefe söyledi kaynım bakmış ucundan oda beğenmemiş dolabın ücra köşelerinde şimdi:1:

Oy kıyamam hem yememıs, hem de dısardan soylemıs :6:
Hepımızın basına gelıyor kuzucum...

Ben bı kere su meshur pogacamı yaptım attım fırına ama bı garıplık var farkedıyorum... Ben bı cıglık attım esım odadan zıpladı geldı meger ustune yumurta sarısı surmeyı unutmusum :1: bı hışım cıkardım surdum artık... Bazen yemeklere yag koymayı unutuyorum :9: Gecenlerde de pırasa yemegı yaptım yıne bı garıplık var bı baktım havucsuz :33:

ama en bombasını evlenmeden once yaptım, nısanlıydık, esım sehır dısından gelmıs nasıl heyecanlıyım, aılecek yemege davet etmıstık. Esımle gunduzden bulusmustuk eve bırlıkte geldık aılesı de aksam gelecektı. Esım ıcerde oturuyor ama ben tabı cok heyecanlıyım 3 5 ayda bır goruyom falan...
Kumbet pasta yapmıstım, bı ustune hındıstan cevızı eklememıstım, dedım onuda yapayım hazır olsun... Avcumu doldurdum hındıstan cevızı ıle koca pastanın ustune bı serptım beynım uyustu resmen, hınd. cevızı dıye ben pılavlık pırıncı avuclayıp boca etmısım pastaya :52: :52: of nasıl bı cıglık bastım anlatamam... Tek tek cag kasıgı ıle temızledım pırınclerı ustune de bolca gercek hındıstan cevızı :9: serptım kı destıgım yerler kapansın dıye :1: Ama var ya aksam ıkram ettım geberıyom ben korkudan ya gormedıgım pırınc kaldıysa catırt dıye dıslerıne gelırse dıye :27: Cok sukur korktugum olmadı ama esım guzel doladı dılıne, e haklı :55:

Herkese merabalar,
Bi hevesle uyandım, yürüyüş yapacaktım, perdeyi bi açtım yağmur yağıyor. İş yerine gitmem gerekli, yürüyerek yarım saat sürüyor. Gidiş dönüş bir saat yürüyecektim ne güzel:( hafta sonu çalışmak çok canımı sıkıyor. 1 saatlik işim var, şimdi çıkıp halletcem. Ama 1 saatte olsa tüm gününü bağlıyor, plan yapamıyorsun o gün.

Ben bı kere su meshur pogacamı yaptım attım fırına ama bı garıplık var farkedıyorum... Ben bı cıglık attım esım odadan zıpladı geldı meger ustune yumurta sarısı surmeyı unutmusum :1: bı hışım cıkardım surdum artık... Bazen yemeklere yag koymayı unutuyorum :9: Gecenlerde de pırasa yemegı yaptım yıne bı garıplık var bı baktım havucsuz :33:

ama en bombasını evlenmeden once yaptım, nısanlıydık, esım sehır dısından gelmıs nasıl heyecanlıyım, aılecek yemege davet etmıstık. Esımle gunduzden bulusmustuk eve bırlıkte geldık aılesı de aksam gelecektı. Esım ıcerde oturuyor ama ben tabı cok heyecanlıyım 3 5 ayda bır goruyom falan...
Kumbet pasta yapmıstım, bı ustune hındıstan cevızı eklememıstım, dedım onuda yapayım hazır olsun... Avcumu doldurdum hındıstan cevızı ıle koca pastanın ustune bı serptım beynım uyustu resmen, hınd. cevızı dıye ben pılavlık pırıncı avuclayıp boca etmısım pastaya :52: :52: of nasıl bı cıglık bastım anlatamam... Tek tek cag kasıgı ıle temızledım pırınclerı ustune de bolca gercek hındıstan cevızı :9: serptım kı destıgım yerler kapansın dıye :1: Ama var ya aksam ıkram ettım geberıyom ben korkudan ya gormedıgım pırınc kaldıysa catırt dıye dıslerıne gelırse dıye :27: Cok sukur korktugum olmadı ama esım guzel doladı dılıne, e haklı :55:

işte ben buna bayıldım:119::125:

benimde canım hiç birşey yapmak istemiyor. öyle nette dolanırken canım çekti yeniden birşeyler çizmek istedi canım fırsat olmuyor pc me programları atmam lazım kaç aydır:31: sonra fotoğraf makinemin lensi bozulmuş onu yaptırmam gerek :50: yaz olsun eşimin işleri bitsin gezelim istiyorum:31:

aydasu çok hoşsun ya güldürdün beni :)):1:

Herkese merabalar,
Bi hevesle uyandım, yürüyüş yapacaktım, perdeyi bi açtım yağmur yağıyor. İş yerine gitmem gerekli, yürüyerek yarım saat sürüyor. Gidiş dönüş bir saat yürüyecektim ne güzel:( hafta sonu çalışmak çok canımı sıkıyor. 1 saatlik işim var, şimdi çıkıp halletcem. Ama 1 saatte olsa tüm gününü bağlıyor, plan yapamıyorsun o gün.

Hava kapalı olunca ınsanın nesesı de gıdıyor degıl mı...
Her hafta sonu oluyor mu bu hafta ektra bır ıs mı cıktı canım?
Cumartesı calısmak cok sınır bozucu cıdden evlenmeden once ben de 2 ye kadar calısıyordum ama son anda hasta gelırse cıkmayı unutuyorduk, Allah kolaylık versın...

ben evi süpürüp geleyim hemen yoksa kalıcak yine:1:

Kolay gelsın canım...
Ben 5 gıbı anca kalkarım ders basından o satten sonra yapıcam ev ısını de yemegı de...

aydasu çok hoşsun ya güldürdün beni :)):1:

Hep gul ınsallah canım... :34:

Ahsennnn hadı gel de resım ekle :56: cocuklarla mı bogusuyon napıyon :1:

Sofısımmmmm :3:
Napıyon, ne zaman gıdıyonuz memlekete?

Kız kuru fasulyeyı yerken püskürtüyordum aklıma geldın :1:

ilahi bebişim yaa demek pirinçleri güzelim pastanın üzerine serpiştirdin :9: ama asıl marifet o haldeyken durumu kurtarmak:52:
bu arada daha gitmedik melekete perşembe kısmetse yola çıkıyoruz. eşim sabırsızlanıyo memlekete gitcez diye çok mutlu gün sayıyo garibim :)
aydasum ne dicem benim yemek listem bitti dün :( napcam bilmiyorummm:9:

süpürdüm evi bir iki bulaşık vardı onlarıda yıkayıp geldim yenmeyen tatlımıda ben yiyorum günah çöpe hepsi şimdi:1:

Back