ahhh geçmiş olsun canım yaaa, dikkat et kendine..
siz gelinliği almıştınız dimiii? hatta çok gezmeden beğenip almıştınne güzel, demek hemen karar verebiliyorsun.. mobilyalarda da öyle olur inşallah, istediğiniz gibi bir modeli hemen bulursunuz.. ama tabii araştırmak lazım, sen yinede nişanlından önceden söz al, bu hafta kesin mobilya bakmaya gidelim şimdiden kendini ona göre ayarla de, randevu al
evet benimde uzatmam lazım, veya uzatmasam bile kırılmasını önlemem lazım, çünkü saçlarım çok kuru ve uçları çok çabuk kırılıyor.. bunun için artık her gece yatmadan önce ve sabahları uçlarına yağlı bir sprey sıkıyorum, hobby nin kabarmasını önleyip şekil vermek için aldığım ama çok yağlı olduğu için hiç bir işe yaramayan spreyini şimdi saç uçlarıma kullanıyorum, ve iyi geldi
günaydın kızlarrr
lemlem saç bakım kürünü buraya yazar mısın canım??yapayım işim ne:)ben de daha uzun olsun istiyorum saçımı.belki açık model yaptırırım.her an fikrim değişiyor.
kızlar bende saçlarım uzun kalsın kestirmek zorunda kalmıyım die ınt.kamp.ile brezilya fönü aldım
Keratinle bakım yapıldığı için kestirmenize gerek kalmaz dediler
Ucuz etin yahnisi hesabı hiç denildiği gibi olmadı :S
bende brezilya fönünün saçı yıprattığını zarar verdiğini duymuştum. canım sen en iyisi araştırda bitkilerle falan bi kür hazırla saçına uygun olan.. veya lorealin saç bakım maskesi var oda çok güzel ben her banyoda onu kullanıyorum, saçlarımı boyattığım için yıpranmıştı o maske çok iyi geldi..
canım yazarımda acaba doğru olur mu bilmiyorum :44:
başka bi topiğin konusu ya buraya taşımız olmazmıyız acabaa?
neyse ben buraya linkini yazayım ordan bak detaylı yazıyor canım: http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
ya kızlar bide aklımdayken sizede sormak isterim mini fırın alacağım adam akılı olsun istiyorum sizce hangisi olabilir?
bu kürü ben de denemiştim ama bi kere devam etmedim malzemeler duruo hala aslında benim saçım zaten uzun kalçama kadar bazen arkadaşlarım biraz kestir falan dio ama kendimi bildim bileli uzun saç kullanıyorum birazcık kırık aldırsam kısaldı die üzülüyorum şimdi düğün öncesi hiç kesmicem belki düğünden sonra biraz kısaltırım
speeedy ayakkabına baktım orayada yazdım yorumumu, hakkaten muhteşemmiş.. güle güle giyersin inşallah canım.. sen bizden önce evleniyon ayakkabının altına isimlerimizide yaz :86: :86:
günaaaaydıın, ben iyiyiiim siz nasılsınız bakalım?
kızlar bu arada düğünlere 4-4 buçuk ay kaldı.. ben bu sıralar saç bakımlarıyla ilgileniyorum, uçları kırılmadan uzatmanın yollarını arıyorum. burda bi konuda buldum, haftada bir cm uzatan bi kür.. iki gün öncede aktardan, eczaneden ne lazımsa aldım. hafta sonu uygulayacağım bakalım... :89:
hııı bide dün cilt bakımına gittim...
Sağol Canım Gelinliğimi almadım ben, modeline karar verdim beyaz eşyalrı hemen bi bakışta almıştım hiç gezmedensöz alıcamda, normalde en kötü ihtimal 8-5 birarada olan biz bu hafta haftasonuda dahil görüşemicez gibi ve ben o kadar aceleciyim ki evlilik için bişey yapılmayınca huzursuz hissediyorum kendimi her gün mutlaka küçükte olsa bi icrat olmalı, huysuz ben!
kızlar damat tween de indirim varmışşş son günde bu ay sonuymuşşşş, yani son 3 gün.. başka bi topicde gördümdü de, damatlık, 2mi 3 mü gömlek, ayakkabı, çorap falan hepsini 600 e almışlar.. bizde bu akşam iş çıkışı bakalım diyoruz, ama daha çok mu erken? ve bide sırf indirim bitiyo diye başka hiç bi yere bakmadan almakda olmaz dimiii? :44:
neyse bu akşam ve yarın akşam bikaç markaya daha bakarız, damattaki iyiyse ordan alırız heralde...
heheeeee daha gelinlik bakmadan damatlık olayınıda bitirirmişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?