2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

eftelyacım şaka msn sen çok beğendim çok yakışmışsınız hep mutlu olun inş.

Çok teşekkür ederim canım.Amiiiiinnnn,hepimiz mutlu oluruz inşallah...

Bu arada dün birkaç soru sormuştum,ocwmays burdaydı o cevap verdi sağolsun.Sizlerin fikirlerinide merak ediyorum,yazarsanız sevinirim...

6 nevresim tk.var 2-3 tane daha alırım ayrıca tek kişilk misafir için de 3-4 tane alırım bir de nişanlımın annesi de 2 tane yün yorgan yaptı onların üzerine de almış 2 de ordan yani

bardak 12 kişilik istiyodum çok pahalıya geldiği için 6 kişilk aldım içinde şarap,şampanya,likör,viski,rakı,meşrubat bardakları falan var ayrıca şarap karafı viski karafı,likör karafı var 750-800 falan tuttu ama uygun fiyata düz modellerden bulursam en son 12 kişilik alırım su mşerubat limonata bardağı olan takımlardan 12 kişilik aldım ama

perde olayına gelince evi alırsak mutlaka haberleşelim ben b.evler de oturuyorum aslında şu an almak istediğimiz bi ev var ama maalesef nişanlımın ablası hastalandığından herşeyi durdurduk geçen yaz ameliyat olmuştu şimdi tekrar rahatsızlandı ciddi bi durum inş.atlatır onun için dua ediyorum siz de bizim için dua edin kızlar

yatak örtüsünü de beyaz ya da krem düşünüyorum çok tüllü gelinlik gibilerden allı pullulardan hoşlanmıyorum biraz daha sade hatta makinaya atılabilirlerden istiyorum

1 tek çift toplam 10 tane nevresim vardır saymadım. ama
2 yatak örtüm 2 tane 1 günlük 1 tane saten ikisi de modern spor bişey öyle gelinlik gibi değil.
3 bardaklarım çok ama inan fazlaya gerek yok 3 tane 6kişilik al farklı farklı model zaten hediye gelecek

Eftelya resimlerini çok begendim canım Rabbim huzurdan ayırmasın

sir ağda yapmayı çok istiyorum arkadaşlarımda çok tawsiye ediyolar ama ben beceremiyorum ya onu kullanmayı. Denedim ama yok yapamadım yaa

sir ağda makinası al canım diğer türlü çok zahmetli oluyo
hem iyi bir epilatörün nerdeyse yarı fiyatına oluyolar

ağda konusunda en rahatı benim sanırım gidiyorum yengeme 5 dk içinde çıkıyorum.
ama şimdi ne kaşımı,ne ağda falan hepsini bırakıyoruz eylemdeyiz düğüne 1 hafta kala

[/QUOTE]

sir ağda makinası nı kullanmak kolaymı canım. ben epilasyon aletiyle almaktan bacaklarım mahvoldu normal ağdaylada uğraşamam :84:

kızlar 7 mayısta kına malzemeleri için eminönüne gidicez belki 5 aydır gitmiyorum özledim
bindallı alıcam internetten bakıyorum sanki hepsi birbirine benziyor yaaa :86: kafam karıştı

sir ağda makinası nı kullanmak kolaymı canım. ben epilasyon aletiyle almaktan bacaklarım mahvoldu normal ağdaylada uğraşamam :84:[/QUOTE]

evet kolay oluo al dene bence çok pahalı bşy diil zaten epilatör mahvediyo gerçekten cildi ben eskiden makinasız tenekeyle alıyodum sir ağdayı ısıtıp spatulayla sürüyodum hiç de zor olmuyodu zaten genital sir ağda mak.zor oluyo spatulayla daha rahat sürülüyo bacak ve koltuk altında roll-on u kullanırsın

ağda konusunda en rahatı benim sanırım gidiyorum yengeme 5 dk içinde çıkıyorum.
ama şimdi ne kaşımı,ne ağda falan hepsini bırakıyoruz eylemdeyiz düğüne 1 hafta kala

s

sir ağda makinası nı kullanmak kolaymı canım. ben epilasyon aletiyle almaktan bacaklarım mahvoldu normal ağdaylada uğraşamam :84:

evet canım kolay.
sen bi araştır özellikle kartuşlu sir ağdalara bak, çok çeşitleri var, set halinde de satılıyo
fiyatları da iyi
bakimli olmak . com dan bakıp fikir alabilirsin

Son düzenleme:

evet kolay oluo al dene bence çok pahalı bşy diil zaten epilatör mahvediyo gerçekten cildi ben eskiden makinasız tenekeyle alıyodum sir ağdayı ısıtıp spatulayla sürüyodum hiç de zor olmuyodu zaten genital sir ağda mak.zor oluyo spatulayla daha rahat sürülüyo bacak ve koltuk altında roll-on u kullanırsın[/QUOTE]

evet genital bölge için konserveler daha iyi oluyo

Bardak takımı baya pahalıymış ama teferruatlı da.Resmi var mı?
Geçmiş olsun canım,umarım düzelir.Herşey iyi gider inşallah sizin adınıza...

yatak örtüsünü de beyaz ya da krem düşünüyorum çok tüllü gelinlik gibilerden allı pullulardan hoşlanmıyorum biraz daha sade hatta makinaya atılabilirlerden istiyorum

Bende gelinlik gibilerden hoşlanmıyorum.

Bardak takımından kastım hani kristal/yaldızlı falan özel günler için olanlardan.

Eftelya resimlerini çok begendim canım Rabbim huzurdan ayırmasın

Çooookk teşekkür ederim canım.Cümlemizi...

vitrini bardakla doldurmaktan hiç hoşlanmıyorum kızlar yaa ama başkada ne konulur ki bilemiyorumda:26: sürekli taşınacağımız için evimi öyle kırılacak şeylerle doldurmak istemiyorum

Ya mesela böyle bardak takımlarının içinde çay bardaklarıyla tabaklarını da koyuyorlar ya,en gereksizide o geliyor bana.Diyorum ayrı ayrı alsam daha mı pahalıya geliyor öyle de...

ben yemek takımıma uygun 6 şar tane gümüş işlemeli su bardağı kadeh ve viski bardağı aldım tam öyle kalabalık takımlardan almadım. eğer kafana yatarsa canım bence ayrı ayrı al hiç değilse gereksiz gördüğün şeyleri almama şansın olur

Nerden aldın acaba?
Bende öyle düşünmeye başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…