• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım bildiğim kadarıyla sözleşmeli memurlarda becayiş diye bi hak var. iş arkadaşımın kardeşi internetten bi siteleri varmış takip etti. kız doğudaydı, istanbulda olan biriyle becayiş yaptı şimdi orda. mutlaka biliyosundur sende. hiç oralardan bişey çıkmıyomu ?

canım ben kadroluyum, becayiş hakkım benimde var. Ama çok zor Ankara gibi yerden buralara gelmek isteyecek insan. Anca kendi memleketi olmalı. Eş durumu tayin hakkım var, ama eşim özelde. 2 yıl sigorta primi istiyolar. Ekim sonu dolacak. Kasımda tayin isteyeceğim, hemende çıkabiliyomuş, istediğim yerde şuan yer yok deyip bekletebiliyorlarmış. Ben bundan çok korkuyorum. Gerçi personeldeki tanıdığım, Ankarada çok bölüm var, bi yer doluysa başka yer boştur. Elbet biyer olur dedi.

CHİTLENBİK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

Kızlar dün akşam eşimle bi film izledik. İsmi Forest Gump. Mutlaka mutlaka izleyin. Çok güzel ve değişik bi film bizim çok hoşumuza gitti. En son sahnede ağladık ikimizde.

süper bi film hazırlıktayken önce ingilizce kitabını okumuş sonra ingilizce olarak filmini izlemiştik daha sonra tv.de izledim çok harika bi film
adam idiot yani gerizekalı falan sanıyplar ama zeki aslında herşeyi düşünüyo biliyo ama yapamıyo

Son düzenleme:
cihitlenbik çok geçmiş olsun. Evet istanbul yine yağmurlu sıkıcı bir gün. Bu arada filmi seyredeceğim kızlar. Konusuna baktım biraz ilginç geldi

elifcim iyi ki hatırlattın bi daha izleyesim geldi eşime söyliim o da getirsin tom hanks oynuyodu beğeniyorum o adamı

süper bi film hazırlıktayken önce ingilizce kitabını okumuş sonra ingilizce olarak filmini izlemiştik daha sonra tv.de izledim çok harika bi film
adam idiot yani gerizekalı falan sanıyplar ama zeki aslında herşeyi düşünüyo biliyo ama yapamıyo

Hayran kaldım filme ya bende tekrar tekrar izleyebilirim hatta izledikçe daha iyi anlarım. Çok harika.İnsan isterse herşeyi yapabilir asla umudumuzu kırmamak lazım. En son sahne çok duygusal ama dimi ağladık biz ikimizde.. Tom Hanks süper oynamış.
Bu arada benim değişiklik olmadı hala.

cihitlenbik çok geçmiş olsun. Evet istanbul yine yağmurlu sıkıcı bir gün. Bu arada filmi seyredeceğim kızlar. Konusuna baktım biraz ilginç geldi

Mutlaka izle canım hayran kalıcaksın eminim. ekşi sözlükte 38 sayfa yorm var hakkında. ödüllü filmmiş.

bahsettiğiniz film akıl oyunları sanırım
şizofren bir adamı canlandırıyor tom hanks
yıllar önce izlemiştim, tekrar izlenebilir, güzel bi film

Hayran kaldım filme ya bende tekrar tekrar izleyebilirim hatta izledikçe daha iyi anlarım. Çok harika.İnsan isterse herşeyi yapabilir asla umudumuzu kırmamak lazım. En son sahne çok duygusal ama dimi ağladık biz ikimizde.. Tom Hanks süper oynamış.
Bu arada benim değişiklik olmadı hala.

Mutlaka izle canım hayran kalıcaksın eminim. ekşi sözlükte 38 sayfa yorm var hakkında. ödüllü filmmiş.

tekrar gönder nasıl gönderdin ki alttaki msj kısmına seçenekleri yaz nedenini de yaz

mmm benim bahsettiğim film başka
akıl oyunları da çok güzel onu da izleyin Tom Hanks oynuyo onda da

kızlar nohut yapıcam ama ıslamadım dün
şimdi kaynatıyorum
ne yapayım?nasıl yapayım
ilk kez yapcam

böyle bir saat kaynasalar yumuşamaz mı ki
düdüklüyü bilmiyorum ya korkuyorum ondan ben

anladım canım sabahtan koysaydın keşke son dk mı karar verdin.
dene diyeceğim ama bide olmazsa daha kötü olacak yemeğin olmayacaks evde.
canın nohut istedi ise konserve haşlanmış al gel :34: daha kolay yada dene belki haşlanır :16:

anladım canım sabahtan koysaydın keşke son dk mı karar verdin.
dene diyeceğim ama bide olmazsa daha kötü olacak yemeğin olmayacaks evde.
canın nohut istedi ise konserve haşlanmış al gel :34: daha kolay yada dene belki haşlanır :16:

ewt son anda karar verdim daha doğrusu kocişin canı çekmiş
düdüklüde 15 dk haşlayayım daha sonra tencerede pişireyim olur mu

Back