• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydıııın arkadaşlar, nasılsınız bakayııım?

Biz dün nikah işlemlerimizi bitirdik çok şükür... 1 haftada ancak :9:

1 eylüle günümüzü aldık saat 8:00 de bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :64: :64: :64: :64:

Hadi hayırlısı olsun canım:70:..
Darısı bize inşallah:8:
Nişanlımla acil paylaşmam gerek bunu bizde biran önce alsak iyi olur:68:

iyiyim çok şükür
ev konusu gündemde şu sıra:97:
nerde tutucaz, ne zaman tutucaz hiçbişey belli değil
siz halettiniz mi tül-perde işini?

iyiyim çok şükür
ev konusu gündemde şu sıra:97:
nerde tutucaz, ne zaman tutucaz hiçbişey belli değil
siz halettiniz mi tül-perde işini?

Yerini bilmem ama erken bence daha tutmanız için..
Düğüne 1-2 ay kala kala tutun bence hem boşuna kirada ödememiş olursunuz..
Bugun gene baktık perdelere bu seferde 550 ye oldu..
Ama burdaki perdeler deseni falan daha hoş geldi bana..
Gelecek haftada taksitlerine başlarım gibi geliyo..
Tek kafama takılan koltuk takımım bordo perdemin kanatlarını bordo yaptırmayı düşünüyorum her ikisinede çok toz çekermiş sürekli elim üstünde olması gerekirmiş:68:
Kafam karıştı biraz:44:

Son düzenleme:
telefondaydım çukulata cevap veremedim
evi şimdi tutmicaz zaten ama konuşuluyo işte pek fazla bi zaman kalmadı
canım bordo neden toz çeksiz ki, kadife olsa neyse...
gerçi ben de pek anlamam ama:97:

lemlemcim okudum yazdıklarını sıkma canını dicem ama insan takıyor çok iyi anlıyorum seni... sen sıcaksın karşındakindende samiyet sıcaklık ilgi alaka bekliyorsun ister istemez ama işte herkes öyle olmuyor sende kaynananı öyle kabul edip sınır koyacaksın inan öylesi daha iyidir boşver evlendikten sonra saygıda kusur etmezsin o kadar.
benim kaynanam da ortamlarada başkaları beni övdüğünde hemen diğer gelinlerinden ne kadar memnun olduğunu sık sık söyler ilk başta anlam verememiştim ama artık takmıyorum :))
bizim eşyalarımızıda hep nişanlım aldı onlar eşya anlamında bişe yapmadılar altınlarımıda nişanlım yapıyorbi düğün gelinlik işlerini işte karşılıyorlar yapmasınlar zaten en iyisi imkanın varsa kendi evini kendin kurman. üzülme canım düğün gününü düşünn ve motive ol :16::16:

evet bende onları öyle kabul ettim aslında, herkesin yaşam tarzı farklı, düşünceleri beklentileri farklı. illa çok iyi anlaşacak değiliz ama bu zamana kadar beni ne bir konuda takdir ettiğini gördüm nede benimle ilgili en ufak bir soru sorduğunu.. bize geliyorlar veya biz onlara gidiyoruz bi nasılsın demiyor. daha bi kere bile ne gelinim ne de kızım demedi bana... insanın gerçekten zoruna gidiyor, istenmediğini düşünüyorsun :97:

lemlemcim seni çok iyi anlıyorum ve kendimi gördüm bian.İnsan kendini kötü hissediyo,sanki değersizmiş gibi görüyo dimi. Etrafta benden iyi bahsediyolarmış sağolsun öle iyi böyle iyi bizi hiç zora sokmadı diye ama bizim şehirlerimiz ayrı olduğu halde beni hiiiç aramazlar benimkilerde.Nişanlım askerde 5 ay oldu bu 5 ayda 1 kere bilearamadılar ve şuanda düğün hazırlıkları içindeyiz bunuda biliolar.Zaten düğün salonu tutmaları için,düğün gününü belirlemek için bile benim annem aradı mecburen.Onların aramasını bekledik,istedik ama hiç umursamadılar. 2008 den beri nişanlıyız biz kaç kere aradı seni derseniz bi elin parmaklarını geçmez. Ama ben aradığımda çok iyi konuşuruz bi problemimiz yok.Anlayamıyorum.

maaselef artık erkek tarafı kendini ağırdan satıyor bu devirde.. benim annem de babamda daha çok ilgileniyor. hazırlığımızın her aşamasını soruyorlar naaptık ne düşünüyoruz soruyorlar kendi fikirlerini de söylüyorlar. o kadar farklılar ki onun ailesiyle. zaten nişanlımda benim annemi babamı çok seviyor, sık sık akşamları bize gelir kendi evi gibi kalkar çayını bile koyar annemlerle şakalaşır falan, onları öyle görünce çok seviniyorum. ama tabi karşılıklı oluyor bizimkiler onu sevdiğini belli ediyor geldiğinde falan çok iyi davranıyorlar. ama ben onların evine gitmeyi hiçç sevmiyorum..:50: :50:

amaaann lemlemim boşver canikom
sen elinden gelen saygıyı göster
nişanlınla mutlu olmaya çalış, gerisi unutuluyo inan

kızlar biz akşam nişanlımla damatlıklara baktık.. damat tween, kiğılı, sarar ve efora baktıkk..

damat tweende berbattı, hiç güzel birşey yoktu, bilmiyorum belki bitmiştir ama kumaşları bile çok kötüydü.

kiğılıda güzel bir takım beğendik fiyatı 400dü.. gömlek papyon vs herşey hariç..

sararda daha damatlıklar mayısta gelecekmiş, sadece bir model vardı, yakasına saten kumaş takılıp düğünden sonra normal bir takım haline gelebilecek şekilde olan.. onuda beğenmedik..

eforda harika takımlar vardı, ama fiyatlarıda harikaydı.. damatlık, bir tane gömlek, papyon ve ayakkabı 1200 tl ye geliyodu.. sadece damatlık 600 tl'ydi. ama gerçektende çok güzeldi.

ama daha çok erken olduğu için ve birçoğuna mayısta yeni takımlar geleceği için damatlık olayını baaya erteledik.. ama en azından fikir edinmiş olduk..

canım bizi nişanımız da geçtiğimz eylülde olmuştu
damatlığı tam sezon bitişinde aldık her yerde indirim vardı uyguna geldi
bi de eger o takımı begendiyseniz gmlek ve papyonu daha uygun bir yerden alabilirsin

canım bizi nişanımız da geçtiğimz eylülde olmuştu
damatlığı tam sezon bitişinde aldık her yerde indirim vardı uyguna geldi
bi de eger o takımı begendiyseniz gmlek ve papyonu daha uygun bir yerden alabilirsin

evet canım bizde öyle düşündük, eğer bu takımı alırsak gömleği vs yi başka yerden alabiliriz.. aslında doğru bizim düğünler sezon sonu ağustosta bile alınabilir damatlık.. zaten nişanlımda acık göbek var, onu eritmeyi düşünüyor şimdiden alırsak ya düğünde olmazsa diyordu.. :34:

canım ben çok yorgunum şimdi yatıyorum.. öpüyorum seni..:29:

Kızlar perde konusuna geldiğinizde eğer store/zebra/jaluzi falan düşünüyorsanız nişanlım uygun fiyata yapabilir,aklınızda olsun...
Ben perdeden hiç anlamıyorum,ona bırakacağım artık :))

Birkaç sorum olacak kızlar yaa;

1-Kaç nevresim takımı aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
2-Yatak Örtüsünü nasıl aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
3-Birde bardak takımı aldınız mı,6 kişilik mi 12 kişilik mi?

Kafam karışıyor şu nevresim konusunda daha çok...

eftelya benim 4 tane nevresim takımım var, bir uyku setim iki de pike takımım
daha fazlasına gerek kalacağını sanmıyorum
günlük 12 tane, misaifr için de 12 tane olmak üzere iki bardak takımı aldım. Ama şimdi gerekli olmadığını düşünüyorum
hele misafir için aldıklarımın içinde 3 çeşit su bardağı var, 6 lı alsam o bile yeterdi. Sonuçta bir ordu ağırlamicaz
özel günlerde sermek için taçtan mor bir yatak örtüsü aldım, normal zamanlar için de bi tane almayı düşünüyorum ama annem "gerek yok, pike ve nevresim takımlarını kullanabilirsin" diyo

eftelya benim 4 tane nevresim takımım var, bir uyku setim iki de pike takımım
daha fazlasına gerek kalacağını sanmıyorum
günlük 12 tane, misaifr için de 12 tane olmak üzere iki bardak takımı aldım. Ama şimdi gerekli olmadığını düşünüyorum
hele misafir için aldıklarımın içinde 3 çeşit su bardağı var, 6 lı alsam o bile yeterdi. Sonuçta bir ordu ağırlamicaz
özel günlerde sermek için taçtan mor bir yatak örtüsü aldım, normal zamanlar için de bi tane almayı düşünüyorum ama annem "gerek yok, pike ve nevresim takımlarını kullanabilirsin" diyo

Ya benim nevresim takımıyla ilgili sorunum şu ki,
benim canım annem taaaaaaaaaa yıllar önce 4 tane mi 5 tane mi nevresim takımı almış.Tabii şimdi birbirinden güzel modeller var,aklım onlarda :))
Bir tane internetten sipariş vermiştim,çok beğenerek aldım,herkeste çok beğeniyor.Yani o kadar nevresim takımından bi o var içime sinen.Diyorum diğerlerindende 2-3 tane alsam,annem üzülmesin :)) misafirlere kullansam diyorum.
1 tane uyku seti almış yine,bi akrabamızda demiş bi tanede ben alayım,2 uyku seti olacak.1 tane pike almış,set olarak düşünüyordum ama yine de alsammı diyorum.
Battaniye almak istiyorum,Özdilek'te var bi tane,aynı desende nevresim takımı olarak pahalı geldi ama battaniyesini almak daha mantıklı geliyor...

Karışık ve uzun oldu sanırım ama benim kafamda aynen böyle şu an :))

Ya benim nevresim takımıyla ilgili sorunum şu ki,
benim canım annem taaaaaaaaaa yıllar önce 4 tane mi 5 tane mi nevresim takımı almış.Tabii şimdi birbirinden güzel modeller var,aklım onlarda :))
Bir tane internetten sipariş vermiştim,çok beğenerek aldım,herkeste çok beğeniyor.Yani o kadar nevresim takımından bi o var içime sinen.Diyorum diğerlerindende 2-3 tane alsam,annem üzülmesin :)) misafirlere kullansam diyorum.
1 tane uyku seti almış yine,bi akrabamızda demiş bi tanede ben alayım,2 uyku seti olacak.1 tane pike almış,set olarak düşünüyordum ama yine de alsammı diyorum.
Battaniye almak istiyorum,Özdilek'te var bi tane,aynı desende nevresim takımı olarak pahalı geldi ama battaniyesini almak daha mantıklı geliyor...
Karışık ve uzun oldu sanırım ama benim kafamda aynen böyle şu an :))

ben de aynı durumdayım
benim annem de yıllar önce almış sağolsun, tarzım değil ama seve seve kullanıcam
canım anneciğim begenmiş, para verip almış, sırf zevklerim için onu kıracak değilim
bence sen de öyle yap. Evlendikten sonra begendigini alırsın olmazsa
istersen bi pike takımı daha alabilrsin ama
bi tane varmış nasılsa

ben de aynı durumdayım
benim annem de yıllar önce almış sağolsun, tarzım değil ama seve seve kullanıcam
canım anneciğim begenmiş, para verip almış, sırf zevklerim için onu kıracak değilim
bence sen de öyle yap. Evlendikten sonra begendigini alırsın olmazsa
istersen bi pike takımı daha alabilrsin ama
bi tane varmış nasılsa

Senin aldıklarının resimleri var mı?
Birde yatak örtünü ne kadara aldın...

Back