2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar hepinizin Mevlid Kandilini şimdididen kutlu olsun.Rabbim, Peygamber Efendimizi bizlere şefaatçi eylesin inşlh. dualrımızda birbirimize dua edelim. bol bol salavat çekelim.
Hepimizin dualrı kabul olu inşlh...

senin ve herkesin de mevlid kandili kutlu olsun canım.dualar edelim cuma gecesi.inşallaahh kabul olur canım.amiiiinnnnn

arkadaşlar hepinizin Mevlid Kandilini şimdididen kutlu olsun.Rabbim, Peygamber Efendimizi bizlere şefaatçi eylesin inşlh. dualrımızda birbirimize dua edelim. bol bol salavat çekelim.

saol cnm Allah razı olsun hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun.. dualarda birbirimizi unutmayalım...

seninde mübarek olsun cnm dualarımız kabul olur inşaallah

selam millet.gece deliksiz uyumama ragmen gündüz saat 11 e gelince közlerim kapanıyor resmen.ilaçlardan sanırım.neyseki işyerindekiler bişi demiyor.ara ara 5-10 dk. kestirmeye çalışıyorum.ooff eşimi ikna edip 11.günde test yaptırmam lazım cuma günü.doktor taaaaa pazartesi istedi.yanlış saydı sanırım.hala bel ağrım var ve sol tarafım sızlıyor.sol bacağımdaki kramp da bayağı hafifledi neyseki...eee sizden ne haber

canım inşallah güzel haberlerle dönersin cuma günü yaptır bencede bizde merak etmeyelim demi ama :))

canım inşallah güzel haberlerle dönersin cuma günü yaptır bencede bizde merak etmeyelim demi ama :))

inşallah canım inşallaahhhhhh.hemen yazacağım buraya sonucumu.bana dua edin lütfen.hamişlerin duası kabul olurmuş.bu arada bayagı durgunlaştı yine burası.hamile olan kaçıyor neyseki kaçmayanlarda var.

inşallah canım inşallaahhhhhh.hemen yazacağım buraya sonucumu.bana dua edin lütfen.hamişlerin duası kabul olurmuş.bu arada bayagı durgunlaştı yine burası.hamile olan kaçıyor neyseki kaçmayanlarda var.

ederim tabi etmezmiyim hiç inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. cuma mübarek gün inşş hamiş haberlerinle seviniriz canımm. ben burdayımm :))

ederim tabi etmezmiyim hiç inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. cuma mübarek gün inşş hamiş haberlerinle seviniriz canımm. ben burdayımm :))

cnm cım nasılsınnn?? ay pınarım şükür hıç kanamam olmadı o gundn beri hemn hemen 2 hafta oluck 6 şubatta tekrr gidicez bugun kan degerlerim gheldi şükür rabbime hiç bir problem yok değerlerim de ay ne dicem size kötü bir hbr ama dikatt edin lütfen herks kendine dikkat etsin bir arkdş hamile 5 aylık gece suyu gelmiş acıl hastaneye bebeğin kalbi durmuş:2:şimdi normal olarak dogum yapmasını bekliyorlar eşiyle biraz tartışmış dun bırde temizlik yapmış ne olur bu 9 ay sadece herkes kendini ve bebeğini önemsesin kafa hiç birşey takmayın takmayalım ben diyorum da bir de yapabılsem ama bebeğim için yapıcam bunu yazdım çünkü bugun şok oldum hbri alınca hepiniz ne olur kendinize iyi bakınn

ayy çok üzüldüm yaa insan stres yapmıyacam diyor ama kendine engel olamıyorki canım ya..sana da maşşallaaahhhhh.inşallah bebeğini kucağına alana kadar bir sorun çıkmaz canım...hatta sonra da çıkmasın.hiç çıkmasın inşallah

inşallh cnm inşallh rabbım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebelerimizi takmamak lazım rahat olmak lazım ben yapıcam walla hıç stress yok artık:82::82::82:

kızlar çok kötüyüm yaa.belim kopuyor resmen karnımda ağrıyor.sanki hasta olacak gibiyim.ne dersiniz doktoru arayayım mı bilemedim.belki bi iğne felan verir.ya da düşüyormuki yoksa bebeklerim.off streslendim yaaa....

cnm hemen ara dr unu konş içini rahtlatır enazın dan geçmiş olsun dur bakalım hem öyle kolay değilmiş hem düşürmek bebeleri

cnm hemen ara dr unu konş içini rahtlatır enazın dan geçmiş olsun dur bakalım hem öyle kolay değilmiş hem düşürmek bebeleri

adet olacakmışım gibi hissediyorum.akşam da test alacaktım eğer ikiz ise çıkar belki diye.eşimi zor kandırdım.akşam yazarım eğer çıkarsa bişi.

yok canım adet ağrısı bel ağrısı çok normal bildiğim kadarıyla. eğer ki aşırı şiddetli dayanılmayacak ağrı değilse stes yapma. hem niye hemen öyle şeyler düşünüyorsun Allah korusun.. son bi kaç gün cnm ha gayret azcık daha sabır..

ay inşallah dediğin gibi olur canım.düşünmemeye çalışıyorum.inşallah meleklerim benimledir...

ay inşallah dediğin gibi olur canım.düşünmemeye çalışıyorum.inşallah meleklerim benimledir...

ben de kaç defa afedersin koşa koşa tuvalete gittim adet oldum sandım da. adet ağrısı olurmuş ama dediğim gibi kasıklarında karnında aşırı ağrı yoksa normal.. çok ise doktorunu ara tabi. gerçi şu an test gününü beklemekten fazla yapabilcek bişi yok ama. bence bu ağrılar iyinin habercisi inşallah

canım benim ne o öle düşüyo felan daha neler sil aklından kötü düşünceleri tutunuyodur kuzucuklar
idrar testi yapma diyeceğim ben inan yanıltır seni yok çıkar test zamanına kadar boşuna tüketirsin kendini tabi en bilirsin ama ne olur ona bel bağlama canım bizim cloudy hamile olduğunu kan testinde öğrendiği halde idrarda çıkmamıştı canım az kaldı zaten Allahın izni ile güzel haberi almaya

adet olacakmışım gibi hissediyorum.akşam da test alacaktım eğer ikiz ise çıkar belki diye.eşimi zor kandırdım.akşam yazarım eğer çıkarsa bişi.

bebeklerin seninledir inşallah arkadaşım,aklına da kötü şeyler getirme,az kaldı bebeklerine kavuşacaksın inşallah.

ben de dün doktoruma gittim,yakında başlayacağız inşallah ve Rabbimin izniyle bu tedavinin son olmasını ve güzel kuzucuğumuza kavuşmayı çok istiyoruz.Rabbim yardımcımız olsun.çok heyecanlıyım dünden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…