tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısıBen de ekim 11 istanbul yolcusuyum.dondurulmuş yavrularımı almaya gidiyorum inşallah onlar da ya da o da benimle gelir.inşallah bu topiğin hepsi hamile kalır da nüfus patlaması yaşatırız türkiyeye hepinize sonsuz dualarımla...
tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısı[/QU teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı
canım koşuşturmaca nolsun prşmb antalyaya gidiyorum toplantıya pazar akşam döneceğim d.k. hapının bitmesine tam 8 gün var döndüğümde 1-2 güne adet olurum ve tedavim başlar ayy bak yazarken heyecan kapladı içimi kalbim pır pır gonal f geldi hazırlıklar başladı ve 1 adım daha bebeklerime bu sefer olacak Allahın izniyle egomun tüm olumsuzluklarına kapatıyorum kulaklarımı bundan sonra tüm sözlerim olumlu tüm dualarım Rabbime KALBİMDEKİ MURADIMI HAKKIMDA HAYIRLISI ETSİN DİYE:))))
benim sana önerdiğim ilacı vermişinsülin direnci için pko hastalarına veriyo genelde doktorlar cnm
inşaallah tatlı heyecanlar mutluluklar yaşarsın bu tedavindeMELİSCİM teşekkür ederim ilgin için ama ümidimi kaybetmedim olucak inşaallah senin tedavinde güzel sonuçlanır inşaallah
teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı
mrb. ben Brüksel Tüp Bebek Merkezinde 2 kez transfer yaptırdım ama ikisi de negatif.Merkezden hiç memnun kalmadım,paldır kültür tedaviye başladık.Tedavi sürecinde doğru dürüst bilgi alamadığımız gibi hiç ilgilenmediler de.1. transferden sonra embriyomuzu dondurduğumuz için için 2.yi de orada yaptırmak zorunda kaldık ama sonuç malesef yine aynı.Tüp bebek yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle burayı tavsiye etmem.
merhaba arkadaşlar nen 3 yılık evliyim gözle görülür bir proplem olmadı için anne olamadım pree seed benim gibi olup kulanan hamile kalan varmı çok merakediyorum cvp yazarsanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar nen 3 yılık evliyim gözle görülür bir proplem olmadı için anne olamadım pree seed benim gibi olup kulanan hamile kalan varmı çok merakediyorum cvp yazarsanız sevinirim...
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|1 ekim test tarihi
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|2 ekim test tarihi
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısı[/QU teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı
canım bende ekim sonu kasım başı gıbı umutta dondurulmuşlarla deniycem
günaydın
1,2,3...
opuyaaa giden kalmasınnn
bugün yumurtalar toplancak
12.30 da merkezde olcaz
hiç heyecan filan yok gece cok güzel uyumusum 2 tane de cok güzel rüya gördüm
simdi biraz yasin filan okuycam
annem geliyo ayrıca bugün yolda simdik
bana sans dileyin
aymutu bu günler geçmek bilmiyo değilmi en zoruda beklemek mevlam yüzünü güldürsün inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin
günaydın
1,2,3...
opuyaaa giden kalmasınnn
12.30 da merkezde olcaz
bana sans dileyin
merhaba canım, tedavin hayırlı olsun.. hangi aşamadasın? bnde umutta başlıyorum Allah ın izniyle... ulun beydeyim ben...sen hangi doktordasın ? ben adet olmayı bekliorum 2. günü iğnelere başlıcaz..inşallahh tedavimizin sonunda pozitifi görür sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzz :)
karşılaşsak iyi oludu ben 12 ekim sabah 10 gibi orda olurum inşallah sen ne zaman adet olacaksın tamini bu arada ben de ulun beydeyim merkez çok güzel çok ilgililer gidecek olan arkadaşlara yavsiye ederim
Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)
inşaallah dondurulmuşlarda yüzümüz güler pozitif sonuçalnır tedavimizcanım bende ekim sonu kasım başı gıbı umutta dondurulmuşlarla deniycem
test günü gelsinde görürsün heyecanıgünaydın
1,2,3...
opuyaaa giden kalmasınnn
12.30 da merkezde olcaz
bana sans dileyin
ALLAHIM yüzünü hep güldürsün inşaallah pozitif sonuçlar nasip etsin annenin doğum yaptığın için geldiği günleride göstersin hayırlısıyla
cnm yinede çok dikkat et nolur ev işi yapma sakın inşaallah pozitif sonuçlanır arkadaşımevet tuana cok zor gecmek bilmiyor günler.bugün kalktım tamamiyle artık sıkıldım yatmaktan c.tesi pazar esim kaldırmadı bugün o yok hemen ayaklandım valla oh be yat yat nereye kadar rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah ne yapalım imtihan dünyası derler ya büyükler bizimkide böyleymiş allahtan gelen her seye razıyız rabbim tasıyamıyacağımızdan fazla yuk yuklemesin bizlere.
sen nasılsın toparladınmı kendini calısıyomuydun hatırlayamadım işe basladın mı?yok cnm çalışmıyorum
tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşaallahBenim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçalnırekim 1 de tedaviye basladım, suan gunluk 250ml karından puregon igne alıyorum.
6 ekimde doktor kontrolum var, insallah hersey yolunda gıderse ay ortası gıbı transferı yapacak doktorum.
yanlız su ıgneden dolayı adetım 3. gunde bıcak gıbı kesıldı, benım normalde 6-7 gun surer.
Sizde de oyle oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?