2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

peki senin bebeğinn tutundumu eğer tutunduysa doğmuş olması lazım

peki senin bebeğinn tutundumu eğer tutunduysa doğmuş olması lazım

Yok canım benim bebeğim tutundu ama 8 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum , kalp atışı olmadı ..
Şimdi 2. tüp bebek tedavime başladım bugün ilk doğum kontrol hapımı kullanıcam ..
Dr'uma bu kez temkinli gitmek için uyarıda buluncam .. Dr'um farklı , ilkini özelde yaptırdım , bunu devlet hastanesinde yaptırıyorum ..Zaten eski dozları istedi .
75 ünite ile 30 yumurtam oldu ..Ohss olucam korkusu ile yaşadım .. Olmadı ama olabilirdide ..
Rabbim korusun , kzılar kafayı takmayın ..
En güzeli 3 litre su için günde , proteinli beslenin ..
Dua ediyorum inşallah başıma böyle bişey gelmez diye ..

Canım benim kız sen neden uzun protokolü istiyorsun ki..ben anlamadım.Benim bildiğim uzunların durumunun vahim olduğu yani herkes böyle diyor ( hayırlısı olsun aşkım..
Oyy pınarım canım benimm..Seni ben yerim yer.İnşallah olacak olacak..Bak gör :)) kızzz uğrasana yanımaaaaaaaaaaaaa..
Kuzum canım benim ne demek.Burda herkes aynı kaderi paylaşıyor.Birlikte seviniyor birlikte üzülüyoruz.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
melıscım merhabalar
cnm ben ozel mesaj atamıyormusum henuz
buradan cevap yazıyım sorularına. cnm decapeptyl gobekten vuruluyor. eger kendıne ıgne vurabılırsen sen kendın de yapabılırsın. ben yapamıyorum hiç bu nedenle sureklı bır hemsıre bulup vurduruyorum
bu ıgnelerın saatı yok. ama doktorum sabah kalkınca vurunursun dedı. tek problem karnım ve goguslerım acayıp sıstı. yan etkısı oldugunu dusunuyorum :26: ıns pzt salı adet gorecegım o sırada e2 verip ona gore ılac dozu ayarlanacak. doktora gıttıgımde sorarım
baska bır sorun olursa yardımcı olurum cnm[/QUOTE]
Hadi ya bana hemşire saat 4 te vurulacaksın dedi..Saati de çok önemli dedi.ben de vurulamam .eşime diyorum o da sen bağırırsın ben yapamam dedi.Bakalım bulacağız birilerini..Canım benim çook teşekkür ederim yorumun için.Anladığım kadarıyla bu decapeptyl bir doğumkontrol hapı gibi bir şey..Ben de 18 ekimde muayene ve asıl olan ilacımı alacakmışım.ayy çok heyecanlıyım kardeşim..sen benden bir adım öndesin..bana deneyimlerini mutlaka yaz olur mu aşkım...
merhaba arkadaşlar nen 3 yılık evliyim gözle görülür bir proplem olmadı için anne olamadım pree seed benim gibi olup kulanan hamile kalan varmı çok merakediyorum cvp yazarsanız sevinirim...
preeseed kullananlar diye bir topik var..orda çok güzel yorumlar var.çok şey bulabilirsin orda..istersen linkini de verebilirim..
Fıstığım hadi hayırlısı olsun.İnşallah iyi geçmiştir.Meraklardayım..yaz lütfennnn
tuanacım arkadasların dediği gibi bencede bekle bu ay dinlensin vucudun hem tedavide kullandıgın horman ilaçlarının etkiside gitsin sonra dene derim ben
yinede sen bilirsin tabi
Tuana... canım ben de arkadaşlara katılıyorum.Lütfen şimdilik bir şey yapma..Dinlen zaten 3 ay dinlendirmen gerekiyor vücudunu..Belli mi olur belki ilaçların etkisiyle kendiliğinden hamiş kalırsın..inşalahhhhhhhhhhh
Tesekkurler arkadaslar..
Allah herkese hakkında hayırlısını tez zamanda nasip etsin dilerim.
Insallah yuzler gulsun, kucaklar dolsun,evlerden cocuk seslerı eksık olmasın..

Aminnnnnnnn...[/FONT]

cnm tskler içimi rahatllattın
e2 leri hep sordum normal dediler
bol sıvı iç dediler
belirtiler ne zaman baslar varsa ins yoktur:26::18:

Bilgem başladın mı canım sen de..Ben de uzun protokol ile Ege ünv de başlıyorum cuma günü..Rabbim ol desin inşallah kader arkadaşım benim..Dualarımdasın kız..

ayyy canım benim yaa okuyunca bile içi sevinç kapladııııı.. inşallah hepimizin bebekleri bu ay bizlerle kalır onları çok özledikkkkkk
hadi inşallahhh...ben de çok özledim
Yemedin mi daha pınar gelsene ya.denk gelemedim sana da
toobe cim canım benim ohhs ne anlamadım ben ama..Yumurtanın çokluğu da zarar mı yani.Ne kadar olması geerekiyormuş ki.üzme kendini canımmm benim moralli ol tatlım..

keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onu

canım benim çok haklıısn.. benim düşünme dediğim bu değildi yanlış anlaşıldı herhalde.. ben şimdiden 3 tane embriyo mevzusunu düşünme dedim.. yoksa tabiki düşünmeden olmaz.. ben daha tedaviye başlamadım rüyalarımda hep ilaç yumurta bebek doktor pozitif test falan görüyorum seni anlıyorum o yüzden .. sadece biraz dinlen vücudun ruhun dinlensinki sonraki tedavin için daha sağlıklı olasın

canım benim o konuda pek bilgim yok ama umarım olmazsın canım.. hadi hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeklerine :)

şekerim bu lafı bana demişsin ama bende sizdenim ve anlayanlardanım çok şükür.. benim orda düşünme dediğim konu 3 embriyo konusuydu o yüzden güzelce okumadan birbirmizi yargılamayalım olur mu canım...

Canım benim kız sen neden uzun protokolü istiyorsun ki..ben anlamadım.Benim bildiğim uzunların durumunun vahim olduğu yani herkes böyle diyor ( hayırlısı olsun aşkım..

canım yazdım sana.. sadece benim bildiğim bu

muayenede doktor bişey demedimi hiç şukadar yumurtan var falan diye serum vermişlerdi bana yumurta toplanırken bide transferde ohss olmadan atlattım

inşaallah artık hayal olarak kalmaz gerçek olur bide 1ayım var ikinci tedavi için o yüzden heyecanlıyım galiba

cnm doktorum banada e2in yüksek çıktığı için tutunmamış olabilir demişti kaçtane dondurulmuşun var bide 4tanesini çözecekler gelişimi normal devam ederse ikisini transfer edecek ikisini tekrar dondururuz dedi ben bilmiyodum çözülüp tekrar dondurulduğunu :44:

benim 5000lerdeydi e2sende gerçekten iyi atlatmışsın cnm bide bişey dicem dondurulmuş embriyon yokmu cnm yumurtan çok olmuş o yüzden dedim

tedavin hayırlı olsun inşaallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur

Kod:
keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onu

tuana bana özleden su ıncır kurunu yazarmısın?gelecek ay bende denıyeyım,bu ay bıraz dınlenelım okadar hormon aldık vucudumuz,ruhumuz cok yorgun

anladım cnm 3embriyo konusunda büyük ihtimal 2tane konulur dinlenme konusunda haklısın yanlış anlama konusunda anlamam cnm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı duyguları yaşıyoruz aynı kaygıları yaşıyoruz birbirimiz hakkında kötü düşünce içinde olduğumuza inanmam cnm beren arkadaşımızda eminim kötü niyetle dememiştir ama yanlış anlaşılma oldu galiba inşaallah bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla biran önce

pepero linki ekledim cnm diğer ay dene istersen şuan tüpbebk düşünmüyosan :44:ama arada doktora gidip muayene olup yumurtanın büyüyüp büyümediğine baktırırsın cnm inşaallah vesile olurda gelir bebeğin

insallah hepimizin kendılıgınden gelir bebişleri..kendımı nasıl oyalacagımı sasırıyorum,kimseyle konusmak ıstemıyor canım..bu gunlerde gecicek ınsallah...

cnm tskler içimi rahatllattın
e2 leri hep sordum normal dediler
bol sıvı iç dediler
belirtiler ne zaman baslar varsa ins yoktur:26::18:
Belirtiler yumuoş toplandıktan sonraki gün başlıyor ..
Benim hemen ertesi gün göbeğim çıktı , kontrole gittim koşa koşa ..
Dr biraz su toplamaya başlamış ama mühim gözükmüyor dedi..
Eğer artarsa transfer günü su çekeriz dedi , bende yine bir panik tabi.. Hala transferi iptal eder mi diye düşünüyordum .. Sonra transfer günü baktı , yok herşey yolunda dedi, göbeğimde o kadar şişti zaten ilerlemedi, transferim yapıldı , eve geldim günde küçük pet şişerleri ile 6 pet su içtim .. 3 litre oluyor ..
O şekilde atlattım , biraz nefes alıp vermekte zorlandım yemeklerden sonra ..
Onun dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür..

Bilgem başladın mı canım sen de..Ben de uzun protokol ile Ege ünv de başlıyorum cuma günü..Rabbim ol desin inşallah kader arkadaşım benim..Dualarımdasın kız..
Anaaa başladın mu kuzum , maşallah sana :)
Benimde uzun protokol , bende eğitim ve araştırma hastanesindeyim ..
Bugün doğum kontrol hapı ile başlıyorum , cuma yada pazarteside histereskopi çekileceğim dr istedi prodedür gereği..
Raporum çıkıncada lucrine başlayacağım Allah nasip ederse.. Devletteki hakkımı kullanıyorum bu sefer ..

Sağolsın canım Allah razı olsun ..
30 yumurtanın 26 sı işlem gördü 17 tanesi döllendi ..
Ama hiç dondurulmuş kalmadı , 5. güne 3 tane a kalite blastokist embriyo kaldı 1 tanesi koyuldu .. 2 tanesini çöpe attılar ..
Önce a kalite oldu sonra dondurulup özülmeye dayanamaz dendi .. Bilemiyorum , bizi su istimal ettiler sanki..
Tek embriyoda dr aslında 2 tane koyacaktı , ohss riskin var tek koyalım dedi..
Kabul etmek zorunda kaldım ..

insallah hepimizin kendılıgınden gelir bebişleri..kendımı nasıl oyalacagımı sasırıyorum,kimseyle konusmak ıstemıyor canım..bu gunlerde gecicek ınsallah...
evet cnm çok zor kanama olduğu günden test gününe kadar ağladım hep test gününde hemşire yoldayken aradı kutsinin kitaplara sığmaz yaşadıklarım parçası çalıyodu ben tabi hüngür hüngür hastanedede ağlamaklı eşime karşı kendimi şuçlar buluyorum bazen kendimi eksik hissediyorum eşimin hergün heyecanla ben inanıyorum onca kişinin duası var olucak diyodu ama benim ümidim yoktu mevlam inş yazmıştır bebeklerimizi kaderimize en kısa zamanda hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…