hayırlı olur inşallah arkadaşım bende dondurulmuşlarla denicem yarın merkez arayıp t.gününü söyleyecekler
c.tesi transferim vardı bebişlerimi aldım geldim bu gun transferle birlikte 4.günüm dondurulmuş embriyo olduğu için 15 gün beklememi söylediler merakla heyecan ve korkuyla bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
iki embriyo kondu sanırın canım Allahım yavruşlarını sımsıkı tutundursun inşallah.. 10 gün sonra güzel haberini alırız inşallah...
2 embriyo transfer edildi canım inş hayırlı sonuçlar alırım senin bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu canım
hadi bakalım inşallah canım ikisi de tutar, sağlıklı yavruşların olur. biz iyiyiz çok şüşükr canım.. 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah sağlıkla devam eder.. oğlumuz olacak ALLAH nasip ederse inşallah canım.. Allahım herkesenasip etsin inşallah hep dualarım bu yönde.. sizlerinde dualarınızı bekliyoruz canım..
canım sanada çok geçmiş olsun sanırım enfeksiyon kapmışsın inş canım bebişin kendiliğinden gelir bir mucize olur allahım hepimize dayanma gücü versin yaşadıklarımız çok zor
slm kızlar embiryolarım çözülmüşler 1inci kalite deymiş yarın transfer günüm inşallah bu son olur allahım hepimize nasip etsin
evet canım yaa adet oldum dün de.bi yandan ağrı bi yandan yanma anam ağladı resmen...adetli iken fitil de kullanamıyorum.düşün halimi.rabbim sana böyle aksilikler yaşatmaz umarım.9 ay boyunca hiçbir sorunla karşılaşmazsın umarım bebeklerini kucağına alana kadar.tabi sonrasında da inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.senin kaçıncı tedavin di 3 mü...
slm kızlar embiryolarım çözülmüşler 1inci kalite deymiş yarın transfer günüm inşallah bu son olur allahım hepimize nasip etsin
desteğiniz için teşekürederim kızlar inşallah bu son olur allahım cümlemize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?