merhaba kızlar ben hala annemgildeyim, eşimde birazdan burda olur, annem yemek hazırlıyor bende misafir gibi int.de takılıyorum, napim kaç gündür girememiştim. burda güzellik salonu açılmış annemgilin altında, kirpik perması yapıyorlarmış, 50 tl'miş. hiç yaptıranınız oldu mu? benim kipriklerim uzun ama düz kadına gösterdim çok güzel olur sende dedi. fiyat falan iyi mi sizce? hıı 2-3 ay kalıcıymış bide.
Hosgeldin aydasu toparlanmana sevindim. Arada banada gelir depresif haller bilirim. Esimle kavga ettik az önce.erken gel yuruyus yapalım demiştim ya simdi geldi birde ben geç kaldım askım demez mı 3gundur saat sekizden aşağı gelmiyor.bende hiç konuşmadan el hareketiyle yaklaşma tarzı birşeyi yaptım.oda keyfimden mı geç geldim zaten kafam kazan gibi falan diyip anahtarı alıp gitti evden.gelmesin bugun onu görmek istemiyorum.eger araba olsaydı gidecektim Düzce'ye annelere ama araba bitti.okadar sinirliyimki anlatamam.neyse iki saat sonra gelir bütünlük idare ederim yarında giderim anneme
Isı olduğu için ama sürekli aynı olunca bende sıkıldım artık.hicbir plan yapamıyoruz.zaten haftanın 2-3gunu ben çalışıyorum burda değilim.oyuzden yetti artık.konusmayacagim.yarin sorumlumu arayıp haftaya bana full nöbet yaz bile diyebilirim buraya gelmemek için.anlasin bazı seyleri.bende ınsanım nihayetinde..daha surda altı ay oldu cicim ayında sayılırız.ne gezdiğimiz var ne birşeyi mal gibi evden ise isten eve.neyse iste...
Isı olduğu için ama sürekli aynı olunca bende sıkıldım artık.hicbir plan yapamıyoruz.zaten haftanın 2-3gunu ben çalışıyorum burda değilim.oyuzden yetti artık.konusmayacagim.yarin sorumlumu arayıp haftaya bana full nöbet yaz bile diyebilirim buraya gelmemek için.anlasin bazı seyleri.bende ınsanım nihayetinde..daha surda altı ay oldu cicim ayında sayılırız.ne gezdiğimiz var ne birşeyi mal gibi evden ise isten eve.neyse iste...
Bizde bu sene ev tutacağız tatil villalarından 7-8kisilik ailelerimizde götüreceğiz.benim anneciğim doğru düzgün hiç tatil yapamadı şimdiye kadar keske gücüm olsa onlari 5yildizli bir otele gönderebilecek.ama bu kadarini yapabiliyorum.boyle düşünerek ben karar verdim eşimde onayladı.bakalim çok pahalı ben denize yakın özel havuzlu bir ev istiyorum ins biraz uygun fiyata bulabiliriz
Arkadaşlar merhaba...
Aydasu beynini toparlayıp geldi...
Habersiz oldu biraz ama kusuruma bakmayın...
1 aydır netten soyutladım kendımı...
Onumuzdekı hafta sınavım var hem bu yuzden hem de hafıf depresıf hallerımden gıremedım...
Esım bugun gececı, sılkelendım sızlere bakmaya geldım, zaman zaman gırdım baktım sızlere fakat elım varmadı yazamadım...
Benı merak eden arkadaslarım, hepınıze cok cok tesekkur edıyorum...
Elıfcım, annen ınsallah gunden gune daha ıyı olur, bununla gecmıs olsun, Rabbım beterınden korusun ınsallah...
Bulusma resımlerınızı gordum sımdı, ck guzel cıkmıssınız... Speedy ufacık tefecıkmıssın kız, çıtı pıtı...
Hepınızın masallahı var...
Ay ınsan ne yazacagını da sasırıyor...
Ne blog gordu gozum ne kk, ne face...
Baharla bırlıkte ben de kendıme geldım ama...
Nısanın 15 ınden sonra memlekete gıdecegız ınsallah hayırlısı ıle...
Nıck degıstıren arkadaslarımız olmus, tanıdım ama
Yıne gorusuruz ınsallah su sınavımı bı atlatayım da hayırlısı ıle...
Günaydın kızlarr hayırlı cuma'lar bugün son iş günü cuma günlerini seviyorum yahuuu
Günaydın kızlar
günaydınsana 7 nisan saat 3 uyar mı geçen sayfalarda yazıdm.
uzaktan gelecek sensin saati sen belirle diye
Canım benim eşim öğleden sonrada işin durumuna göre çalışıyor, 3-4 uygun bir saat, şimdilik net bir saat söyleyemiyorum, haftaya buluşmadan 2-3 gün önce konuşuruz olmaz mı
Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?
Canım sıkıldı şimdi, bütün yıl bu ayı bekledim ben ya.Zam aldığımız ay mart ayı, sonuç hüsran.
offff offf...
Proje üstüne proje vermesini biliyorlar ama .Kaç haftadır haftasonu notebook alıyorum yanıma.İş çok,iş aksamasın diye onca stres, karşılık yok.
Bende bundan sonra rahat rahat takılcam.
tamam bana uyar ve olur canım. eşinin çıkma saatine göre haberleşiiz o zaman
en geç perş.haber veririm canım, 3 yada 4 yaparız saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?