Günaydın kızlar yaklaşık 11 saat uyuduktan sonra şu an şahaneyim. Dün erkenden uyuduk.
dün ben de erkenden uyudum kocamı beklemedim şimdi iyiyim yuppiiii
Arada yapmak lazım öyle çok iyi oluyor. Bu arada birazdan görüşmeye giriyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun....
:) Meraktan çatlamadan geçte olsa geldim.Direk foto aradı gözlerim.Hanzadede buldum fotoları :)
Bi tek Hanzade değişik gelmedi, vafi,demet9 ve speedy çıkaramadım valla.
Hepiniz fıstık gibisiniz maşallah.Aman benim arkadaşlarıma nazar değmesin
Özledim sizleri.İşlerim aşırı yoğun.Görüşürüz...
Hadi bakalım,senin için en iyisi olsun canım,haberdar et bizi..
günaydın kızlar;
ben kötüyüm ya çok fena üşüttüm heralde :2: Sabah 5te uyandım uyuyamadım bidaha boğazım göğsüme kadar acıyo heryerim ağrıyo öksürüp duruyom
ayakta durcak halim yok
Günaydın kızlar;
ben kötüyüm ya çok fena üşüttüm heralde :2: sabah 5te uyandım uyuyamadım bidaha boğazım göğsüme kadar acıyo heryerim ağrıyo öksürüp duruyom
ayakta durcak halim yok
Gelmedi daha canım bekliyorum bende :))) Bu arada haftaya tophaneye gidiyoruz değil mi? hanzade ve eşide gelirse süper olacak :))
Gelmedi daha canım bekliyorum bende :))) Bu arada haftaya tophaneye gidiyoruz değil mi? hanzade ve eşide gelirse süper olacak :))
Günaydın kızlar;
ben kötüyüm ya çok fena üşüttüm heralde :2: sabah 5te uyandım uyuyamadım bidaha boğazım göğsüme kadar acıyo heryerim ağrıyo öksürüp duruyom
ayakta durcak halim yok
İnşallah olmaz kızlar. Hanzade senin eşin şimdiden ayarlayamıyor mu iznini. Biraz erken çıkabilirse süper olur
yok yaa belli olmuyor bi kampanya yaparlarsa yandık ya da diğer müdürün işi varsa bu orda olmak zorunda mağazayı boş bırakamaz 1 müdür olmak zorunda
yok yaa belli olmuyor bi kampanya yaparlarsa yandık ya da diğer müdürün işi varsa bu orda olmak zorunda mağazayı boş bırakamaz 1 müdür olmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?