2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem07 merhaba canım beni bu listeden çıakrtırmısın lütfen düğünümüzü iptal ettik.. umarım hepiniz çok mutlu olursunuz herkesi şimdiden tebrik ediyorum...

lemlem07 merhaba canım beni bu listeden çıakrtırmısın lütfen düğünümüzü iptal ettik.. umarım hepiniz çok mutlu olursunuz herkesi şimdiden tebrik ediyorum...

canım okur msn bilmiyorum ama inş.problem her neyse çözülür öyle zor bi dönemden geçiyoruz ki hepimiz birbirimizi idare etmek durumundayız umarım problem büyük değildir hatta problem değildir seni yine aramızda görürüz

sağolunn gerçektenn evet kısmet değilmişş sizleri takip ettikçe hevesim artıyorduu gerçekten ama nasip değilmiş ama sizi genede takip edicem.. teşekkürler destek olduğunuz için..

Selam kızlaarr, nasılsınız? yazamıyorum bikaç gündür, işlerim yoğun, şöyle bi okuyup çıkıyorum ama takipteyim, haftasonu umarım bi güzel dinlenirim, hiç kendimde değilim yaa kafam bi dünya

hakkında hayırlısı olsun canım...

Selam kızlaarr, nasılsınız? yazamıyorum bikaç gündür, işlerim yoğun, şöyle bi okuyup çıkıyorum ama takipteyim, haftasonu umarım bi güzel dinlenirim, hiç kendimde değilim yaa kafam bi dünya

canikooommm en yakın zamanda dönmeni bekliyoruuzz

zyv özletme arkadaş kendini
bende haftaiçi dinleniyorum haftasonu yoruluyorum işte

speedtoş nerde senin fotoların
ben de görmek istiyorum :97:

elbisen çoookkk güzel
ben de bu renk alacaktım nişanda ama başka bi elbise görünce aşık oldum onu aldım
bu arada sen de çok tatlısın speedtoşum

teşekkür ederim gönül isterdi tüm resimleri eklemek .
ama tek tek küçültmek zorunda kalıyorum onun için 1 tekj foto ekledim..
nişanlığımı da özel diktirdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…