• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Fotoğraf çekinmeyi çok seven sendin değil mi demet? (umarım yanlış hatırlamıyorumdur :)) )

Çok güzel resimler,çok yakışıyorsunuz ayrıca...

Fotoğraf çekinmeyi çok seven sendin değil mi demet? (umarım yanlış hatırlamıyorumdur :)) )

Çok güzel resimler,çok yakışıyorsunuz ayrıca...

evet canım bayılıyorum hem de teşekkür ederim hadi seni de görelim ama...:52::52:

Çok düşündüm bi albümde ben yapsammı acaba diye ama yok yaw,hiç güzel değil,çok şişkoyum.Ben bu hallere düşecek kızmıydım yaaa :((

öyle düşünme lütfen seni de merak ediyorum senin için kafamda çizdiğim profil kara kaş kara gözlü biri güzel olmadığını düşünmüyorum ve bekliyorum

ay kızlar ben de çok zayıfladım ya eridim resmen
inanın afedersinz sadece popişim kaldı yani
bi o durduğu yerde duruyo :69:

Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..

Kızlar sizden bi bilgi almak istiyorum. Bu h.sonu epilasyon aleti ve saç kurutma makinası alayım diyorum. Tawsiye ettiğiniz modeller var mı? Epilasyon aleti çok önemli o ufak tüylerden bile kurtulmak istiyorum..

valla canım sana şiddetle sir ağda makinalarını öneririm
epilatörler hangi marka olursa olsun bir süre sonra batık yapıyor
ama sir ağdayla aldığında hem cildin ölü hücrelerden arındığı için güzelleşiyor
hem de daha uzun süre sonra çıkmaya başlıyor
tavsiye ederim :70:

epilasyon aletin de phıllıps ve barun 2 sini de kullandım hemen hemen aynı braun tavsiye ederim o biraz daha iyi yine de sürekli kullanma derim batık çok yapıyo yazın kısa tüyler için mecbur kaldıkça kullanmanı tavsiye ederim her zaman ağda kullan derim hatta sir ağda azaltıo çok memnun kalmıştım sonra imkanın varsa lazer tavsiye ederim ben bu sırayla gittim çok şükür kurtuldum hepsinden

ay kızlar ben de çok zayıfladım ya eridim resmen
inanın afedersinz sadece popişim kaldı yani
bi o durduğu yerde duruyo :69:
Ya ben bi ara doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım,şimdi gitsem yine verecek allah bilir.Uzun zamandır gitmiyorum.İşte o ilacı kullandıktan sonra şişmeye başladım.Birde işte evde olunca...

öyle düşünme lütfen seni de merak ediyorum senin için kafamda çizdiğim profil kara kaş kara gözlü biri güzel olmadığını düşünmüyorum ve bekliyorum

Bizim nişan yaptığımız salon akrabamızın.Fotoğrafçının çektiği resimleri güzel güzel arka fon falan düzenleyip albüm yapmışlar.Adam vermiyor bana :))
Neymiş oraya gidenlere örnek olarak gösteriyorlarmış :))

Diğer resimleride ben beğenmiyorum.Zaten güzel olmamıştım ama yine de albüm yapayım bakalım,sizden habersiz :))

sir ağda yapmayı çok istiyorum arkadaşlarımda çok tawsiye ediyolar ama ben beceremiyorum ya onu kullanmayı. Denedim ama yok yapamadım yaa :(

Ya ben bi ara doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım,şimdi gitsem yine verecek allah bilir.Uzun zamandır gitmiyorum.İşte o ilacı kullandıktan sonra şişmeye başladım.Birde işte evde olunca...

Bizim nişan yaptığımız salon akrabamızın.Fotoğrafçının çektiği resimleri güzel güzel arka fon falan düzenleyip albüm yapmışlar.Adam vermiyor bana :))
Neymiş oraya gidenlere örnek olarak gösteriyorlarmış :))

Diğer resimleride ben beğenmiyorum.Zaten güzel olmamıştım ama yine de albüm yapayım bakalım,sizden habersiz :))

hangi salon bu adı ne merak ettim öyle şey mi olur çok göstermek istiyosa bi örnek kendine çıkartsın

eftelyacım şaka msn sen çok beğendim çok yakışmışsınız hep mutlu olun inş.

Back