• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok tatlım resimleri malesef
annem de köşe bucağa saklamış bulamam hayatta
yatak örtüsünü 450 liraya aldım:26:
daha doğrusu ablam aldı sağolsun

yok tatlım resimleri malesef
annem de köşe bucağa saklamış bulamam hayatta
yatak örtüsünü 450 liraya aldım:26:
daha doğrusu ablam aldı sağolsun

Yanlış hatırlamıyorsam çalışmıyordun sende değil mi...
Hemen abla bulmam lazım benimde :))

:9::9: çalışmıyorum
valla herkesin ablası olabilir ama herkesin benim gibi bir ablası olamaz:27:
Allahıma çok şükür

tamam canım yükleyip silebilirsin :69: Aman ne zormuş di mi evlenmek.Haftasonu ikea'ya gideceğiz cicişler almaya:16:

tamam canım yükleyip silebilirsin :69: Aman ne zormuş di mi evlenmek.Haftasonu ikea'ya gideceğiz cicişler almaya:16:

benim nişanlım biraz fazla kıskanç
bu sitede çok takılıyorum diye sizi bile kıskanıyo:9:
elbise için o yüzden söz veremedim canım
ikeadan ben de bir sürü cicişler aldım
hatta topiğime koydum görmüşsündür
bi de esse mağazası varsa çevrende mutlaka uğra
çok güzel şeyler var:70:

benim nişanlım biraz fazla kıskanç
bu sitede çok takılıyorum diye sizi bile kıskanıyo:9:
elbise için o yüzden söz veremedim canım
ikeadan ben de bir sürü cicişler aldım
hatta topiğime koydum görmüşsündür
bi de esse mağazası varsa çevrende mutlaka uğra
çok güzel şeyler var:70:

Şimdi baktım nerelerde var diye,Cevahir'e de kaç kere gittim ama görmedim nedense...
Artık çevremdeki tüm alışveriş mağazalarına pür dikkat bakmam gerekiyor sanırım,hepsindede varmış :))

kız sen hala burda mısın:9:
ayy benim çok uykum geldi anacığım gitmem gerek
iyi geceler görüşürz inş:54:

günaydın eylül gelinleriiiiiii,

mavi su perisi senin nişanın vardı diimi? biz nişan yapmadık.. söz-nişan bir arada gibi oldu aile arasında olmuştu.. o zaman giydiğim kıyafetimide eklerim birazdan ama fikir olur mu bilmem, çünkü ben sade bir kıyafet almıştım..

günaydınlar herkese çok fena başım ağrıyo uykusuzluktan olsa gerek son günlerde uykusuz kalıyorum akşam tiyatroya gittik çok uzun sürdü 8,00 de başladı 11,00 de bitti yine uyuyamadım

Kızlar nişan elbiselerinizi de koysanıza..Benim bi de nişanlık derdim var biliyorsunuz:14:

ben hep sade bi abiye istiodum kafama göre bulamadım ararken lacivert taftadan bi nişan elbisesi bulduk abiye fiyatına hem de çok abartı diildi herkes çok beğenmişti akşam eklemeye çalışcam
kızlar merak ettim hepiniz eklesenize nişan kıyafetinizi

benim sözümüzde giydiğim kıyafetim bu.. ama alıntı yaapmayında sonradan silebileyim.. :34:

aaaa ben o kadar kısa olduğunu bilmiyoduum... o zaman albümüme ekleyeyim, sağol söylediğin için canım

Eklentiler

• $sözzzz.jpg
    $sözzzz.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 14
  • $sözzz.jpg
    $sözzz.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 12
  • $sözz.jpg
    $sözz.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
edit süresi üyelerde 30 dk dır bide arkadaşlar resim ekleyip sürekli silme yapmayın gerekirse album açın ceza alabilirsiniz :54::54::54::54:

bilginiz olsun .

günaydın hepinize nasılsınız bakalım

eeee niye silinmiyo yaaaa. mesaj düzenleme dediğimde silinmiş görünüyor ama bakıyorum hala duruyor.. neyyyse :97:

Son düzenleme:
lemlemcim yüzünü görmesem de beğendim fotoları güzel olmuşsun canım zaten daha önce sevgilinin yaptığı şu evlilik takviminizde görmüştüm sizi çok güzel olmuştu bu arada albüme fot nasıl eklenir kızlar anlatır msnz

albüm ekle diyorum albüm adı yazıosun ama resim nerden eklenio annamadım:97:

Back