• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhabalar,ben de şu an puregon + lucrin kullanıyorum,
3. denemem bu;
ilk denemede testten bir önceki gün kanamam başladı,merkezi aradık testi bir gün önce de olsa yaptırın dediler, çok düşük bir pozitiflik çıktı,sonra da değer düştü tabii,yani biyokimyasal sonuçlandı;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatif çıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama Allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin:emir_bebek:

3. denemem bu;
ilk denemede testten bir önceki gün kanamam başladı,merkezi aradık testi bir gün önce de olsa yaptırın dediler, çok düşük bir pozitiflik çıktı,sonra da değer düştü tabii,yani biyokimyasal sonuçlandı;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatif çıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama Allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin:emir_bebek:

nasıl heyecanla okudum yazını nasıl sevindim nasıl doldu gözlerim:)) dilerim çıktığın bu yolda tekrar sağlıkla ulaşırsın ikinci bebeğine ve kızına bir kardeş müjdesi verirsin tekrar hayırlısı olsun:))

3. denemem bu;
ah bilmezmiyim o kanamamı olacak beklemelerini çok kötü bi duygu inşaallah buseferki tedavimde bende ve burdaki arkadaşlarımda senin gibi hayırlısıyla o güzel müjdeli haberi alırız ve bizlerde kardeş yapmaya uğraşırız :65::97:sonra inşaallah sende bu tedavinde tekrar hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:64:

merhabalar,ben de şu an puregon + lucrin kullanıyorum,
3. Denemem bu;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. Günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatif çıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin:emir_bebek:

ağlayacaktım yeminle yaaa.darısı başımıza.ben hastanede haberi alınca yıkılmayayım diye iki gün önce kendim test yaptırıyordum.o kadar insanın içinde ağlayıp sızlamak istemedim.yani haberi aldığımda zaten tutmadığını biliyordum:14:

BU TEDAVİDE TUTAR İNŞALLAH

Son düzenleme:
ignelerin hicbir numarası yok, bosuna stres yapmayın , ozellikle kendi kontrolunuzde bır ıslem oldugu ıcın son derece basıt ve kısa suruyor. rahatlatmak ıcın demıyorum gercekten cok basit ..

saol ben çok endişe etmıceğimi dusunuyorum iğneleri yaparken, zaten klomen tedavisindede göbekten çatlatma iğnemı yapmıştım. ben cesaretlıyımdır oyle konularda :))

3. denemem bu;

ne kadar güzel bı çırpıda okudum yazını ve çok etkılendım.inş bizlerde senın gıbı kardeşş yapma zamanlarımızı da göruruz

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyor:24:
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test:24:
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test:24:
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak:46:
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak:46:
baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer:46:
mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer:46:
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak:74:
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:74:
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak:74:
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor:21:
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. kullanıyor:66:
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. kullanıyor:66:
Bilgemmm||ekim||||d.k.h. kullanıyor:66:
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak:21:
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah:24:
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah:24:

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:
Kızlaaar benide eklemişsiniz listeye çok mutlu oldum ..
Yaş 23 , faktör erkek , 2. deneme , Zekai Tahir Burak Tüp bebek

Son düzenleme:

iyiyim çok şükür.....
ah bilmezmiyim o kanamamı olacak beklemelerini çok kötü bi duygu inşaallah buseferki tedavimde bende ve burdaki arkadaşlarımda senin gibi hayırlısıyla o güzel müjdeli haberi alırız ve bizlerde kardeş yapmaya uğraşırız :65::97:sonra inşaallah sende bu tedavinde tekrar hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:64:
inşallahhhh Rabbim bizede nasip etsinnnnnnnnnnn

kızlar ben yarın sabah antalyaya uçuyorum pazar akşamı döneceğim ara ara bakmaya çalışırım ama şimdiden sonuç bekleyenler tedavide olanlar ve benim gibi tedavi bekleyenler dualarım hepimiz için şimdiden herpimiz için inşallah sonuçlar pozitif olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sevgiler:))))

slm kızlar
şimdi evime geldim cumartesi büyük gün ama ben sabah idrar testi yapacam
ne yapayım dayanamıyorum
ümitlerim bi coşuyo kesin var diyorum çünki sol tarafımda devamlı bi ağrı var özellikle hareket halinde iken
ama göğüslerde söndü 1 2 öncesine nispeten
offfff beklemek çooook zooor

slm kızlar
ne yapayım dayanamıyorum
ümitlerim bi coşuyo kesin var diyorum çünki sol tarafımda devamlı bi ağrı var özellikle hareket halinde iken

tatlım öncelikle hoş geldin evine sen bilirsin en doğrusunu tabi ama burada bir çok arkadaşımız idrarda pozitifi görüp kanda hayal kırıklığına uğradı yada tam tersi sen bilirsin ama biraz daha beklemeye çalışsan sabır etsen daha mı iyi olur acaba....

kızlar ben yarın sabah antalyaya uçuyorum pazar akşamı döneceğim ara ara bakmaya çalışırım ama şimdiden sonuç bekleyenler tedavide olanlar ve benim gibi tedavi bekleyenler dualarım hepimiz için şimdiden herpimiz için inşallah sonuçlar pozitif olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sevgiler:))))

kolay gelsin pınarcım bizim de dualarımız seninle aklın burda kalmasın tedaviler tam gaz devam :)):84:

slm kızlar
ne yapayım dayanamıyorum

bende aynı durumdayım beklemeye çalışıyorum zorla..
kaçında olmuştu transferin cnM? yakınız heralde..benim 27sinde oldu ama test tarihi 10 ekim verildi geç sanki.
benimde özellikle bugün sağ tarafta bir ağrı var.. inşallah adet ağrısı değildir.. sat 8 eylüldü..
göğüs filan hiçbişi yok :( bazen çok umutluyum bazen umutsuz.. inşallah hayırlı güzel haberler veririz..

hayırlı yolculuklar cnm ..

kaçında olmuştu transferin cnM? yakınız heralde..benim 27sinde oldu ama test tarihi 10 ekim verildi geç sanki.
benimde özellikle bugün sağ tarafta bir ağrı var.. inşallah adet ağrısı değildir.. sat 8 eylüldü..
göğüs filan hiçbişi yok :( bazen çok umutluyum bazen umutsuz.. inşallah hayırlı güzel haberler veririz..

cnm sabret üzme bebişimizi annesi
ilk hamis hbri senden gelcek ve kutlıcaz burda:71:
belirtilere takılma herkesin hikayesi ayrı
umutlu ol ben senden cok umutluyum:38:

benim biliosunuz 34 yumurta toplanmıstı hala sancım var kasıklarımda:59:
bol proteinli beslenmeye calısıyorum hemsireyi aradım sordum bise olmaz diyor sislik yoksa
cmt transfer 5.gün olcak beni buarada kontrole cagırmaları gerekmiyor muydu rahim kalınlığı için filan
mle hiçbi kontrolden gecmeden hönk die koayacaklar mı:52:
belki de herkesin böledir ben pimpirikleniyorumdur:17:
tecrübesi olan bi akıl verir mi bana:9:

nec inşaallah pozitif çıkacak cnm

slm kızlar
ne yapayım dayanamıyorum
bencede sabret cnm benim az kalmış sayılır biliyorum zor geçiyo ama bebişin seninledir inşaallah şu müjdeli haberler gelsin artık ayağınızı sürüyün sonra:1:

hayırlı yolculuklar cnm

benim biliosunuz 34 yumurta toplanmıstı hala sancım var kasıklarımda:59:
bol proteinli beslenmeye calısıyorum hemsireyi aradım sordum bise olmaz diyor sislik yoksa
cmt transfer 5.gün olcak beni buarada kontrole cagırmaları gerekmiyor muydu rahim kalınlığı için filan
mle hiçbi kontrolden gecmeden hönk die koayacaklar mı:52:
belki de herkesin böledir ben pimpirikleniyorumdur:17:
tecrübesi olan bi akıl verir mi bana:9:
beni doktor transferden önce muayene etmişti kaç embriyo transfer olucak cnm gerçi benim karın boşluğun sıvı birikmesi gözüktü ama transfer 2hakkım olduğu halde 1tane transfer olmuştu bide bi yumurta toplanırken bide transferde serum vermişlerdi bana ohss için belki seninki çok yüksek değildir bide ağrıların normaldir cnm benden 15yumurta toplanmıştı 2gün acayip ağrım oldu senin daha fazla olduğu içindir cnm puregon mu kullanmıştın cnm kaç dozla başlattılar bide dondurtturcanmı geri kalanları?

iyi yolculuklar cnm.hadi biran önce git gelde sende başla tedavine :))

Back