- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
- 163
arkadaşlar eeeesssx ismim yesimazra olarak değişti.bilginiz olsunnn
Canım nasıl değiştirdin ismini...merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eeeesssx ismim yesimazra olarak değişti.bilginiz olsunnn
çok üzüldüm cnm rabbim sabır versin cnm rabbim sağlıkla hayırlısıyla göndersin bebeğini cnmherkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti
suan hastanede yatiyorum,dusuk yapmisim
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler
evet cnm hepimiz bu yollardan geçtik geçiyoruz birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz içten dualarımızı ediyoruz ister tedaviyle ister tedavisiz olsun bebeğim bu forumda sizlerle paylaşmayı isterim bebişler doğunca resimleri ekliyeceksiniz ama tamammı cnmCnm üzülme demek boş ama sakin umudunu kaybetme, herbirimiz geçtik, geçiyoruz bu acı yollardan. Geçecek arkadasım bu günler birgun geride kalacak. O zaman inan ki herseyi unutacaksın, hem de yasar yasamaz. Tüm dualar seninle, biz inanıyoruz buradan seni de tebrik edeceğiz, bebeğinin haberiyle.
canım eğer hissediyosan doğrudur Allahın izni ile ama test için biraz daha bekle değer az yada çok çıkar kafan karışır en azında 10 güne kadar bekle güzel haberlerinle sevineceğiz Allahın iznii ile ben senin ikizlerinin poposunu yerimmmmmmmm:))Kızlar uyku tutmadı.esim izin verse şimdi gidip test yaptırırım.cok heyecanlıyım.bir de psikolojik olarak sürekli yemek ihtiyacı duyuyorum.yani ye iç s...c yat lafını uyguluyorum resmen.oooffff off ama içimden bir ses olacak diyor.bir kızım bir oğlum olacak diyor.bu arada 45yasinda bir tanıdığımız var.sanirim 25 denemesi velan olmuştur.bu gün dogum yapmış.bir kiz bir oglan.cok sevindim ona da.darısı basıma insallahhhh 49:
herkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler
desteginiz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim
iyiki varsiniz
asiri kanamam var,buda beni halsiz birakiyor bunun disinda toparlamaya calisiyorum
Ayy ne guzel söyledin.ikizler.kucuklugumden beri hep ikizlerin olacak diyordum.persembe gunü yapacak insallah testi.canım eğer hissediyosan doğrudur Allahın izni ile ama test için biraz daha bekle değer az yada çok çıkar kafan karışır en azında 10 güne kadar bekle güzel haberlerinle sevineceğiz Allahın iznii ile ben senin ikizlerinin poposunu yerimmmmmmmm:))
merlncm daha kaç gün oldu test için erken değil mi.. inşallah hissettiğin gibi çıkar cnm..
herkeze slmlar
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler
herkese alm kızlar yaa bızım bu topikte kımse kalmadı walla diğer topikler çok harektli hamiş kalanlarda gitmiyor yıne yazışmalar devam ediyor:2:bizde ayrılmayalım burdan kyr cm sen nasılsın ben senı görmuyrm uzun zamandır nasıl gidiyor ikizlrle yaşam annesi, ben daha iyiyim şükr kanama yok fakat bugun bıra sancım var yatmaya devam hepinizi öptüm iyi pazarlar şimdiden
Ya benim göğüslerim acayip şişti damr damar oldu ve aciyooooo.ay iyi bilimimi bu.bir de sol tarafım ağrıyordu şimdi de sag tarafım iniyor resmen.agridan çok hani suya tas atarsınız da yuvarlak halkalar yayılır ya aynı öyle zonkluyor.ozellikle hamis sisterlerim sizden yardım bekliyorum 5. Gün bu gün.:18::18:
Ya benim göğüslerim acayip şişti damr damar oldu ve aciyooooo.ay iyi bilimimi bu.bir de sol tarafım ağrıyordu şimdi de sag tarafım iniyor resmen.agridan çok hani suya tas atarsınız da yuvarlak halkalar yayılır ya aynı öyle zonkluyor.ozellikle hamis sisterlerim sizden yardım bekliyorum 5. Gün bu gün.:18::18:
canım herkeste farklı olur belirtilrer tabi benim sadece hafif kasık ağrım olmuştu inşş hamişssindir tatlımYa benim göğüslerim acayip şişti damr damar oldu ve aciyooooo.ay iyi bilimimi bu.bir de sol tarafım ağrıyordu şimdi de sag tarafım iniyor resmen.agridan çok hani suya tas atarsınız da yuvarlak halkalar yayılır ya aynı öyle zonkluyor.ozellikle hamis sisterlerim sizden yardım bekliyorum 5. Gün bu gün.:18::18:
herkese alm kızlar yaa bızım bu topikte kımse kalmadı walla diğer topikler çok harektli hamiş kalanlarda gitmiyor yıne yazışmalar devam ediyor:2:bizde ayrılmayalım burdan kyr cm sen nasılsın ben senı görmuyrm uzun zamandır nasıl gidiyor ikizlrle yaşam annesi, ben daha iyiyim şükr kanama yok fakat bugun bıra sancım var yatmaya devam hepinizi öptüm iyi pazarlar şimdiden
Cnm az kaldi sinucu ogrenmeye hyrlisi insllh bak cok tuhaf ama benim gigslerim hic sismedu hic acimadi ve songunler hep adet belirtim vardi ama takilmadim kyr umut olmustu bize ben onun dwdigi gibi yaptim kendimi hep hamile gibi hayal ettim her belirtide olumsumsuz degildim him bebisim yapiyr diyrdum sende raht ol annecik takilma bak sende yazicksin hamileyimm diyeYa benim göğüslerim acayip şişti damr damar oldu ve aciyooooo.ay iyi bilimimi bu.bir de sol tarafım ağrıyordu şimdi de sag tarafım iniyor resmen.agridan çok hani suya tas atarsınız da yuvarlak halkalar yayılır ya aynı öyle zonkluyor.ozellikle hamis sisterlerim sizden yardım bekliyorum 5. Gün bu gün.:18::18:
Ay Size dungibi zaman ne kadar cabuk geciyor buyutmussun bebelerini evet artik iyice bebek halini aldilar rabbim kucaginada almayi nasip etsin iyi olmaniza cok sevindim senin hamileligin bizden daha zordur oo bayada olmus gorusmeyeli annesi ozlemistir simdi onlr annelerini benim 6subt tekrr randevum pek yaramax bu kyr cm hic durmuyr yerinde yatiyorum ama cok sikildim insllh aral bey 4hafta daha sabir dedi gecer insllh kanama alani sukur ama durdu hic kanamadi bir daha ve biz halen kalp atisi dinlemedik gostermiyor kendini ustten 9.haftada bakalim dedi onu bekliyrz artik kereta bizi cok yorucak belli rabbim dedigin gibi herkese nasip etsin hepimize yasatsin bu duyguyu hepimizn hamileligi tamamina erdirsin insllhOhhh maşallah gecmis kanama, sen yine de dikkat et, kalkma pek. Valla hep buralardayim ama kimse yazmayınca ben de bakıp çıkıyorum. Yoksa bir yere gittiğim yok, bir bu sayfa bir de hamile sayfası var takip ettigim.
Biz iyiyiz sukurler olsun, kuzularımı 1aydir görmedim, p.tesi büyük gun, ikili taramamız var, saglıkları icin ilk kontrol, Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah. En son gördüğümde fasulyelerdi. Okuduğuma göre bu sefer tam bebek seklini almışlar o yüzden merakla bekliyoruz.
Tüm isteyenler icin, bu sayfada takip ettigimiz tüm arkadaslarimiz icin yürekten diliyorum, inşallah hepimiz hayirla yasayacağız bu güzel duyguları. Dualarım hep sizlerle...
canım herkeste farklı olur belirtilrer tabi benim sadece hafif kasık ağrım olmuştu inşş hamişssindir tatlım
biz burdayız kuzumm senin yaramazda sakinleşti çok şükür