- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
anladım şekerim aşkolsun
güzel olmuş gerçekten çok begendim
demet çok yakışmışsınız
Rabbim br ömür huzur sağlıktan ayırmsın
albumde canım.
Fotoğraf çekinmeyi çok seven sendin değil mi demet? (umarım yanlış hatırlamıyorumdur :)) )
Çok güzel resimler,çok yakışıyorsunuz ayrıca...
çok güzel olmuşsun canım hep mutlu ve güzel kal inş.
evet canım bayılıyorum hem de teşekkür ederim hadi seni de görelim ama...
Çok düşündüm bi albümde ben yapsammı acaba diye ama yok yaw,hiç güzel değil,çok şişkoyum.Ben bu hallere düşecek kızmıydım yaaa(
Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..
Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..
Ya ben bi ara doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım,şimdi gitsem yine verecek allah bilir.Uzun zamandır gitmiyorum.İşte o ilacı kullandıktan sonra şişmeye başladım.Birde işte evde olunca...ay kızlar ben de çok zayıfladım ya eridim resmen
inanın afedersinz sadece popişim kaldı yani
bi o durduğu yerde duruyo
öyle düşünme lütfen seni de merak ediyorum senin için kafamda çizdiğim profil kara kaş kara gözlü biri güzel olmadığını düşünmüyorum ve bekliyorum
Ya ben bi ara doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım,şimdi gitsem yine verecek allah bilir.Uzun zamandır gitmiyorum.İşte o ilacı kullandıktan sonra şişmeye başladım.Birde işte evde olunca...
Bizim nişan yaptığımız salon akrabamızın.Fotoğrafçının çektiği resimleri güzel güzel arka fon falan düzenleyip albüm yapmışlar.Adam vermiyor bana :))
Neymiş oraya gidenlere örnek olarak gösteriyorlarmış :))
Diğer resimleride ben beğenmiyorum.Zaten güzel olmamıştım ama yine de albüm yapayım bakalım,sizden habersiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?