lemlem yazdığını yeni okudum biz 400 TL aldık.
gömlek
papyon
takım elbise -beyaz ceket.
pantalon
beline kuşak herşey dahil.
genelde hep böyle indiirmler oluyor ama zaten alınacak bişey bakın içine sinerse alın aradan çıkmış oluır
ayy sağol canım o zaman acele etmeyelim.. zaten bugün gıcık oldum nişanlıma, hiç gidip bakasım yok..
dünde annesiyle ilgili bişeye çok üzüldüm, onuda atamadım üstümden.. unutayım takmayayım diyorum ama zoruna gidiyor işte insanın..
ilk söylediği normal eskiden görücü usulu vardı artık kendimiz istiyoruz evleniyoruz
ama çok masraf yaptık falan yani kaynananıu sen iyi tanırsn bazen insan düşündüğünü kötü dille de anlatabiliyor yıllardır annen ile arkadaş olan bi kadın senin hakkında kötü düşünemez.
bide ben şuna karşıyım ikisi de annen artık annen ile oturup kaynanı yada eşini asla çekiştirme çünkü sen onunla düzelirsin iyi olursun ama annen acana nasıl davranıyorlar diye düşünür durur
ben anneme anlatmam zaten, o söyledi bana yorum bile yapmadım, hıııı böyle mi dediii dedim.. bişey demedim yemek yiyorduk yemek boğazımda kaldı resmen.. aileme anlatamadığım için de nişanlımı aradım, ama o an çok kötüydüm biriyle konuşmak istediğim için dayanamayıp onu aradım ona anlattım. oda dedi zaten kafana takılan bişey olduğunda yine bana anlat dedi.
bide masrafı yapan aileside değil zaten, herşeyi nişanlım kendisi alıyor, mobilyaları aldık peşinat ödedi kalanınıda ödemeye çalışıyor şimdi. beyaz eşyalarıda kendi aldı. onların yaptığı hiç bir masraf yok zaten.. bitek düğünde takı takacaklar o kadar.
lemlemcim işte herkesin bi şekilde derdi oluyor.benim kayınvalidem ve kayınpederim çok iyiler.ben zaten çok neşeli bi insanımdır adım da neşeonlar da çok memnun görünüyolar.gel gör ki annemle hiç mi hiç anlaşamıyoruz.artık eskisi gibi sıcak davranmıyorum şaka bile yapmıyorum.çünkü kırılan ben oluyorum,her gün ağlatıyor.her şeyi kafama takıyorum.inan her şey o kadar yolunda ki annem yine de cımbızla çeker gibi bişi bulup çıkarıyor ve sorun ediyor.adetlere o kadar sıkı bağlı kendi istediği gibi olsun istiyor.beğendiklerime bile karışıyor.geçen gün de altın mevzusu yüzünden tartıştık.bak altınları isterlerse verme,düğün borcumuz var derse verme.ya ben kaç yaşına gelmişim beni tembihliyor.zaten tenezzül etmezler yaşlılar ihtiyaçları bile yok.zaten nişanlım üstlendi her şeyi.evlendiğinde kocana da verme diyor,bilmem şunun kız vermiş de annesi görecek gözüm yok diyor'dedi.azcık bi borç olsa ben zor durumda kalcam üç beş kuruş borcu niye altınlarla ödemeyelim dedim.zaten o nişanlımın ailesinin borcu olmalıymış,öyle çocuk evlendirmeye ne varmış.üff tamam kendi adıma kasa açtırcam için rahat etsin dedim.oldu evlendiğimin ilk günü altın yüzünden yuvam bozulsun dedim çok ii öğretiyon bana dedim.ilerde de kaç altının var diye hesap sorar valla uzak şehirde yaşamak istiyorum.çok korkuyorum annem evime karışcak diye.sendeki kayınvalide bendeki anne (
Selam kızlaarr, yorgunluktan bittim bugüünn offffffff
İyi tarafından bakmaya çalış canım.Sonuçta kızını düşünüyor kendince.Bazen ebeveynler devirin değiştiğini kabullenemiyorlar,bizde böyleydi diyerek kendileriyle kıyaslıyorlar...
En iyisi,ne kadar iyi de olunsa,ne erkek tarafına ne de kendi tarafına yakın oturmamak.O zaman daha da iyi geçinilir sanırım...
kötü niyeti yok ona eminim de benim üzüldüğümün de farkında deil daha doğrusu ne düşündüğümün ne hissettiğimin önemi yok.çok fazla detaya giriyor.olması gerekmeyen şeyleri bile olsun istiyor.bunu kayınvalidemlere de söylemiyor.bişi alınması gerekse açık açık konuşmuyor benim başımın etini yiyor almıcaklar mı diye.arada kalıyorum valla ben çok bunaldım
lemlemcim işte herkesin bi şekilde derdi oluyor.benim kayınvalidem ve kayınpederim çok iyiler.ben zaten çok neşeli bi insanımdır adım da neşeonlar da çok memnun görünüyolar.gel gör ki annemle hiç mi hiç anlaşamıyoruz.artık eskisi gibi sıcak davranmıyorum şaka bile yapmıyorum.çünkü kırılan ben oluyorum,her gün ağlatıyor.her şeyi kafama takıyorum.inan her şey o kadar yolunda ki annem yine de cımbızla çeker gibi bişi bulup çıkarıyor ve sorun ediyor.adetlere o kadar sıkı bağlı kendi istediği gibi olsun istiyor.beğendiklerime bile karışıyor.geçen gün de altın mevzusu yüzünden tartıştık.bak altınları isterlerse verme,düğün borcumuz var derse verme.ya ben kaç yaşına gelmişim beni tembihliyor.zaten tenezzül etmezler yaşlılar ihtiyaçları bile yok.zaten nişanlım üstlendi her şeyi.evlendiğinde kocana da verme diyor,bilmem şunun kız vermiş de annesi görecek gözüm yok diyor'dedi.azcık bi borç olsa ben zor durumda kalcam üç beş kuruş borcu niye altınlarla ödemeyelim dedim.zaten o nişanlımın ailesinin borcu olmalıymış,öyle çocuk evlendirmeye ne varmış.üff tamam kendi adıma kasa açtırcam için rahat etsin dedim.oldu evlendiğimin ilk günü altın yüzünden yuvam bozulsun dedim çok ii öğretiyon bana dedim.ilerde de kaç altının var diye hesap sorar valla uzak şehirde yaşamak istiyorum.çok korkuyorum annem evime karışcak diye.sendeki kayınvalide bendeki anne (
lemlemcim seni çok iyi anlıyorum ve kendimi gördüm bian.İnsan kendini kötü hissediyo,sanki değersizmiş gibi görüyo dimi. Etrafta benden iyi bahsediyolarmış sağolsun öle iyi böyle iyi bizi hiç zora sokmadı diye ama bizim şehirlerimiz ayrı olduğu halde beni hiiiç aramazlar benimkilerde.Nişanlım askerde 5 ay oldu bu 5 ayda 1 kere bilearamadılar ve şuanda düğün hazırlıkları içindeyiz bunuda biliolar.Zaten düğün salonu tutmaları için,düğün gününü belirlemek için bile benim annem aradı mecburen.Onların aramasını bekledik,istedik ama hiç umursamadılar. 2008 den beri nişanlıyız biz kaç kere aradı seni derseniz bi elin parmaklarını geçmez. Ama ben aradığımda çok iyi konuşuruz bi problemimiz yok.Anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?