2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ayy ne güzel ne heyecanlı bizede yeni macera umarım çok çok güzel olsun herşey...

sağolun kızlar bana moral verdiniz.ağrılarım da hafifledi zaten.bebeklerim benimle inanıyorum.vazgeçtim idrar testi yaptırmayacağım cumaya kadar dişimi sıkıp kan yaptırayım.zaten ikiz ise kesin çıkar dimi kızlar.

inşallah bu bebek ilk bebek için son tedavi olur canım.yeniden neşelenir bizim buralar da

ayy ne güzel ne heyecanlı bizede yeni macera umarım çok çok güzel olsun herşey...
aminn,inşallah pınarcım.peşpeşe bebekler gelir inşallah.

aminnn canımmm,inşallah hepimiz için son olur tdavilerimiz.

pepero belki aynı zamanlarda başlarız:)

arkadaslar meraba,
ben de uzun süre bu baslıktaydım ilk denemem biokimyasalla sonuclanmıstı
sonra hep takip ettim sizi arada girip yazdım ama her zaman fırsatım olmadı malesef
tedavisi devam arkadaslar Rabbim yüzünüzü güldürsün,
hamiş arkadaslar Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bi süre dünyaya küstükten sonra dondurulmuslarla tedavime devam ettim
8 adet donmus embriyom vardı çözünürken sadece 3 tanesi sağlıklı kalabildi
Binbir rica ile doktorum 2 embriyo transfer etti
pazar günü kan testi yaptırdım 9.gün 248
11.gün 526 cıktı,kalp atıslarını ve keseyi de görürsem rahatlıcam
Demek ki dünyaya küsmeden Rabbime sığınarak,sabrederek,dua ederek nasipte de varsa bu mutluluğu yasayabiliyoruz..
Bu da benim hikayem..
Herkese bu yolda sabır ve mutluluklar diliyorum
Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın,isteyen herkesin kucağını doldursun.Amin

canım diğer topictede yazdığım gibi çok çok sevindim canım Allahım tamamına erdirsin inşallah seninkini bizimkini.. değerinde yüksek ikiz olma ihtimali var bence.. keseni ve kalp atışını duyduğunda da mutlaka haberini bekliyoruz canım..

napalım tedavıme gun sayıyorum adetımle baslayacagım kromozon testı sonuclarımda temız cıktı allahıma bın sukur:)merakla beklıoruz kızımızı hadı bakalım..

napalım tedavıme gun sayıyorum adetımle baslayacagım kromozon testı sonuclarımda temız cıktı allahıma bın sukur:)merakla beklıoruz kızımızı hadı bakalım..

tedavin başlamsına az kalmış herhalde canım inşlh tedavin son tedavi olur. ya sen kromozon testini nerde yaptırdın ve bu genetik testler içinde yeralıyor dimi? dr.unmu bu testler nekakadar sürede oluyor uzun sürüyomu canım bilgi verirsen sevinirim bende yaptırıcam yakın zamanda inşlh benimde herşey temzi çıkar.rabbim yardım etsin inşlh hepimize..

ayy nasıl sevindim anlatamam canım.inşallah ikisi de sağlıkla kucağına gelir.bana da iki tane trasfer edildi.belirti oldu mu hiç canım anlatsana vbiraz.bel ağrısı felan özellikle...anlatacaklarına ihtiyacım varr

cnm benim biz seninle aynı zamanda yaptırmıstık birinciyi demek ki bugüne kısmetmiş ama takip ettim ben sizi senin bebiş erkek di mi
insallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın meleğini cok tsk ..

cnm herkeste farklı oluyor biliyosun ama ben ben yazayım:
ilk günler midem bulandı
kasıklarımda pıt pıt atma tarzında ağrılarım oldu
göğüslerim şişti ve acıdı
bi de kasıklarımdan bacaklarıma inen acayip ağrılar oldu
cnm belki de hepsi psikolojik de olabilir ilaçlardan ya da
bel ağrısı da oldu ama simdi simdi daha belirgin
Rabbim yardımcın olsun insallah senden de güzel haberler alırız..
ne zaman belli olacak

ayy maaşaalah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etssin darısı isteyen herkese olsun inş..

dediğin gibi herkeste farklı oluyor sanırım.benim bir tek bu sabah miğdem bulandı kahvaltı yaptıktan sonra.ama dediğin gibi ilaçlardan da olabilir.umut dünyası işte.normalde dondurulmuşlarda 14. günmüş sanırım doktor p.tesi dedi ama ben yarın yaptıracam:):)3 gün daha bekleyemem.hem ikiz olursa kesin çıkar zaten kanda.

pınarcım kimse kalmadı terkettiler biziiiiiişaka yapıyorum tabiki de

ben burdayım canım:)) seninde az kaldı sonuca hadi bakalım inşlh güzel şeyler yazarsın canım Rabbim hepimize tattırsın o güzel duyguyu...
o zaman giden gider kalan sağlar bizimdir.)))
onlarda tedavi başlayınca dönerler yuvaya kızlar:))

evet canım aynı zamandaydı.. benim meleğim erkek, inşallah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip eder ALLAHIM.. bak ne güzel senin yavruşlarında seninle Allah tamamına erdirsin canımm..

ben burdayım canım:)) seninde az kaldı sonuca hadi bakalım inşlh güzel şeyler yazarsın canım Rabbim hepimize tattırsın o güzel duyguyu...
evet canım yarın test verecem.rabbim bu kez yüzümü güldürür umarım...çifte hediye verir de havalara uçurum bizi umarım
o zaman giden gider kalan sağlar bizimdir.)))
onlarda tedavi başlayınca dönerler yuvaya kızlar:))

haklısın canım.neyseki sizler varsınız.yardımıma koşuyorsunuz bişi sorduğumda.rabbim hepinizden razı olsun siz küçük kardeşinize yardımcı oluyorsunuz ya.allahım da size yardım etsin yardımını esirgemesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…