2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

tuana cnm galiba yastan dolayı ve ilk deneme olduğu için tek embriyo koyacaklar
ben sormustum kalanlar nolcak die onlarda duruma göre bakcaz demişlerdi hani kalitesine göre filan
banada gerekirse cumartesi yani transfer günü serum takcaz dediler
öle cnm cok irdelemek istemiyorum çünkü ne kadar az bilirsen kafan o kadar rahat oluyor vardır bi bildikleri
sen dinlenme süresinde misin
ne zaman baslıcaktın
bu arada puregon 225le basladık son 2 gün 150 yaptım

Son düzenleme:
ya kızlar bişi soracam.şimdi benim cgh sonuçları daha gelmedi ama
1.soru:bu tedavide tutsa da tutmasa da diğerinde iki ya da üç embriyo koydurabilirmiyim?
2.soru:dondurulmuşları alıp başka bir yerde yaptırabilirmiyim tedavimi
3.soru:dondurulmuşları başka bir hastaneye nasıl gönderiyorlar?
kafam bir milyon oldu bunları düşünmekten:18::18:

Günaydın kızlaaar :)

toobe benide rahim kalınlığına bakmak için çağırmamışlardı .. Yumurtalar toplandımtan 2 gün sonra gittim , çünkü dr karnın şişerse ve miğden bulanırsa gel demişti ,, O gün abdominal usg ile baktılar , su toplamışsın dediler .. Trasfer günü su çekebiliriz gerekirse dediler ama gerekmedi .. Çok kafana takma bence , berde çok düşünmüştüm ama herşey olacağına varır ..
2. denememde dr"um yumurta toplandığı gün yatış verecek , 1 gece hastanede yatacağım , bana özel değil herkese yapılıyormuş bu uygulama , serum verip , dikkatlice takibe alıyorlarmış , ertesi gün taburcu ..
Benim anlamadığım çok yüksek dozda başlatmışlar sanki ,,
225 çok değil mi ?
Ben 100 ile başladım 75 "e son 3-4 günde 50 kullandım , hatta bir gün ara verditti öyle geçtim 50"ye ..
Ben sende bir sorun çıkacağını sanmıyorum , ama dualarımdasın ..
İnşallah hayorlısı ile kavuşacaksın bebeğine ..

cnm benim allah razı olsun cok tsk ederim
sen,siz hepiniz benim dualarımdasınız
cagırmadılar iste ne rahim kalınlığına ne de herhangi biseye bakmak için
ben yrn kendim gidcem
serum gerekiyorsa onu veersinler gerekmiyorsa da bana güzelce acıklasınlar di mi ama
yani gidip orda ukalalık yapmak istemiyorum ama sizin sayenizde bircok sey öğrendim
tecrübelerinizden
su da olsaydı ya da suna da bakılsaydı demektense gidip öğrenmek en iyisi
benim kistim vardı rezervim az dendi onadan o kadar dozla basladılar sanırım ya da bilmiyorum
tüplerde tıkalı bu durumda acaba 2 tane koyarlar mı sorsam mı
seninde 2. tedavin hayırlı uğurlu olsun bitanem
olacak inanalım lütfen

kalanlar dondurulur büyük ihtimalle bence dondurttur evet cnm haklısın zaten transferden sonra kafan ne kadar rahat olursa okadar iyi bende 300dozla başlamıştım sonra doz devamlı düştü 100e kadar bebeğine kavuşma heyecanı vardır değilmi benim kasımda ama şimdilik kimseye demiyorum kendimizi hazır hissettiğimizde diyorum bu arada az önce komşumun bebeğini bizde yıkadık ufosu yoktu bide evi güneş görmüyo çokkk tatlı küçücük bişey mevlam bizede nasip eder inşaallah evin havası bile değişiyor

cnm benim ins sende mis kokulunu yıkarsın öpersin koklarsın cok sanslı olur senin bebis
bencede sölemeyin hem ne kalmıs surda kasım a

Ya kızlar benim sorduğum sorular hakkında kimsenin bilgisi yokmu yaaa..kafamı kurcalıyoorrrr:18::18::18:

cnm benim ins sende mis kokulunu yıkarsın öpersin koklarsın cok sanslı olur senin bebis

bende söylememekten yanayım çünkü insanlar sorularıyla bazen çok can sıkıcı ve kırıcı olabılıyor.en yakının bıle.ben kimseye söylemedım eşim ben merkez ve kurban olduğum allahım bılıyor.bı kişiye soylesen bıle duyulabılıyor.söyleme dostuna dostun söyler dostuna misali yayılıp senınle alakası olmayanlar bıle bılıyor sonra.ben yaşadım.bizim çevrede bızlerı tanıyan çok var.ben samımı oldugum bı arkadasıma aşılamamı söylemıştım bırgun yanında baska arkadaslarla bana oturmaya geldıler ve gelenlerden bırı herkesın içinde bana senın aşılaman ne oldu dedı ve ben çok sınırlendım.o gunden berı o kıza bı daha bişey anlatmadım.....

evet cnm az kaldı ay napsam transferden sonra tatilemi gitsem acaba moral için kocayı batırdım biraz daha batırayım beni kaynana evi paklar anca yatacam mecburen uffff inş görürüz bebeklerimizi yıkadığımız günleri bebiş bide sarılık olmuş gözünün beyazı bile sarıydı inşaallah iyileşir yaa bu kadının regli düzensizdi söktürücü kullandı zayıflamak için kemer falan takıyodu anca 5.ayda öğrendi eşiylede arası baya kötüydü mevlam verince veriyo işte

aa cok ayıp etmiş
güya dost arkadas derdini paylasıyor...
bizde sölemedik benim annem biliyor merkeze girip cıkarkende korkuyoz bi tanıdık filan olur mu diye
cnm sen hangi asamadasın suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…