2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bu arada patronun keyfine biz hala ofiste boşboş oturuyoruz. Sinir oluyorum ya bu gün temizlik günümdü benim eşimi arkadaşlarına gönderdim. Yemek yapmadım ama iptal oldu.

merhaba kızlar ben hala annemgildeyim, eşimde birazdan burda olur, annem yemek hazırlıyor bende misafir gibi int.de takılıyorum, napim kaç gündür girememiştim. burda güzellik salonu açılmış annemgilin altında, kirpik perması yapıyorlarmış, 50 tl'miş. hiç yaptıranınız oldu mu? benim kipriklerim uzun ama düz kadına gösterdim çok güzel olur sende dedi. fiyat falan iyi mi sizce? hıı 2-3 ay kalıcıymış bide.

Arkadaşlar merhaba...
Aydasu beynini toparlayıp geldi...
Habersiz oldu biraz ama kusuruma bakmayın...
1 aydır netten soyutladım kendımı...
Onumuzdekı hafta sınavım var hem bu yuzden hem de hafıf depresıf hallerımden gıremedım...
Esım bugun gececı, sılkelendım sızlere bakmaya geldım, zaman zaman gırdım baktım sızlere fakat elım varmadı yazamadım...

Benı merak eden arkadaslarım, hepınıze cok cok tesekkur edıyorum...

Elıfcım, annen ınsallah gunden gune daha ıyı olur, bununla gecmıs olsun, Rabbım beterınden korusun ınsallah...

Bulusma resımlerınızı gordum sımdı, ck guzel cıkmıssınız... Speedy ufacık tefecıkmıssın kız, çıtı pıtı...
Hepınızın masallahı var...

Ay ınsan ne yazacagını da sasırıyor...
Ne blog gordu gozum ne kk, ne face...
Baharla bırlıkte ben de kendıme geldım ama...

Nısanın 15 ınden sonra memlekete gıdecegız ınsallah hayırlısı ıle...
Nıck degıstıren arkadaslarımız olmus, tanıdım ama

Yıne gorusuruz ınsallah su sınavımı bı atlatayım da hayırlısı ıle...

benim arkadaşım yeni yaptırdı,internetten aldı hemde şu kampanya siteleri varya,30 tl ye 3 aylık aldı kampanyadan,walla şimdi türkan şoray gibi dolaşıyo,hemde rimel sürmeden rimelli gibi duruyo,eğer memnun değilsen kesin yaptır,ki senin gözlerin renkli,gözleri inanılmaz ortaya çıkarıyo

Hosgeldin aydasu toparlanmana sevindim. Arada banada gelir depresif haller bilirim. Esimle kavga ettik az önce.erken gel yuruyus yapalım demiştim ya simdi geldi birde ben geç kaldım askım demez mı 3gundur saat sekizden aşağı gelmiyor.bende hiç konuşmadan el hareketiyle yaklaşma tarzı birşeyi yaptım.oda keyfimden mı geç geldim zaten kafam kazan gibi falan diyip anahtarı alıp gitti evden.gelmesin bugun onu görmek istemiyorum.eger araba olsaydı gidecektim Düzce'ye annelere ama araba bitti.okadar sinirliyimki anlatamam.neyse iki saat sonra gelir bütünlük idare ederim yarında giderim anneme

Son düzenleme:

nortstar...
Esın ısı oldugu ıcın mı gecıkıyor canım, yanı eger ondan kaynaklanmıyorsa bosuna tartısmıs olmayın be kuzum...
İnsallah cabucak barısırsınız...

Isı olduğu için ama sürekli aynı olunca bende sıkıldım artık.hicbir plan yapamıyoruz.zaten haftanın 2-3gunu ben çalışıyorum burda değilim.oyuzden yetti artık.konusmayacagim.yarin sorumlumu arayıp haftaya bana full nöbet yaz bile diyebilirim buraya gelmemek için.anlasin bazı seyleri.bende ınsanım nihayetinde..daha surda altı ay oldu cicim ayında sayılırız.ne gezdiğimiz var ne birşeyi mal gibi evden ise isten eve.neyse iste...

Başka şehirdemi çalışıyorsun?

Anladım canım cok bunalmıssın haklı olarak...
Sağlık sektorundeydın degıl mı oyle hatırlıyorum evlenmeden oncekı sohbetlerımızden...
Haklısın, ınsan gezıp tozmak ıstıyor ama sen yıne de bı anlık sınırle butun hafta cok yorulacagın bı karar verme bence canım... Olan yıne sana olur yorgunlugunla kalırsın...

benimde böyle bişey geldi aklıma ama annem çalışıyor. kayınvalidem toruna bakıyor. yani çocukla tatil de yapmak istemem sonuçta
birleşmemiz zor olur gibi geldi onun için de vazgeçtim.

hoşgeldin güle güle diyeyim geç yazıyorum çünkü
ufacık tefecik içi dolu kefecik öyle bişeyim işte ben..
kafana taktığın ne ise takma salla en güzeli ama sınavına çalış tabi canım..
geri bekliyoruz seni. özletme

Günaydın kızlarr hayırlı cuma'lar bugün son iş günü cuma günlerini seviyorum yahuuu

bende severim ama yarın yatsaydım ancak öyle severdim.
yarın fuardayım

Günaydın kızlar

günaydın sana 7 nisan saat 3 uyar mı geçen sayfalarda yazıdm.
uzaktan gelecek sensin saati sen belirle diye

günaydın kızlar

canım iş içinse elden ne gelir ben neler çekiyorum bir bilsen keşke benim kocam da hergün 8-9 gibi gelse ama erken gelirim diyo bi bakıyosun işi uzuyo yine geç geliyo bi pazar tatilim var o gün de full çalışıo saat 7-23 arası evde olmuyo tek başıma h.sonu tatili geçiriyorum hayat şartları idare etmek lazım

günaydın sana 7 nisan saat 3 uyar mı geçen sayfalarda yazıdm.
uzaktan gelecek sensin saati sen belirle diye

Canım benim eşim öğleden sonrada işin durumuna göre çalışıyor, 3-4 uygun bir saat, şimdilik net bir saat söyleyemiyorum, haftaya buluşmadan 2-3 gün önce konuşuruz olmaz mı

Canım benim eşim öğleden sonrada işin durumuna göre çalışıyor, 3-4 uygun bir saat, şimdilik net bir saat söyleyemiyorum, haftaya buluşmadan 2-3 gün önce konuşuruz olmaz mı

tamam bana uyar ve olur canım. eşinin çıkma saatine göre haberleşiiz o zaman

Dün iöğlen dışarı çıktığımda arkadaşla
herry markasının outletini bulduk 2 tane kaban aldım 60 TL.
etiket fiyatı 299 TL ohaa dedim. kışa kabana ihtiyacım vardı çok iyi oldu

Canım benim haklı olarak verdiğin emeğin karşılığını istiyorsun ama özel şirketlerin zam politakası maalesef böyle oluyor.. Eğer işin rahatsa biraz daha dayan ama kendini yıpratmadan, yeni bir iş ararsın, buarada şartları daha iyi olan bir iş bulabilirsin belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…