kyrcm eline sağlık teşekkür
senin de bebeğine sağlık olsun inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kyrcm eline sağlık teşekkür
kyr ; seni kontrol hapı kullanırken kontrole mi çağırdılar.bende 5 gündür kullanıyorum ama arada kontrol için gel falan demediler bana hiç. 21.gün gidicem yanı hapın son günü lucrin başlıcaz dedı hemşire bana.
senı nıye çağırdılar kı farklı bı durum mu var yoksa benımkıler mı ilgisiz acaba.
aklım karıştı şimdi :97:
Kızlar giremedim 2 gündür. Selamlar herkese, busekar arkadaşımız için üzüldüm. Yazdıklarınızı okudum, listeyi güncelledim. Bazı arkadaşlar bilgilerini yazmamış onları henüz eklemedim. Yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Pınarın açtığı bu sayfa hepimizin bebek haberleriyle dolsun inşallah. Eksik bilgi varsa listede yazın eklerim.
1 hafta oldu doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bugün akşam üstü kontrolüm var. Tedavi için yolumuz belli olacak. Sonuç bekleyen yok sanırım bugün. Şimdilik buralardayım. Hepinizi öptüm.
oooo ne güzel iyica artmışız inşşallaahhh hepimiz iyi haberler veririz bu sayfada..
buse arkadaşımıza Allah sabır versin, inş. bebişi onu bekletmeden kendiliğinden gelir..
benimde 9. günüm..
arkadaşlar bizim diğer topikte gördüm yanlış kişi değilse busekar dün negatif sonucu aldı
ağustos-eylül de tüp bebek yaptıracaklar konusunda
inşallah yanlış kişi değildir
Şöyle açıklayayım; ben 2 ay önce ön görüşme yaptım doktorumla, klinik değiştirdim çünkü. O zaman bana ne zaman başlamak istersen ara doğum kontrol hapına başlayalım dedi. Bazı testler istedi, ben de geçen hafta başlamak istiyorum diye aradım, doktorum şehir dışındaydı, başla sen doğum kontrol hapına gelince görüşelim dedi. Özetle bu doktorum beni hiç muayene etmedi. Sanırım bu yüzden çağırdı. Bir de eski tedavim için epikriz istedi onu bekliyor. Eğer senin muayenen olduysa çağırmaması normal.
slm kyr inşallah bir sürü bebek haberi alırız bu sayfada bende kontrolü anlamadım benim de d.k. hapının bitmesine 6 gün kaldı:))
nec canım sen pozitifi aldığında ben antalyada olacağım toplantıda kalbim dualarım seninle ilk pozitifimiz senden gelsin inş:)))
çok üzüldüm Allah sabır versin(
ayy baby ne farkettim senin yazdığın mesajı ben namazlardan sonra hiç dua etmesemde bu duayı ediyorum rabbi hebli minessalihin herkese varsin inşallah[/QUOT
amin inş.bende herkese söyluyorum bol bol okuyun dıye.duaların hıkmetıyle olacak inş bizimde bebişlerimiz
hımm tamam cnm evet ben muayane oldum farlutal başladım 10 gün o bitti 4.günü regl oldum.regl oluncada 3.gün doğum kontrol hapına başladım.
21.gün kısmetse lucrin başlancak.
bende bian endişelenmiştim içim rahatladı valla şimdi e ilk deneme olunca insan ister istemez endişeleniyor (
herşeyde bişey arıyor malasef ki
ben de lucrin kullanıyorum ama bu lucrin diğer kullandığım iğnelerden daha zor batıyo canım acık yanıyo neden acaba bazen bu iğneleri yapmak ağır geliyo dua zamanımızın bitmesini istiyorum hayırlısıyla
beni de tüp bebekte zorlayan tek şey iğneler(lucrın değildi ama benimki) ve adetli iken ultrason oldu
hımm tamam cnm evet ben muayane oldum farlutal başladım 10 gün o bitti 4.günü regl oldum.regl oluncada 3.gün doğum kontrol hapına başladım.
21.gün kısmetse lucrin başlancak.
bende bian endişelenmiştim içim rahatladı valla şimdi e ilk deneme olunca insan ister istemez endişeleniyor (
herşeyde bişey arıyor malasef ki
o ultrasondan hiç basetme zaten ömrümü yedi derler ya:78: