ayuzun zamandır topiği böyle görmedim ne güzel eskisi gibi kalabalık rabbım hepimizin dualarını kabul etsin arkadşlrm yarın kandil şimdiden hayrlı kandiller herşey gönlünzce olsun dualrınz da kabul olsun inşllh
o zaman giden gider kalan sağlar bizimdir.)))
onlarda tedavi başlayınca dönerler yuvaya kızlar:))
evet canım yarın test verecem.rabbim bu kez yüzümü güldürür umarım...çifte hediye verir de havalara uçurum bizi umarım
haklısın canım.neyseki sizler varsınız.yardımıma koşuyorsunuz bişi sorduğumda.rabbim hepinizden razı olsun siz küçük kardeşinize yardımcı oluyorsunuz ya.allahım da size yardım etsin yardımını esirgemesin...
iyi olmana sevindim cnm olsun havalar açınca gezersiniz bebişle ya bende bebek görüyom rüyamda bu ara dediğin gibi bu günlerimize şükürler olsun inşaallah bende aşıcam bu zor günlerisıkıntıdan kabardı hertarafım bide yataktayken başdönmesi oluyodu şimdi yok çok şükür
Maraton bitmiş, büyük gun yarınmis cnm. İnşallah güzel haberi duyarsın, seninle bir kez daha seviniriz. Dua oku bol bol, bahsettigin konuda bilgim yok ama her durumda tek kurtarıcımız Rabb'imiz.
Ayyy cok heyecanlisindir şimdi, cok keyifli olacaksın inşallah bundan sonra, bebeklerin karnında baska güzel gelecek hersey. Dilerim yarın hepimiz sevineceğiz seninle.
inşaallah bizde kavuşucaz cnm bebeklerimizeçok iyiyim tatlın vallaha hiç okumadım neler yaptınız şimdi geriye dönük okurum canlarım çok özledim sizi bi aksilik oldu giremiyodum ama artık kavuştuk bildiniz gibi üsrana biti dahada hiç gitmedim doktora((
blowhole rüyası bile güzel değilmievet canım haklısın. Nasılsın arkadaşım?
inşlh arkadaşım yarın senin için çok güzel bir gün olur ve hemileyimmm diye yazarsın:))
tuana canım masılsın? o rüyaları bende görüyorum hata eşim ile birlikte sürekli görüyoruz inşlh yakın zamanda hepimize Mevlam muardımızı nasip eder.
kyr canım nsılsın? bayadır seninle göremedim şimdi yakalayınca hemen yazıyim dedim. bebişler nasıllar? yarın çok güzel bir gün duanda bizleri unutma emi...
canım çok şükür idare ediyorum sizler nasılsınız baya ilerlemiş sayfa listede iyi hepiniz iyisiniz dimi daha okuyamadım umarı mis kokan bebişlerinizde iyidir şükür kavuşturana
napalım tedavıme gun sayıyorum adetımle baslayacagım kromozon testı sonuclarımda temız cıktı allahıma bın sukur:)merakla beklıoruz kızımızı hadı bakalım..
merlncim inşallah mübarek günde güzel haber verirsin bize.. Allahım bu gece yardımcın olsun bence en heyecanlı anlardn biri test sonucunu beklemek..
abadicimm seni görmek ne güzell.. Allahım sana da nasip eder inşallah dualarımız hepimize..
aygüncümm hadi hayırlısı transfer günün belirlencek inşallah sonra da inşallah test gününü bekler dualar ederiz birbirimize bol bol.. Allahım sağlıklı embriyolar onları da sağlıklı yavrularına çevirsin inşallah..
blowholecumm kaplıcalara mı gitcektiniz? faydası oluyormuş mu hiç duymamıştım.. Allahım inşallah fayda verir yavruşun tedavisiz gelir kim bilir.. inşallahhhh
ayyy canım çok sevindim estler temiz çıkmış çok şükür rabbime. tedaviye de az kalmış ohhh çok güzel canım, sayılı günler kaldı bebeiğine kavuşmana rabbimin izniyle pepero bence senin olacak içimden bir ses öyle söylüyor allah bilir tabi ama ne biliyim öyle hissediyorum dularım seninle arkadaşım Allahım bu yolda yardımcın olsun işallah
cnmmm sagolasin, aslında buradayım hep, sürekli okuyorum yazdıklarınızı, kalbimde hep sizlerle, inşallah bu sayfada kalan son arkadasa kadar hepinizin bebislerinin haberini alana kadar yaninizdayim, tüm dualarimdasiniz. Beraber yürüdük bu yolu, Rabbim sizlerin bebeklerine de teker teker sevinmeyi nasip edecek inşallah.kyr canım nsılsın? bayadır seninle göremedim şimdi yakalayınca hemen yazıyim dedim. bebişler nasıllar? yarın çok güzel bir gün duanda bizleri unutma emi...
kızlar bugun usg günümdü pazartesi tekrar giricem ultrasyona ve transfer tarihimi belirlicez gitiğimde inşallah busefer olumlu olur .merlin inşallah bebeklerin seninledir olumlu sonucunu bekliyorum dört gözle...
merhaba arkadaşlar ben bu topiği hiç bir zaman bırakmadanım hep girdim okudum ara ara yorumlar yaptım şimdi ise 2. tedavime başladım dondurulmuşlarla devam edeceğim2 embriyom var biri iyi biri orta kaliteymiş inş sağlıklı çözülürler. c.tesi transferim var lüffen bana dua edin evlilik yıldönümüme geliyor inş uğur getirir
ay inşallah her gece kabus görüyorum bu ara p.tesi ananemı kaybettık belkı onun etkısı sürekli tedaviye baslıyorum rüyalarımda...çok istiyorum ama tabii herseyın hayırlısı insallah allah hepımızı yuzunu güldürür...
Aaaa başladın demek, hadi hayırlı olsun cnm, ayyy bizim kızlar hamile olacak yine peşpeşe... Yine keyif, yine mutluluk, dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?