• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hee bi de iğne iplik kutusu da yazın
çok tatlı kutular var, ben eminönünden aldım
orda burda kalmasın iğnelerimiz ipliklerimiz :52:

evet kalmasın biz de iğne iplik kutusu olduğu halde bi kere hani şu yün yorgan yapılan yaklaşık 10 cmlik iğneler varya onu unutmuşlar koltuğun kenarında öyle bi oturiim dedim otumamla zıplamam bir oldu :60:

aldıklarım-alacaklarım diye de ayırabilirsin ben öyle yapmıştım hem unutmazsın :32::32::32:

buda benim listemdi görmüşsündür belki :70:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi.html

ewet görmüştüm canikom
ben eksik listesi yaptım, aldıklarımın yanına tik koydum
böylelikle aldıklarımı ve alacaklarımı da görmüş oluyorum
sadece banyo ürünlerim kaldı şuan
diğer herşey tmm inş

evet kalmasın biz de iğne iplik kutusu olduğu halde bi kere hani şu yün yorgan yapılan yaklaşık 10 cmlik iğneler varya onu unutmuşlar koltuğun kenarında öyle bi oturiim dedim otumamla zıplamam bir oldu :60:

hii Allah korusun :26:

diyorum ya çeyiz yine çıkıyor.
bak mesela bizim evde 2 tuvalet var 1 küçük takım daha alıcam artık.
yarın bakıcam anne bi yerde görmüş :27::27::27::27:

kızlar yeni gördüm topigi yaaa doldurmussun ne güzel:) benimde 9eylül dügünüm kısmetse mekanı tuttum 20gün sonra nişanlım askerden geliyo ceyizlerim tamam gibi o gelince baslıcak telaşlar herkese koılay gelsin inşş herşey gönlümüzce olur hepimizin

kızlar yeni gördüm topigi yaaa doldurmussun ne güzel:) benimde 9eylül dügünüm kısmetse mekanı tuttum 20gün sonra nişanlım askerden geliyo ceyizlerim tamam gibi o gelince baslıcak telaşlar herkese koılay gelsin inşş herşey gönlümüzce olur hepimizin

hoşgeldiin :71:
seni de sık sık görmek isteriz aramızda :70:

lemlem çok tontiş çeyizlerin...
deniz yıldızlı yeşil sos-salata tabaklarından ben de istiyorum
nerden aldın?
bi çok şeyimiz aynı bu arada :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? walla çeyizlerimizi sergilemeye başladık hepimiz :))

ocwmays canım o yeşil tabakları karacadan almıştım.. küçüklerin tanesi 3 TL, büyükte 6 TL'ydi..

selam hepinize...

bugun babamla konustuk telefonda az bisey...

karar verdiniz mi dedi bana... sonra aklindaki yeri soyledi... dugunun yapilmasi acisindan... babam luks bir otelde yapilmasini istiyor.

otelle bugun iletisime gectim ve sadece 10 Eylul icin bosluk varmis...

daha nisanlimin askerden gelmesine 3 hafta var :2:
3 haftada ben tek basima nasil karar verebilirim ki?

zaten herseyi kafaya takmaktan, siyiricam yakinda:50:

ocwmays çeyiz topiğini yeni gördüm yemek takımlarına bittim.cicili bicili süper.allah güle güle kullanmayı nasip etsin.bu arada o mor kapaklı tuzluklarımız aynı:))

selam hepinize...

karar verdiniz mi dedi bana... sonra aklindaki yeri soyledi... dugunun yapilmasi acisindan... babam luks bir otelde yapilmasini istiyor.

böyle bişeye tek başına karar vermen hem zor hem de uygun değil bence
baban biraz anlayış göstermeli
he yok illa lüks otel istiyorsa bu konuda seninle değil ya nişanlınla ya da onun ailesiyle görüşmeli

ocwmays çeyiz topiğini yeni gördüm yemek takımlarına bittim.cicili bicili süper.allah güle güle kullanmayı nasip etsin.bu arada o mor kapaklı tuzluklarımız aynı:))

sağol canım benim
daha güzelleri senin olsun :70:

selam hepinize...

nişanlın geldikten sonrada geç olmaz canım inşallah.. telefonda anlatsan, bide ona sor ne yapalım diye? çok mu pahalı otel?
aslında düğüne çok masraf yapmak gereksiz yaa, bikaç saatlik eğlence için, ona vereceğiniz paraya evinize bişeyler alırsınız.. babana bunu anlatmaya çalışsan, ben istemiyorum de, onun yerine daha güzel bir balayı yapacaz de. anlar belki.... :97:

günaydınn eylül gelinleriii:16::16::16::16: nasılsınız kızlar??

günaaaaydıın, ben iyiyiiim siz nasılsınız bakalım?

kızlar bu arada düğünlere 4-4 buçuk ay kaldı.. ben bu sıralar saç bakımlarıyla ilgileniyorum, uçları kırılmadan uzatmanın yollarını arıyorum. burda bi konuda buldum, haftada bir cm uzatan bi kür.. iki gün öncede aktardan, eczaneden ne lazımsa aldım. hafta sonu uygulayacağım bakalım... :89:

hııı bide dün cilt bakımına gittim... :77:

günaydınn eylül gelinleriii:16::16::16::16: nasılsınız kızlar??

Günaydınn,
hasta ve yorgun haldeyim, işyerinde yine nişamlım yok,
Vee biran önce eşyaları almak istiyorum
Herşey hazır olsun istiyorum
Ama bizimkinin maçları bitmiyoki haftasonu ne güzel giderdik hem kafamızı dinler hem eşyalarımıza bakarız diyoduk beyfendinin yine maçları varmışş

günaaaaydıın, ben iyiyiiim siz nasılsınız bakalım?

kızlar bu arada düğünlere 4-4 buçuk ay kaldı.. ben bu sıralar saç bakımlarıyla ilgileniyorum, uçları kırılmadan uzatmanın yollarını arıyorum. burda bi konuda buldum, haftada bir cm uzatan bi kür.. iki gün öncede aktardan, eczaneden ne lazımsa aldım. hafta sonu uygulayacağım bakalım... :89:

hııı bide dün cilt bakımına gittim... :77:

Doğru yoldasın bende bu konuları araştırıyordum, sıkıntıdan olsa gerek çünlü bir kere dener sıkılırım genelde:31:
benim saçlarımı güzel bi şekilde uzatmam lazım hemde çabucakk

Günaydınn,
hasta ve yorgun haldeyim, işyerinde yine nişamlım yok,
Vee biran önce eşyaları almak istiyorum
Herşey hazır olsun istiyorum
Ama bizimkinin maçları bitmiyoki haftasonu ne güzel giderdik hem kafamızı dinler hem eşyalarımıza bakarız diyoduk beyfendinin yine maçları varmışş

ahhh geçmiş olsun canım yaaa, dikkat et kendine..

siz gelinliği almıştınız dimiii? hatta çok gezmeden beğenip almıştın :1: ne güzel, demek hemen karar verebiliyorsun.. mobilyalarda da öyle olur inşallah, istediğiniz gibi bir modeli hemen bulursunuz.. ama tabii araştırmak lazım, sen yinede nişanlından önceden söz al, bu hafta kesin mobilya bakmaya gidelim şimdiden kendini ona göre ayarla de, randevu al :1: :1: :1:

Doğru yoldasın bende bu konuları araştırıyordum, sıkıntıdan olsa gerek çünlü bir kere dener sıkılırım genelde:31:
benim saçlarımı güzel bi şekilde uzatmam lazım hemde çabucakk

evet benimde uzatmam lazım, veya uzatmasam bile kırılmasını önlemem lazım, çünkü saçlarım çok kuru ve uçları çok çabuk kırılıyor.. bunun için artık her gece yatmadan önce ve sabahları uçlarına yağlı bir sprey sıkıyorum, hobby nin kabarmasını önleyip şekil vermek için aldığım ama çok yağlı olduğu için hiç bir işe yaramayan spreyini şimdi saç uçlarıma kullanıyorum, ve iyi geldi :66:

Back