• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben markafoniden almıştım canım 6 lı takımdı hepsi ayrı ayrı. albümümde var bakabilrsin canım. 130 tutmuştu galiba..

Aaaaaaaaaa,çok belirgin değil ama aynı benim aradığım model.Bir ara bende görmüştüm markafoni de sanırım,baya kararsız kalmıştım.Demek o sıra sen almışsın bile :))

Şimdi nerden bulacağım ben bunlardan.Kristal galerisi diye bi site var,ordan bakayım bi...

Aaaaaaaaaa,çok belirgin değil ama aynı benim aradığım model.Bir ara bende görmüştüm markafoni de sanırım,baya kararsız kalmıştım.Demek o sıra sen almışsın bile :))

Şimdi nerden bulacağım ben bunlardan.Kristal galerisi diye bi site var,ordan bakayım bi...

olabilir canım :)) yarın elime ulaşacak umarım resimde görüldüğü gibidir:)) kristal galerisine bende çok bakmıştım güzel şeyler var canım bulabilrsin ya da acelen yoksa biraz daha sabret belki sitelerin birine yine düşer :))

olabilir canım :)) yarın elime ulaşacak umarım resimde görüldüğü gibidir:)) kristal galerisine bende çok bakmıştım güzel şeyler var canım bulabilrsin ya da acelen yoksa biraz daha sabret belki sitelerin birine yine düşer :))

Umarım beğenirsin.Bende merak ediyorum,haber verirsin artık değil mi? :))
Sanırım bekleyeceğim dediğin gibi.Birçok şeyin üstüne düştükçe sonunda beklemeye alıyorum.Hangi markaydı onlar?

Umarım beğenirsin.Bende merak ediyorum,haber verirsin artık değil mi? :))
Sanırım bekleyeceğim dediğin gibi.Birçok şeyin üstüne düştükçe sonunda beklemeye alıyorum.Hangi markaydı onlar?

veririm tabi :) manor cam yazıyo siteye girip geçmiş siparişlerime baktımda :) valla aradığını aradığın zaman bulamıyosun hiç ben bu ay nevresimlerimi tamamlıcaktım hep o niyetle baktım ama hep başka şeyler aldım :1::1: bende rastlarsam sitelerde felan sana haber veririm canım

veririm tabi :) manor cam yazıyo siteye girip geçmiş siparişlerime baktımda :) valla aradığını aradığın zaman bulamıyosun hiç ben bu ay nevresimlerimi tamamlıcaktım hep o niyetle baktım ama hep başka şeyler aldım :1::1: bende rastlarsam sitelerde felan sana haber veririm canım

Evet evet Manor Cam,şimdi hatırladım :))

Çok sevinirim haber verirsen...
Ya ben çok araştırıyorum,çok almak istiyorum ama bi taraftanda nişanlıma sinirleniyorum onun ne suçu varsa.Tarih bile belli değilken,karşı taraftan ses soluk çıkmıyorken benimde hevesim kaçıyor sonra...

Evet evet Manor Cam,şimdi hatırladım :))

Çok sevinirim haber verirsen...
Ya ben çok araştırıyorum,çok almak istiyorum ama bi taraftanda nişanlıma sinirleniyorum onun ne suçu varsa.Tarih bile belli değilken,karşı taraftan ses soluk çıkmıyorken benimde hevesim kaçıyor sonra...

canım sen al bi kenarda dursun alınmış alınmıştır zevkine göre aldıktan sonra modası geçmesi diye bi sorunda olmuyor. tarih belirlenir senin hevesin kaçmasın kimseye izin verme bu zamanlardaki çeyiz alma çılgınlığının tadını çıkar:66::66:

canım sen al bi kenarda dursun alınmış alınmıştır zevkine göre aldıktan sonra modası geçmesi diye bi sorunda olmuyor. tarih belirlenir senin hevesin kaçmasın kimseye izin verme bu zamanlardaki çeyiz alma çılgınlığının tadını çıkar:66::66:

Ah bi de çalışsam neler almazdım da işte,sağol canım...

Yarın Eminönü'ne gidip dolaşalım diyor şimdi bizimkilerde :))

Ah bi de çalışsam neler almazdım da işte,sağol canım...

Yarın Eminönü'ne gidip dolaşalım diyor şimdi bizimkilerde :))

oh sizin eminönüne gidip aradığın herşeyi uygun fiyata bulmak gibi bi şansınız var benim yok maalesef. yarını iyi değerlendir aileyle dolaşmaya çıkmak demek çeyiz için önemli parçaların alınması demek canım:66::66::66:

İyi akşamlar cinleer periileer, topikte yine başbaşayız bu akşam :5: neyse olsun ben yazayım da bi okuyan olur elbet :31:

bu akşam iş çıkışı cilt bakımına gittim, gayet güzeldii , siyah noktalarımdan şimdilik kurtuldum diyebilirim :21:
bu arada oradaki uzman bana ozon aktif diye bir ürün tavsiye etti, hem nemlendirici hem de temizleyiciymiş, sabah akşam kullanırsam 20 gün sonra cildimdeki değişikliği farkedecekmişim :26: ama kararsız kaldım almadım :31: bi de bizim kızlara danışayım dedimm, ne dersiniz kızlar bu ürün hakkında bir bilginiz varmıdır :82:

mrb kızlarr :)) Allah nasip kısmet ederse eylüllde benimde düğünüm olcak in$allah :64: beni de alın aranıza :16:

mrb kızlarr :)) Allah nasip kısmet ederse eylüllde benimde düğünüm olcak in$allah :64: beni de alın aranıza :16:

hoşgeldin canıım :71:
eylülün kaçında düğünün? hazırlıklar ne alemde?

kızlar sir agda kartusları mıkrodalgada da ısıtılabiliyor makıneye gerekte yok aslında :51:

nee ayy bunu ilk defa duydum ama
kartuş standı rahat oluyo bence
hep aynı ısıyı koruyabiliyosun

Son düzenleme:
sir ağda konusuna tekrar dönmüşken bişey daha soracam kzılar size bu konuda. kartuş ısıtıcı dedğiniz şey ne yaa:17: şu makinenin standımı ısıtıcı oluyo bi kaç sitede baktımda ilk defa karşılaştım bilmiyorummm yardımmm:26:

bende şimdi tawsiyeniz üzerine bakımlıolmak sitesinde onları inceliyodum ya. AY alıcam ama yine yapamazsam die korkuyorum. Galiba kuvvetli çekemiyorum ben yapıştırınca anlamadımki hep kalıyo bende istediğim gbi olmadı. Bikaç kez denedim olmayınca epilatöre döndüm ama aslında ondanda memnun deilim:(

Back