AYY NE MUTLU SANA DİLERİMSIMSIKI TUTUNSUNLAR 9 AY BOYUNCA DUALARIM SENİNLE CANIMslm kızlar embiryolarım çözülmüşler 1inci kalite deymiş yarın transfer günüm inşallah bu son olur allahım hepimize nasip etsin
canım transferin hayırlı olsun gözün aydın canım benimde dondurulmuş tedavi embriyoların bir gün önceden çözülmesinin daha iyi olduğunu duymuştum benim aynı gün çözülüp aynı gün transferim oldu
slm kızlar embiryolarım çözülmüşler 1inci kalite deymiş yarın transfer günüm inşallah bu son olur allahım hepimize nasip etsin
canım çok geçmiş olsun allahım kolaylıklar versin,canı benimde 2 aşılama 1 tüp 2 kerede histeroskopi denemem oldu 27 ekimde olumsuz sonuç aldım daha iğnelerin yerleri geçmeden dondurulmuş tedavime başladım inş bu sefer yüzüm güler dayanacak gucum kalmadı artık sona yaklaşınca hepten korkmaya başladım
canım ederim tabi dilim döndüğünce hep ediyorum Rabbim kabul eder inş..pınarcım duat et canım vakit geçince heyecanımda artıyo inş bebeğim benimledir
ayy hadi hayırlısı olsun canımm sağlıcakla sımsıkı tutunsun kuzucukların sana dualarım seninle..slm kızlar bebişlerimi aldım geldim inşallah hep benimle kalırlar allahım hepimizin kollarını boş bırakmasın dualarınız için çok teşekürederim inanın sizlerde hep benim dualarımdasınız alahım sonumuzu hayırlı etsin
slm kızlar bebişlerimi aldım geldim inşallah hep benimle kalırlar allahım hepimizin kollarını boş bırakmasın dualarınız için çok teşekürederim inanın sizlerde hep benim dualarımdasınız alahım sonumuzu hayırlı etsin
kızlar transferleriniz olmuş, bebekleriniz sizinle olacak rabbimin izniyle dualarım sizinle , sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum,
slm kızlar bebişlerimi aldım geldim inşallah hep benimle kalırlar allahım hepimizin kollarını boş bırakmasın dualarınız için çok teşekürederim inanın sizlerde hep benim dualarımdasınız alahım sonumuzu hayırlı etsin
inş canım allah razı olsun bu gun 7. günüm hiç bir belirtim yok olmıyacak diye çok korkuyorum bu gun bir umutsuzluk kapladı beni
inş canım allah razı olsun bu gun 7. günüm hiç bir belirtim yok olmıyacak diye çok korkuyorum bu gun bir umutsuzluk kapladı beni
cnm hayırlı olsun geçen defa yakın zamanlarda olmuştu galiba transferlerimiz ama ikimizde negatif aldık umarın rabbim bu defa güzel sonuçlar almamızı nasip eder.
cnm sakın umutsuzluga kapılma benım adet belırtılerın hepsı vardı ama oldu ALLAHA şükür.sende dua et bol bol bebişleriniz sizinle kalıcak ınş.a(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?