• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hayırlı olsun gününüzü almışsınız hadi bakalım:9: Eylül nikah işlemleri başladı o zaman elimizi çabuk tutalım :34:

evet kızlar kesinlikle elinizi çabuk tutun, ben not ettikleri ajandaya baktım 2 eylül ve 3 eylül akşamları doluydu meselaaaaa.. yuhh dedim millet ne zaman gelipte almış, bide ben kendimi erkenden alıyoruz sanırdım... kızlar bizim düğünler ramazan ayından sonra olduğu için çok fazla düğün var, özelliklede bayram tatilinde olanlar şimdiden gidip alsınlar :34:

Günaydın herkeze,

çeyizci kızlar baktım çeyizlere güzeller :nazar::nazar::nazar:
aklıma bişey geldi çeyizlerinizi tek sayfada toplamaya çalışın araya sohbet falan giriyor karışıyor. :36:
sonra başka bakmak isteyen tek tek dönmek istemiyor..
yada zamanla süre aşımına uğruyor resim siliniyor falan..
ahhh benim çeyiz topikim yaaaa hiç bakmıyorum artık :29::29::29::29: :30::30::30::30:

lemlem hayırlı olsun nikah günün :3:

kızlar kart okuyucum yanımdaymış, çeyiz albümüme çektiğim resimlerimide ekledimm.. :69:

çelik tencere ve teflon tencere setimin resimleri yok, bikaç çekemediğim resimlerde var.. unuttuğum bişeyler varmı bilmiyorum, eksik listemde fazla bişey kalmadı çünkü.. yorumlarınızı beklerim arkadaşlar.

Günaydıııın arkadaşlar, nasılsınız bakayııım?

Biz dün nikah işlemlerimizi bitirdik çok şükür... 1 haftada ancak :9:

1 eylüle günümüzü aldık saat 8:00 de bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :64: :64: :64: :64:

tatlım hayırlı olsun:64::66: biz daha nikah günü almadık düğünümde istiyorumm umarım dolu olmaz:17:
ayyy eylüle ne kaldıki kızlarrr çok heyecanlıyım:66::66:

kızlar kart okuyucum yanımdaymış, çeyiz albümüme çektiğim resimlerimide ekledimm.. :69:

çelik tencere ve teflon tencere setimin resimleri yok, bikaç çekemediğim resimlerde var.. unuttuğum bişeyler varmı bilmiyorum, eksik listemde fazla bişey kalmadı çünkü.. yorumlarınızı beklerim arkadaşlar.

Canım çeyizlerine baktıımm hepsi birbirinden güzel :61: arzum soprano blendr setimiz aynı ama benimki lila :17:
sonraaa şu bernardodan aldığın glasslock cam saklama kaplarımız da aynı :51:
ay ben de bi ara özel albüm yapayım ya tabi işten güçten fırsat bulursam :41:

Canım çeyizlerine baktıımm hepsi birbirinden güzel :61: arzum soprano blendr setimiz aynı ama benimki lila :17:
sonraaa şu bernardodan aldığın glasslock cam saklama kaplarımız da aynı :51:
ay ben de bi ara özel albüm yapayım ya tabi işten güçten fırsat bulursam :41:

teşekkür ederim canım, resimlerin bazılarının boyutu büyük, bazılarının ki küçük olmuş.. bide yüklerken çoğunu atlamış yüklememiş, onlara baktım tekrar yükledim bazılarını..

tatlım hayırlı olsun:64::66: biz daha nikah günü almadık düğünümde istiyorumm umarım dolu olmaz:17:
ayyy eylüle ne kaldıki kızlarrr çok heyecanlıyım:66::66:

teşekkür ederim bitirdik çok şükür... elinizi çabuk tutun kızlar eğer düğünde istiyorsanız...

bu araadaa, 50 tl nikah defterine verdik, 120 tl de nikah memuru salona geleceği için, kan testlerine para vermemiştik, bide vesikalık fotoğraflar için vermiştik, yani korktuğumuz gibi öyle 500-600 tutmuyormuş.. :66:

Günaydıııın arkadaşlar, nasılsınız bakayııım?

Biz dün nikah işlemlerimizi bitirdik çok şükür... 1 haftada ancak :9:

1 eylüle günümüzü aldık saat 8:00 de bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :64: :64: :64: :64:

:66::66::66:
hayırlı olsun bebişim :70:

Günaydın herkeze,

çeyizci kızlar baktım çeyizlere güzeller :nazar::nazar::nazar:
aklıma bişey geldi çeyizlerinizi tek sayfada toplamaya çalışın araya sohbet falan giriyor karışıyor. :36:
sonra başka bakmak isteyen tek tek dönmek istemiyor..
yada zamanla süre aşımına uğruyor resim siliniyor falan..
ahhh benim çeyiz topikim yaaaa hiç bakmıyorum artık :29::29::29::29: :30::30::30::30:

lemlem hayırlı olsun nikah günün :3:

onu ben yapmaya çalıştım da olmadı
ilk mesaja resim eklemek nasıl oluyoo

lemlem çok tontiş çeyizlerin...
deniz yıldızlı yeşil sos-salata tabaklarından ben de istiyorum
nerden aldın?
bi çok şeyimiz aynı bu arada :)

Selam kızlaarrr
ayy çok merak ettim çeyizleri hmn bakacağumm
Allah kısmet ederse ben de çeyizleri evime yerleştirmek üzere açtığımda hepiciğinin resimlerini çekicem

hee bi de iğne iplik kutusu da yazın
çok tatlı kutular var, ben eminönünden aldım
orda burda kalmasın iğnelerimiz ipliklerimiz :52:

Back