2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sağol Canım Gelinliğimi almadım ben, modeline karar verdim beyaz eşyalrı hemen bi bakışta almıştım hiç gezmedensöz alıcamda, normalde en kötü ihtimal 8-5 birarada olan biz bu hafta haftasonuda dahil görüşemicez gibi ve ben o kadar aceleciyim ki evlilik için bişey yapılmayınca huzursuz hissediyorum kendimi her gün mutlaka küçükte olsa bi icrat olmalı, huysuz ben!

benim de stresten olsa gerek yeni yeni huylar edindi saç derim kepek dalinde yıkadım dün bugün ne kadar uğraşsam da yok pullanma yok çok şükür,
ben aylardır saçlarımı ne düzleştiriyorum ne ne maşa kullanıyorum, yıpranmasın kırılmasın diye, bakım kremi sürüyorum her banyodan sonra yeterki uzasın, herşey eylüle, artık balayında düğünden sonra acısını çıkarırım o zmana istediği kadar kırılsın

günaydın kızlarrr

lemlem saç bakım kürünü buraya yazar mısın canım??yapayım işim ne:)ben de daha uzun olsun istiyorum saçımı.belki açık model yaptırırım.her an fikrim değişiyor.

günaydın kızlarrr

lemlem saç bakım kürünü buraya yazar mısın canım??yapayım işim ne:)ben de daha uzun olsun istiyorum saçımı.belki açık model yaptırırım.her an fikrim değişiyor.

canım yazarımda acaba doğru olur mu bilmiyorum :44:

başka bi topiğin konusu ya buraya taşımız olmazmıyız acabaa?

neyse ben buraya linkini yazayım ordan bak detaylı yazıyor canım: http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

ben ordaki sarımsaklı şampuanı yapmadım ama sinamekili kür ve gliserinli sprey yapmak için gerekli malzemeleri aldım.. sarımsağında kokusundan duramam diye onu yapmayacam..

kızlar bende saçlarım uzun kalsın kestirmek zorunda kalmıyım die ınt.kamp.ile brezilya fönü aldım
Keratinle bakım yapıldığı için kestirmenize gerek kalmaz dediler
Ucuz etin yahnisi hesabı hiç denildiği gibi olmadı :S

bende brezilya fönünün saçı yıprattığını zarar verdiğini duymuştum. canım sen en iyisi araştırda bitkilerle falan bi kür hazırla saçına uygun olan.. veya lorealin saç bakım maskesi var oda çok güzel ben her banyoda onu kullanıyorum, saçlarımı boyattığım için yıpranmıştı o maske çok iyi geldi..

ya aslında inanılmaz saçımı hafifletti parlattı bi zararı olmadı ama ucuza alınca malz.fazla kullanmadığını düşünüyorum normlde 6ay kadar daha bu etki devam etmeli ama benim artık yavaş yavaş bozuldu
bende bi tane lorealin maskesini aldın ama kull.başlamadım henüz
bende düğüne yakın boyatmak istiyorum yaa
ben şimdiye kadar hiç boyatmadım bi değişiklik istiyorum

ya kızlar bide aklımdayken sizede sormak isterim mini fırın alacağım adam akılı olsun istiyorum sizce hangisi olabilir?

bu kürü ben de denemiştim ama bi kere devam etmedim malzemeler duruo hala aslında benim saçım zaten uzun kalçama kadar bazen arkadaşlarım biraz kestir falan dio ama kendimi bildim bileli uzun saç kullanıyorum birazcık kırık aldırsam kısaldı die üzülüyorum şimdi düğün öncesi hiç kesmicem belki düğünden sonra biraz kısaltırım

ya kızlar bide aklımdayken sizede sormak isterim mini fırın alacağım adam akılı olsun istiyorum sizce hangisi olabilir?

canım ben mini fırın almadım, fırınlı ocak aldım. ama mini fırında da duyduğum kadarıyla lüxell iyiymiş..

peki bu kürün bi etkisi olmuşmuydu? denildiği gibi gerçekten de haftada 1 cm uzadı mı saçların?
maşşallah bu arada ne kadar uzunmuş saçların, benim hiç kalçama kadar inmedi saçlarım, çok cansız olduğu için biraz uzasa dayanamayıp kırıklarını almak için kesitiriyorum..

kızlar damat tween de indirim varmışşş son günde bu ay sonuymuşşşş, yani son 3 gün.. başka bi topicde gördümdü de, damatlık, 2mi 3 mü gömlek, ayakkabı, çorap falan hepsini 600 e almışlar.. bizde bu akşam iş çıkışı bakalım diyoruz, ama daha çok mu erken? ve bide sırf indirim bitiyo diye başka hiç bi yere bakmadan almakda olmaz dimiii? :44:

neyse bu akşam ve yarın akşam bikaç markaya daha bakarız, damattaki iyiyse ordan alırız heralde...

heheeeee daha gelinlik bakmadan damatlık olayınıda bitirirmişimmm

speeedy ayakkabına baktım orayada yazdım yorumumu, hakkaten muhteşemmiş.. güle güle giyersin inşallah canım.. sen bizden önce evleniyon ayakkabının altına isimlerimizide yaz :86: :86:

kız sizin isminizi neden yazıyım 3 ay sonra gidicisiniz zaten
ama yine de isteyen olursa yazarım elbette

ben de şuan içinde bulunduğum karmaşadan kurtulduktan sonra başlicam inşaAllah
cilt bakımımı senelerdir kendim uyguluyorum cildimde herhangi bi problem yok çok şükür ama saçlarım aynı senin gibi
kestirmekten bıktım artık
nişanlım kısa seviyo gerçi ama ben uzatmak istiyorum

ben de öyleyim canım
zaman daraldıkça streste sokuorum kendimi
huysuzluk falan değil biz erkeklerden daha detaylı düşündüğümz için onlar kadar rahat olamıyoruz

canım eylüle kadar bu tarz indirimler her mağazada olur merak etme
acele etme bence

lemlem yazdığını yeni okudum biz 400 TL aldık.

gömlek
papyon
takım elbise -beyaz ceket.
pantalon
beline kuşak herşey dahil.

genelde hep böyle indiirmler oluyor ama zaten alınacak bişey bakın içine sinerse alın aradan çıkmış oluır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…