- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
ne zaman antalya ya yolunuz düşerse beklerimmm
kayınvaliden de misin canım?
cumartesileri çok sessiz oluyor topik
bende 2 makina çamaşırımı yıkadım astım.öğleden sonra çarşıda işlerim var o zamana kadar keyif yapacağım
inşallah düşer bizimkiler o taraftan yazlık bakıyolardı kısmet
aynen kayınvalidemdeyim onlar yok. dönüşte buraya geldik kaldık ama evime geçmek istiyorum akşam
bende buraları toparlıcam bugün kaynım dağıtmış baya bizsiz
ben nişanlanmadan önce haftanın 7 günü spor yapardım 3 gün aerobic 2 gün fitness 2 gün yüzme zayıftım ama ne kilo aldım ne verdim hoca ona göre çalıştırıyodu sadece biraz kastan kilo aldırmıştı bana şimdi yine kilo problemim yok ama heralde bünye spora alışmıştı bırakınca göbeklendim 3 kilo aldım o da sadece göbek
kayınvalidenler 2 ev mi kullanıyorlar canım valla kaynının üzerinde hakkın çok.
bu arada senin eşinin restaurantı vardı demi hangi şehirdeydiniz?
ayy inş yazlık alırlar burdan sizde gelirsiniz bu sebeble tanışırız
Göbek çalıştırmak çok sabır istiyormuş.. En zayıf olduğum zamanlarda bile göbeğim vardı, bekarken bende yapabiliyordum ama şimdi nerdeYazı bekliyorum en azından yüzerim..
istanbuldayız biz. kayınvalidemlerin evi müstakil kaynımıda korkutmuşlar her yeri açık bırakıp gidiyor hırsız giriyordu diye o yüzden buraya geçtik hemde. 2 evleri burda yok onlarda trabzon dönüşü samsun da evleri var kafa dağıtmaya oraya geçtiler.
evet tatlım eşimin restaurantı var bende gelirseniz sizi mutlaka beklerim.
yazlık içinde geçen günlerde baya baktık o tarafta bakalım kısmet:)
kaynıma gelincede seviom keratayı
biz istanbula çok sık geliriz canım inş tanışmak nasip olur.
yazlık konusunda yapabileceğimiz bişey olursa haberimiz olsun.
aynen benim de kaynım var 19 yaşında bende çok severim inş karşılarına da iyi insanlar çıkar
yok tatlım yemedi bakmadı bile üzerine bide yetmezmiş gibi dışardan künefe söyledi kaynım bakmış ucundan oda beğenmemiş dolabın ücra köşelerinde şimdi
Oy kıyamam hem yememıs, hem de dısardan soylemıs
Hepımızın basına gelıyor kuzucum...
Ben bı kere su meshur pogacamı yaptım attım fırına ama bı garıplık var farkedıyorum... Ben bı cıglık attım esım odadan zıpladı geldı meger ustune yumurta sarısı surmeyı unutmusumbı hışım cıkardım surdum artık... Bazen yemeklere yag koymayı unutuyorum Gecenlerde de pırasa yemegı yaptım yıne bı garıplık var bı baktım havucsuz
ama en bombasını evlenmeden once yaptım, nısanlıydık, esım sehır dısından gelmıs nasıl heyecanlıyım, aılecek yemege davet etmıstık. Esımle gunduzden bulusmustuk eve bırlıkte geldık aılesı de aksam gelecektı. Esım ıcerde oturuyor ama ben tabı cok heyecanlıyım 3 5 ayda bır goruyom falan...
Kumbet pasta yapmıstım, bı ustune hındıstan cevızı eklememıstım, dedım onuda yapayım hazır olsun... Avcumu doldurdum hındıstan cevızı ıle koca pastanın ustune bı serptım beynım uyustu resmen, hınd. cevızı dıye ben pılavlık pırıncı avuclayıp boca etmısım pastayaof nasıl bı cıglık bastım anlatamam... Tek tek cag kasıgı ıle temızledım pırınclerı ustune de bolca gercek hındıstan cevızı serptım kı destıgım yerler kapansın dıye Ama var ya aksam ıkram ettım geberıyom ben korkudan ya gormedıgım pırınc kaldıysa catırt dıye dıslerıne gelırse dıye Cok sukur korktugum olmadı ama esım guzel doladı dılıne, e haklı
Ben bı kere su meshur pogacamı yaptım attım fırına ama bı garıplık var farkedıyorum... Ben bı cıglık attım esım odadan zıpladı geldı meger ustune yumurta sarısı surmeyı unutmusumbı hışım cıkardım surdum artık... Bazen yemeklere yag koymayı unutuyorum Gecenlerde de pırasa yemegı yaptım yıne bı garıplık var bı baktım havucsuz
ama en bombasını evlenmeden once yaptım, nısanlıydık, esım sehır dısından gelmıs nasıl heyecanlıyım, aılecek yemege davet etmıstık. Esımle gunduzden bulusmustuk eve bırlıkte geldık aılesı de aksam gelecektı. Esım ıcerde oturuyor ama ben tabı cok heyecanlıyım 3 5 ayda bır goruyom falan...
Kumbet pasta yapmıstım, bı ustune hındıstan cevızı eklememıstım, dedım onuda yapayım hazır olsun... Avcumu doldurdum hındıstan cevızı ıle koca pastanın ustune bı serptım beynım uyustu resmen, hınd. cevızı dıye ben pılavlık pırıncı avuclayıp boca etmısım pastayaof nasıl bı cıglık bastım anlatamam... Tek tek cag kasıgı ıle temızledım pırınclerı ustune de bolca gercek hındıstan cevızı serptım kı destıgım yerler kapansın dıye Ama var ya aksam ıkram ettım geberıyom ben korkudan ya gormedıgım pırınc kaldıysa catırt dıye dıslerıne gelırse dıye Cok sukur korktugum olmadı ama esım guzel doladı dılıne, e haklı
Herkese merabalar,
Bi hevesle uyandım, yürüyüş yapacaktım, perdeyi bi açtım yağmur yağıyor. İş yerine gitmem gerekli, yürüyerek yarım saat sürüyor. Gidiş dönüş bir saat yürüyecektim ne güzelhafta sonu çalışmak çok canımı sıkıyor. 1 saatlik işim var, şimdi çıkıp halletcem. Ama 1 saatte olsa tüm gününü bağlıyor, plan yapamıyorsun o gün.
ben evi süpürüp geleyim hemen yoksa kalıcak yine
aydasu çok hoşsun ya güldürdün beni :))
ilahi bebişim yaa demek pirinçleri güzelim pastanın üzerine serpiştirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?