• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım akşam yemeğin fotosunu da ekle merak ederiz şimdiden ellerine sağlık

keşke ben de evde olsam yemek yapsam falan özendim şimdi

çekerim fotosunu inş
evde olmak çok güzel kocişe hazırlık açısından
ama bak ben sıkılmaya başladım 6 ayda

bu arada kocişko nohut yemegi istememiş nohutlu pilav istemiş
neyse ki yapmaya başlamamıştım, henüz haşlama aşamasından terfi edemedik

aaa süprriiiiizzzzz
nişanımı mahveden, düğünümden önce bizi soyup soğana çeviren, ve bilumum güzel anlarımı kabusa çevren küs oldugum görümcem tam üç çocugunu bana gönderiyomuş haftasonu tatiline
ayyy ben bu hafta ne kadar mesudum kızlar halimi görseniz nasıl özenirsiniz nasıl özenirsiniz
kociş arayıp göndermesin diyecekti de durdurdum, yegenleri burnunda tütüyo zaten hasretini gidersin 2 gün sabredicem

bugün yemeğim yok pilav var sadece ama eşim artık yemek yapma diyo kilo vercekmiş (çok duydum ben bunları)sadece salata yaparım isterse ben de annemde yer eve geçerim yarın kaynanam gelecek hastaneden akşamüstü gelir sende yemek yerim eve geçer banyo yaparım dedi sonra tekrar hastaneye gidecek artık onun evi hastane oldu çok üzülüyorum ona

canım o zaman pilava daha az konur nohut galiba fazla haşladıysan kalanını buzluğa atarsın

çekerim fotosunu inş
evde olmak çok güzel kocişe hazırlık açısından
ama bak ben sıkılmaya başladım 6 ayda

bu arada kocişko nohut yemegi istememiş nohutlu pilav istemiş
neyse ki yapmaya başlamamıştım, henüz haşlama aşamasından terfi edemedik

aaa süprriiiiizzzzz
nişanımı mahveden, düğünümden önce bizi soyup soğana çeviren, ve bilumum güzel anlarımı kabusa çevren küs oldugum görümcem tam üç çocugunu bana gönderiyomuş haftasonu tatiline
ayyy ben bu hafta ne kadar mesudum kızlar halimi görseniz nasıl özenirsiniz nasıl özenirsiniz
kociş arayıp göndermesin diyecekti de durdurdum, yegenleri burnunda tütüyo zaten hasretini gidersin 2 gün sabredicem

Niye çocuklarını sana gönderiyor. Çok saçma sen onun çocuklarının bakıcısımısın? Çok ilginç senin şu eşinin aileside canım :)

tım tım tııımmm sütlü irmik tatlısı yapıyordum kakolu falan biraz değişik ve basit amaaaa ben kakao yerine tarçını boca etmeyi başardım oleeeyyyy:52: gitti güzelim tatlı kurtarmaya çalıştım bakalım ama eşim yicekmi:1:

Kuzular resimlerinizi gördüm şimdi çok güzel çıkmış sınız bir buluşmada Ankara da yaPsak ne güzel olur :) yarın aksama esimin akrabası hemde komsumuz(aynı binadayiz) gelecekler câya ne yapsam kızlar cayın yanına milfoy böreği yapicamda başka ne yapsam?

canım o zaman pilava daha az konur nohut galiba fazla haşladıysan kalanını buzluğa atarsın

öyle yaptım canım
nohutlu pilavım da çok güzel oldu
çoluk çocuk hapur hupur yediler:37:

Niye çocuklarını sana gönderiyor. Çok saçma sen onun çocuklarının bakıcısımısın? Çok ilginç senin şu eşinin aileside canım :)

çocuklara değişiklik olsun diye göndermiş
hem o kadar terbiyesizlik yap hem de çocuklarını gönder
aklım almıyo benim de

tım tım tııımmm sütlü irmik tatlısı yapıyordum kakolu falan biraz değişik ve basit amaaaa ben kakao yerine tarçını boca etmeyi başardım oleeeyyyy:52: gitti güzelim tatlı kurtarmaya çalıştım bakalım ama eşim yicekmi:1:

:)))))
6 aydır bu tarz maceralar yaşıyorum
bir yemeği ik kez yapıyorsam muhakkak bişey yaşıyorum muhakkak

günaydın kızlar
bugün işyerimdeki arkadaşımla işe yürüyerek geldik 40 dk.sürdü 10 km.varmış evimizle işyeri arası burdakiler öyle diyo maşallah bize yol bayaa uzundu iyi yürüdük yaa

Günaydııııııııııııııııııın ..

Hanzadecim sabah sporu yapmışsın iyi olmuş, uzun zamandır yapmadıysan akşama bacakların bayağı bir ağrır ama..

şu an iyiyim de eve gidince bilemiyorum ama yemek yapmam lazım kaynanam gelecek iyi olmak zorundayım

Günaydın kızlar, hanzade ben her sabah yürüyüş yapıyorum 40-45 dakikayı buluyor. Bir süre sonra bünye alışıyor. Hiç yorgunluk hissetmiyorsun :)

ben nişanlanmadan önce haftanın 7 günü spor yapardım 3 gün aerobic 2 gün fitness 2 gün yüzme zayıftım ama ne kilo aldım ne verdim hoca ona göre çalıştırıyodu sadece biraz kastan kilo aldırmıştı bana şimdi yine kilo problemim yok ama heralde bünye spora alışmıştı bırakınca göbeklendim 3 kilo aldım o da sadece göbek

vala bn nişanlanmadan öncede kiloluydumn yaaaa:1::1: hala öyleyimneyse dukan diyetine baslayacağım. kocamlada hala konuısmuyorum :)ve nöbetteyim. ne haftasonu amaa..

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrr

güzel haftasonlarıııı

mlvst canım başınız saolsun babaannenizin mekanı cennet olsun inş.

yeni nickler de hayırlı olsun hatunlar:34:

benimde perşembe akşamı 10 kişilik yemeğe misafirim vardı hemen menumu yazayım
-izmir köfte
-pilav
-mercimek çorbası
-yoğurtlu semizotu salatası
-barbunya pilaki
-yaprak sarma(kayınvalideciğim sardı)
-karışık yeşil salata
-kadayıf sarma

herkes memnun kaldı çok şükür

Allah razı olsun canım
inşallah valla olmaz diyemem:56:
off bende kaldım yine tw çalışmıyor antende sorun var evimde değilim canım sıkılıyor Allah tan siz varsınız:31:

ne zaman antalya ya yolunuz düşerse beklerimmm

kayınvaliden de misin canım?

cumartesileri çok sessiz oluyor topik

bende 2 makina çamaşırımı yıkadım astım.öğleden sonra çarşıda işlerim var o zamana kadar keyif yapacağım:8:

Back