hımmm,çıkmanı istemiyorlar demek ki.. konuştuğunuzda problemleri halletmeye çalışabilirler belki..
bir haftadır göğüslerim resmen yanıyor kızlar aşırı sızlıyolar ya yan bile yatamıyorum
reglime de çok var, hamileliğin ilk haftalarında olabiliyomuş yeni öğrendim
umutlandım şimdi
Hadi bakalım inşallah :)))
çok umut beslemek istemiyorum ama insanın içine şu heves girdi mi giriyor işte
2 nisanda adet olmam lazım (inş olmam)
6 gün geçmek bilmez şimdi
bir haftadır göğüslerim resmen yanıyor kızlar aşırı sızlıyolar ya yan bile yatamıyorum
umutlandım şimdi
umutlandım şimdi
test yap çıkabilir varsa ben de merak ettim
canım benim Allah gönlüne versin. Ewet hamilelik belirtilerinde bende okumuştum. ama olmazsada üzülme tamammı RAbbim hayırlı zamanda verir. Kan testi yaptırırsan çıkabilir aslında. 2 nisanı bekleyemem diyosan yarın kan testi yaptır canım. Eşine söylemeden gidip yaptırırsın öyle bişey varsa eğer sürpriz yaparsın eşine.
Hadi hayırlısı canım belirtisi başlamış sende kasık ağrısı ve batması,şişkinlik,halsizlik kendini yorgun hissetme,sık sık tuvalete gitme,vücut ısısının yükselmesi gibi belirtileri de varmış canm takibe al kendini ama çokta kafaya takma benm gibiama o umutla yaşamakta başka bi duygu gerçekten.inşşş allah gerçeğini yaşamayı nasip eder...
bir de bu ay ovulasyon dönemini iyi değerlendiremedik
hem evde misafirler var diye pek bişey yapamadık, onlar gelmeden önce de mantar tedavisi gördüğümden olmadı
yani aslında çok da umutlu değilm
olursa süpriz olur heralde
kocacığım çok istiyor
gecen hafta rüyamda çocuk emziriyodum
hem de göğsümden fışkıra fışkıra bebeğimin ağzına akıyordu
bu ay olsun diye çok uğraşmadık diye belki olur
genelde öyle oluyomuş ya
çitlenbik sana da hep dua ediyorum biliyosun dimi?
Günaydın Kızlar
Canım naptın, dün konuşabildin mi ?
Konuşmuyor benimle bu konuyu üstü kapatılıyor ama aynı zamanda oldukça mesafeliler. Keyifleri bilir. Bana bulaşmasınlar böylede iyi yani. Gittiği yere kadar çalışırım ama bulaştıkları an biter. Kafam şimdi çok rahat taciz edilmiyorum en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?