daha kalabalıktık sanki :44:
jeloo, özden, zahterde gelirim demişti..
canım olur mu, yazmışım ismini sen bişey söylememişsin ki..
Gelmeme üzüldüm, ama söylediğin sebepten gelmemene gerçekten üzüldüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha kalabalıktık sanki :44:
jeloo, özden, zahterde gelirim demişti..
jeloş, özden, zahter bir de vafi var
eftelya gelemeyeceğini söylemişti, son durum ne bilmiyorum
canım olur mu, yazmışım ismini sen bişey söylememişsin ki..
Gelmeme üzüldüm, ama söylediğin sebepten gelmemene gerçekten üzüldüm..
bir dahakine inş.
baktım ya içim gitti, çok güzelsiniz hepiniz
çok heves etmiştim ama derler ya bişeyi çok heves edince olmaz diye
kulaklarımı çınlatmanıza sevindim
kayınpederimin de dedikodusunu yapmışsınızdır kesin:))
Perşembe cuma çok fazla bakamadım foruma işlerim yoğundu bir iki okudum çıktım bu arada görmedim o yüzden katılmıyım dedim,üzülün diye söylemedim alınma kırılma yok ortada bir dahakine inşallah
resimleri görmek istemiyorum,
bütün pazar günü boyunca aklımdaydınız
selam güzel hatunlaaaaarr
ne kadar harika görünüyorsunuz imrendim valla bizde lemancığımla buluşup resimlerimizi koyalım bari albümlere
bu arada bugün dizim çok ağrıdığı için doktora gittim dizimde su toplamış ilaç tedavisi verdi geçmezse su alınacakmış
Bu arada fotoğraf ekleyemiyorum ben akşam evden deneyeceğim...
Kulaklarını çınlattık. jeloo keşke gelseydin. Gerçekten bu yüzden gelmemenede çok üzüldüm Bir daha ki sefere tam kadro oluruz inşallah
Bir dahakine inşallah hepberaber katılırız gelemeyenlerde gelirler,bu arada işi bırakıyordun sanırım hayırlısı olsun.
canım çok geçmiş olsun
ne kadar harika görünüyorsunuz imrendim valla bizde lemancığımla buluşup resimlerimizi koyalım bari albümlere
bu arada bugün dizim çok ağrıdığı için doktora gittim dizimde su toplamış ilaç tedavisi verdi geçmezse su alınacakmış
Evet canım yarın büyük patron geliyor. Öğleye doğru burada olurmuş. Pöfff kavga gürültü kıyamet kopacak. Yarın büyük ihtimalle özgürüm
geçmiş olsun canım,umarım ilaç tedavisi işe yarar..
benimde sırtım ağrıyordu dün biraz önemsemedim, ama öğleden sonra ağrısı felaket derece arttı.Resmen baston yutmuş gibiydim, eve geldikten sonra yattım sürekli..