yaa kızlar benim annemle onun annesi eski arkadaş.. yani sonradan dünür oldular ama hala arkdaşlar.. bu aslında güzel bişey aslında.. ama annemle onun annesi birlikte bir gezmeye gitmişler orda kız alma vs gibi bişeylerden konu açılmış benim kaynanamda o eskidendiiiii, şimdiki kızlar kendi geliyor demiş
bu ne demek?, bide benim annemin yanında..
yani biz nişanlımla birbirimizi sevdik istedik, onlarda geldi istedi falan, babam hemen vermeyecekti ben çok istedim diye verdiler.. ve teyzeleri falan gelmişti başka şehirlerden, istemeye gelmişken sözde takalım dediler babam yine hemen olmaz dedi, ben ısrar ettim diye ertesi günde söz takıldı, insanlara bidaha bidaha eziyet olmasın diye yani.. ama eşşeklik bende hemen niye evet dedirtiyorsunki bıraksaydımda biraz gelip gitselerdi... böyle olunca şimdide pişmanım onlara herşey çok kolay oldu ya, bak şimdikiler kendi geliyo demiş... benim çok zoruma gitti.
neyse dünde annesi bize gelmiş, işte bizim çocuklarda çok inat nasıl anlaşacaklar bilmiyorum demiş.. annemde normaldir ikiside yay burcu inat olurlar, ya çok iyi anlaşırlar ya anlaşamazlar onu şimdiden bilemeyiz demiş. anneside demişki o kadar da masraf yaptıkkkk...
bu ne demek pekiiii? yani o kadar masraf yaptılarda bizde anlaşameyıp ayrıldık mı? ya ne kadar üzüldüm anlatamamm..
çok doldum dün nişanlımı aradım, oda dedi haklısın düşüncesizce konuşmuş ama inan içinde bişey olduğundan değil öylesine söylemiştir dedi. bilmiyorum hala aklıma geldkçe üzülüyorum...
neyse size anlattım en azındanda rahatladım biraz..