Nerden aldın acaba?
Bende öyle düşünmeye başladım...
ben markafoniden almıştım canım 6 lı takımdı hepsi ayrı ayrı. albümümde var bakabilrsin canım. 130 tutmuştu galiba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aldın acaba?
Bende öyle düşünmeye başladım...
ben markafoniden almıştım canım 6 lı takımdı hepsi ayrı ayrı. albümümde var bakabilrsin canım. 130 tutmuştu galiba..
Aaaaaaaaaa,çok belirgin değil ama aynı benim aradığım model.Bir ara bende görmüştüm markafoni de sanırım,baya kararsız kalmıştım.Demek o sıra sen almışsın bile :))
Şimdi nerden bulacağım ben bunlardan.Kristal galerisi diye bi site var,ordan bakayım bi...
olabilir canım :)) yarın elime ulaşacak umarım resimde görüldüğü gibidir:)) kristal galerisine bende çok bakmıştım güzel şeyler var canım bulabilrsin ya da acelen yoksa biraz daha sabret belki sitelerin birine yine düşer :))
Umarım beğenirsin.Bende merak ediyorum,haber verirsin artık değil mi? :))
Sanırım bekleyeceğim dediğin gibi.Birçok şeyin üstüne düştükçe sonunda beklemeye alıyorum.Hangi markaydı onlar?
veririm tabi :) manor cam yazıyo siteye girip geçmiş siparişlerime baktımda :) valla aradığını aradığın zaman bulamıyosun hiç ben bu ay nevresimlerimi tamamlıcaktım hep o niyetle baktım ama hep başka şeyler aldım bende rastlarsam sitelerde felan sana haber veririm canım
Evet evet Manor Cam,şimdi hatırladım :))
Çok sevinirim haber verirsen...
Ya ben çok araştırıyorum,çok almak istiyorum ama bi taraftanda nişanlıma sinirleniyorum onun ne suçu varsa.Tarih bile belli değilken,karşı taraftan ses soluk çıkmıyorken benimde hevesim kaçıyor sonra...
canım sen al bi kenarda dursun alınmış alınmıştır zevkine göre aldıktan sonra modası geçmesi diye bi sorunda olmuyor. tarih belirlenir senin hevesin kaçmasın kimseye izin verme bu zamanlardaki çeyiz alma çılgınlığının tadını çıkar
Ah bi de çalışsam neler almazdım da işte,sağol canım...
Yarın Eminönü'ne gidip dolaşalım diyor şimdi bizimkilerde :))
mrb kızlarr :)) Allah nasip kısmet ederse eylüllde benimde düğünüm olcak in$allah beni de alın aranıza
kızlar sir agda kartusları mıkrodalgada da ısıtılabiliyor makıneye gerekte yok aslında
evet canım kartuş standı
fişe takıp ısıtıyosun