• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar tedavıme baslamama çok az kaldı bugün yrn adet olucam adetimle bırlıkte ızmırdeyım,sonra gelsin bebişler:)kısa protokol uygulanacagı için cabuk bitecek bu tedavim,pınar senın bı mesajından cok etkılendım korkuyorum 3. tedavımden demıstım yaaa,evet ınsan nolursa olsun tedırgınlıgı oluyor fakat ben vazgecmıcem saglıgım ve maddi durumum el verdigi sürece denemeye devam...yeşim azra senin ne zaman baslanacak bı gelişme var mı?

kızlar tedavıme baslamama çok az kaldı bugün yrn adet olucam adetimle bırlıkte ızmırdeyım,sonra gelsin bebişler:)kısa protokol uygulanacagı için cabuk bitecek bu tedavim,pınar senın bı mesajından cok etkılendım korkuyorum 3. tedavımden demıstım yaaa,evet ınsan nolursa olsun tedırgınlıgı oluyor fakat ben vazgecmıcem saglıgım ve maddi durumum el verdigi sürece denemeye devam...yeşim azra senin ne zaman baslanacak bı gelişme var mı?
hadi hayırlısı olsun inş .benim bu tedavilerden öğrendiğim naçizane vazgeçmeyeceksin fırsatın varsa sağlığın el veriyosa deneyeceksin çok sevindim canım böyle düşündüğüne.insan o zaman korkmuyo yani korkuyo ama daha rahat oluyo kafası ben en son tedavimde amannn olmazsa bidaha yaparım napim demiştim tabi Rabbim bilir kısmet herşey ama şükürler olsun prensesim benim göbüşümde:))
dilerim bu son tedavin olsun bebeğin önce göbüşüne sonra kucağına konsun:))

pepero ben de senin gibi adetimi bekliyorum.bu hafta bekliyorum kendilerini:)adetimle birlikte ben de başyacağım hayırlısıyla.

pepero ben de senin gibi adetimi bekliyorum.bu hafta bekliyorum kendilerini:)adetimle birlikte ben de başyacağım hayırlısıyla.

muhtemelen bizim rendevularımızda karsılasacagız seninle hem aynı klınık hem aynı doktor,bakalım cloudy ve pınar gıbı bızde(onlarında aynı zamanda baslamıstı aynı klınıkte) bebeklerımıze bu tedavımızde kavusuruz:)hacı bekler gibi beklıyorum bende adetimi bakalım ne gün gelecek kendıleri:)

wish cnm 10 .gunde çıktım benim biliyorsun ver hatta bugun akşam üstü git ver hadii ama merak ediyorummm seniiiiiiiiiiiiiiiiii

canım labraturcı adam var onu aradım eşim evden gidince sabah gelicek kan vericem çok heyecanlıyım çok korkuyorum eşime bile demedim test yapacağımı o halen c.tesiyi bekliyo benden daha heyecanlı imş sonu güzel olurda eşime süpriz yaparım birde canım kaynanam durdu durdu yarın bana gelicekmiş bende testi söylemedim yapılacak bişey yok gelme dedim bozuldu seni görmeye gelicektim dedi birde kötü sonuş alırsam kaynanayla falanda uğraşamam neden olmadı diye abuk sabuk sorular duymak istemiyorum bana çok dua et canım inş bebeğim benimledir

canım labraturcı adam var onu aradım eşim evden gidince sabah gelicek kan vericem çok heyecanlıyım çok korkuyorum eşime bile demedim test yapacağımı o halen c.tesiyi bekliyo benden daha heyecanlı imş sonu güzel olurda eşime süpriz yaparım birde canım kaynanam durdu durdu yarın bana gelicekmiş bende testi söylemedim yapılacak bişey yok gelme dedim bozuldu seni görmeye gelicektim dedi birde kötü sonuş alırsam kaynanayla falanda uğraşamam neden olmadı diye abuk sabuk sorular duymak istemiyorum bana çok dua et canım inş bebeğim benimledir

Hadi hayırlısı olsun cnm, inşallah yarın güzel haberler ver bize, içimiz açılsın, gönlümüz şenlensin.

muhtemelen bizim rendevularımızda karsılasacagız seninle hem aynı klınık hem aynı doktor,bakalım cloudy ve pınar gıbı bızde(onlarında aynı zamanda baslamıstı aynı klınıkte) bebeklerımıze bu tedavımızde kavusuruz:)hacı bekler gibi beklıyorum bende adetimi bakalım ne gün gelecek kendıleri:)

:)inşallah canımmm yaaa biz de kavuşalım kuzularımıza Rabb'imin iziniyle.ben de aynen bekliyorummmm,karnım da hafif ağrıyor sanki yarın gelebilir:)

kızlar selam, deneme için adet bekliyormuşsunuz, dediğin gibi peperocum aynı pınarla benim adet beklediğimiz günler aklıma geldi,bir gün arayla yumurtalarımız toplandı, aynı gün transferlerimiz oldu, çok şükür rabbimize ikimizn de bebekleri bizimle, bir tek cinsiyetleri tutmadı :))) o da galiba doktorlarımız farklıydı ondan olsa gerek :)

dilerim bu mutluluğu her ikiniz de yaşarsınız, inanın yazarken çok dua ediyorum içimden yüreğimin derinliklerine kadar hissederek dua ettim şu anda

haydi kızlar gelsin adetler gelsin bebekler, allah yardımcınız olsun dualarım sizinle...

allah yardımcın olsun inşallah pozitifi görürsün bende sonuç için gün sayıyorum

günaydın herkese kızlar bügün 6 ıncı günüm transfer gününü saymıyordum ama 12.günüm test tarihine geliyor 21 subat salı heycanla bekliyorum inşallah pozitifi görmek nasip olur allahım hepimize nasip eder inşl

yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar hayırlı olur inşallah sizlerede nasip eder mevlam inşallah yoklunu düşmanıma bile göstermesin evladın başına gelen bilir nelerle uğraştımızı hayırlı sonuçlar alalım inşallah

wish canım inşlh bugün güzel haberleri veririsin :))) aygün arkadaşım inşlh seninde sonucun güzel olur.

bende arkadaşlar 28 şubatta dr. gidicem ama farklı bir dr. gidicem randevum var, bütün testlerimi ve neler yapılacaksa onları yaptırmak istiyorum. tutmamasını sebeplerini araştırıcam Rabbim yardımcımız olsun. arkadaşlar lütfen banada dua edin benim işim daha karışık dondurulmuşlarım var. ama aynı merkezde yapmtırmak istemiyorum. çünkü o merkeze güvenim hiç yok.öncelikle sorunları araştırıcam gereken neler ise onları yapıp daha sonra dondurulmuşlarımı alıp diğer yerde yaptırmak istiyorum..
Allahım yar ve yardımcım olsun.....

kızlar selam, deneme için adet bekliyormuşsunuz, dediğin gibi peperocum aynı pınarla benim adet beklediğimiz günler aklıma geldi,bir gün arayla yumurtalarımız toplandı, aynı gün transferlerimiz oldu, çok şükür rabbimize ikimizn de bebekleri bizimle, bir tek cinsiyetleri tutmadı :))) o da galiba doktorlarımız farklıydı ondan olsa gerek :)

dilerim bu mutluluğu her ikiniz de yaşarsınız, inanın yazarken çok dua ediyorum içimden yüreğimin derinliklerine kadar hissederek dua ettim şu anda

haydi kızlar gelsin adetler gelsin bebekler, allah yardımcınız olsun dualarım sizinle...

aminnn canım.Allah razı olsun.
sizler çok iyisiniz gerçekten.Allah gönlünün muradını versin.

kızlar kanımı verdim bekliyorummm sonuçcun saat 11 gibi çıkması lazım hayırlısı artık size güzelhaber vermeyi çok istiyorum inş bebeğim benimledir

Back